asiaiwona_1 18.06.22, 13:09 Pokażcie jakie torebki mają wasze nastolatki. Takie, żeby się portfel i telefon zmieścił. Szukamy z młodą w sklepach, ale nic szczególnego nie znalazłyśmy. Młoda lat 13 - jeśli to ma znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszanasza Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 13:24 Moja 14 latka nosi bawełniane, lub dziergane torby na ramię, w tym stylu: wearmedicine.com/k/on/akcesoria/torby-plocienne Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 13:43 Moja (właśnie skończyła 14 lat) ma takie (jednej brakuje jeszcze, na ma przy sobie): Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 13:53 Ta druga bardzo ładna. Co to za firma bo nie mogę doczytać na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 14:44 iberka napisała: > Tom Tailor Denim A ta wiklinowa? Bardzo mi sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 16:19 Wiklinowa nie ma metki - TT odczytałam że zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 16:57 1, 3 i 4 przywiozłam z Malezji, ale widziałam też tutaj. 2 jest z tkmaxx Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 16:59 Jeszcze tylko dodam, że ta wiklinowa, to rzadko używana, bo trochę niepraktyczna: po pierwsze okrągła i większy prostokątny portfel się nie mieści, po drugie jest jednokomorowa i się wszystko miesza Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 21:23 piszaca.zza.swiatow2 napisała: > Jeszcze tylko dodam, że ta wiklinowa, to rzadko używana, bo trochę niepraktyczn > a: po pierwsze okrągła i większy prostokątny portfel się nie mieści, po drugie > jest jednokomorowa i się wszystko miesza Ja wiem, ale taka chce wlasnie, do baru na plazy wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 14:36 Nie ma torebki, nosi cekinowy plecak albo saszetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 15:39 kup jej wielką shoperkę, taką żeby zasłaniała jej goły tyłek odziany w mini, która ledwo co zasłania pośladki będzie się mogła za nią chować, jadąc ruchomymi schodami w galerii handlowej i nikt jej nie będzie robił dzięki temu zdjęć: www.o2.pl/informacje/zboczency-na-ruchomych-schodach-codziennie-ci-sami-faceci-6648834550397856a Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 21:17 Pudło. Nie nosi mini 🤷♀️ I nie chce wielkiej shoperki tylko raczej coś małego w stylu jamnika. Wpadła jej w oko taka zrobiona jakby z resztek kurtki zimowej 😂 na razie udało mi się młodą przekonać, że to model na zimę… Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 15:39 Najczęściej nosi worek, ma różne, bardziej i mniej sportowe, torbę płócienną ze śmiesznym obrazkiem, napisem, plecaczek sportowy i skórzany, torebusię z frędzelkami, jakąś dżinsowo-kolorową, którą sobie sama uszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 16:16 Dzisiaj młoda (tez 13 lat) umówiła się z koleżankami, zabrała taką torbę Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 17:36 Moja też taka nosiła, dopóki nie stała się ofiarą ataku jakiegoś pijanego przeciwnika tęczy. Boi się teraz Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 21:30 Moja nosiła z Tigera. Do pierwszego prania... Po praniu szmata do podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 16:30 Moja sobie niedawno kupila taka brzydka duza torebke i ja nosi, bo jej sie podoba, oprocz tego ma taki malutki plecaczek i jedna slomkowa torebke. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 17:41 Moja 13- nastka ma kilka czarnych bawełnianych, tęczową której już nie nosi (pisałam o tym wyżej), a najbardziej lubi małego "jamnika" wyszperanego na ciuchach - ze skóry Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 17:48 Moja 13 latka ma jeansową nerkę. Na chwilę obecną twierdzi, ze zwykłej torebki nigdy nie założy 😁 Coś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 22:45 New yorker i H&M. Moja lubi małe, czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Torebka dla nastolatki 18.06.22, 23:17 Moja nosi małą, czarną listonoszkę. Firmy nie kojarzę, dostała od dziadków. Ostatnio zaczęła przebąkiwać, że przestaje się w niej mieścić. Odpowiedz Link Zgłoś