annanichtvergessen 12.06.22, 14:02 Nie umiem nawet wyjasnic samej sobie, czemu zaliczam ten dol... Wreszcie wplynela kasa za splate po rozwodzie. I rozsypalam sie jak ta durna. Wiem, ze kiedys bedzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkotanagoracymdachu Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:05 Coś się skończyło definitywnie, daj sobie prawo do żałoby. Ściskam. Będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:16 Dziekuje. 😘 Tak, masz racje, to to zamkniecie ostateczne i zmierzenie sie z tym, ze 12 lat malzenstwa to cyferki na koncie a ty masz zamiast cyferek, wszystkie fajne chwile przed oczami. I ryczysz i wiesz, ze to bylo jedyne wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:23 Całkiem niedawno przechodziłam dokładnie to samo. Prawie 20 lat razem, masa dobrych wspomnień (chociaż dużo tez złych, wiadomo), kawał życia przeżytego wspólnie, tego się nie da tak po prostu zapomnieć, nawet bym chyba nie chciała. Wciąż mam momenty, ze wraca melancholia i jakaś tęsknota za tamtym życiem (najczęściej jak mi telefon podrzuci jakieś szczęśliwe zdjęcie sprzed lat), na zawsze zostanie jakieś poczucie porażki, żalu, ze się nie udało. Ale w życiu są gorsze rzeczy niz rozstania. Wyszło jak wyszło, teraz będzie już tylko lepiej ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 15:08 Otóż to, na twoim miejscu już bym się wybrała na Apfelstrudel z kulką lodów, a ty masz to pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 18:44 Ja jestem z frakcji sernik kochana (ale nie wiedenski, bo tego tu nie znaja 😂) Apfelstrudel & Apfelkuchen robilam exowi. Wzielam dluga kapiel. Jakos lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:28 Opadł Twój stres, odpuszcza Ci, zaczyna docierać, co się naprawdę stało. Pracuj, zajmij się dziećmi, organizuj sobie czas. To minie, przytulam. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:40 Dziekuje! Dzieci brak (nie chcial), pracy czasowo tez. Ale wygrzebie sie z tego. 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:43 annanichtvergessen napisał(a): > Dziekuje! Dzieci brak (nie chcial), pracy czasowo tez. To jesteś zupełnie WOLNA! Pomysl, bo to może być ostatni taki moment w życiu. Może zawsze chciałaś mieszkać w innym mieście albo innym kraju? Teraz jest na to dobry moment! Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 17:30 Ale Ci fajnie! Wolność absolutna! Rób rzeczy, o jakich marzyłaś całe życie, nie czekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 18:28 Ogarne sie i powalcze. Dziekuje! 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 18:36 Pojedź w podróż dookoła świata!! Aż Ci zaczęłam zazdrościć 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 18:50 Wez przestan, bo sie w to wkrece. 😘😂 Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 20:50 Jesteś zupełnie wolna! Wierz mi, jakbym była na Twoim miejscu, pierwsze co bym robiła, to planowanie opuszczenia tego kraju (też tu jestem od kilkunastu lat). Mnie niestety trzyma sporo rzecz, a tak bardzo zmieniłabym miejsce zamieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 20:56 A jeszcze miałam pytać, z którego końca dojczlandow jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 21:35 Nie jestem z DE tylko z AUT. Moje malzenstwo nie mialo na to wplywu zadnego. Nie planuje sie z tad wynosic, choc jakis Wloch moglby mnie jakos przekonac. 😎😂 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:40 Jammertatnte jest, jakby nie było, lepsza od Plaudertante. Jammer Ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:57 A jak tylko Ci przejdzie, zmień ksywkę na Annahatvergessenundsonstistsiecoolundistihrscheißegal. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 15:01 Pomysle 😅 Mam sentyment do ksiazki... 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:54 To jak okazjonalnie powracające bóle po koniecznej operacji. Minie. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 14:56 Poplakalam sie ze smiechu z Twojej sygnaturki. 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 18:02 🆗No widzisz, powoli robi się dobrze. Z czasem będzie jeszcze wiele lepiej 👍🌺😉 Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 18:46 Dziekuje buldog. Krok po kroku. 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 21:02 Dziekuje wszystkim za wsparcie i mile slowa. Bedzie dobrze! Dotarlam nawet do starej piosenki, ktora mnie kiedys prowadzila "dancing in the dark"! Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Jammertante... 🙄 12.06.22, 21:07 Jak ktoras / ktorys potrafi linka wlaczyc, to z Wami zatancze Odpowiedz Link Zgłoś