diablica_a 22.06.22, 17:52 Witam , może ktoś poleci pralkę , moja obecna chyba dziś wyzionęła ducha . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Pralka 7kg 22.06.22, 18:09 O matko.... A jakie są twoje oczekiwania, i co jest dostępne na rynku? I co porównujemy? Byłaś w ogóle w sklepie, widziałaś co mają dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Pralka 7kg 22.06.22, 18:13 Ja mogę polecić ci LG. Sprawuje się bez zarzutu, no i spełniła MOJE oczekiwania. ALE..... widzisz pralkę kupuje się raz na ileś lat, i nie robi się tego co roku. Więc cóż z tego, że ja polecę ci pralkę którą kupiłam 4 czy 5 lat temu, prawdopodobnie teraz ten model wcale nie będzie taki super, bo jest spore prawdopodobieństwo, że fabryka w miedzy czasie wypuściła 7 innych /nowszych modeli pralek na rynek? W dodatku ja patrzyłam na to czy jest cicha, czy głośna. To był priorytet. Nie wymiary, nie cena - a hałas jaki generuje. (akurat nie jest taka droga, jak inne marki, więc luz) Czy jesteś pewna, że model, który ja ci polecę, będzie na pewno tym, czego poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Pralka 7kg 22.06.22, 19:49 Mam Whirlpool 6 zmysł. Wkład 7kg. Zakupiona jak jej starsza koleżanką też Whirlpool po 12 latach wyzionęła ducha. Na razie sprawuje się ok, cieszy mnie program odświeżania parą, smuci że nie mogę regulować wysokości temperatury w górę przy wybranych programach. To samo szybkość wirowania. Możliwość regulacji tylko w dół. Poza tym jest ok Odpowiedz Link Zgłoś