ms.piggy 24.06.22, 17:29 kupiłyscie juz coś na wyprz? pokażcie ja czekam na ll albo i lll turę w zarze, poluje na dwie marynarki, ale widze, ze wiekszosc wykupiona dajcie poogladać jakieś łaszki, buty, torebki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grey_delphinum Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:37 Obkupiłam się w tym roku w reserved, wyjątkowo podeszła mi ich letnia kolekcja. Moja mama też sporo kupiła w tym sklepie, a w żarze wyhaczyla dwie świetne marynarki. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:39 Nie umiem wstawiać zdjęć na telefonie, sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:51 Ale jak nie umiesz? Jak piszesz post, nad ramką masz opcję "ZDJĘCIE" i klikasz w nią. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:17 Ok spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:19 No nie umiem, ech Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 19:29 Dziękuję i proszę o łopatologicznie wyjasnienie, jak to zrobić, by wyszło zdjęcie, a nie tekst linku. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 09:18 Zrób telefonem zdjęcie. Zdjęcie trafia do galerii w telefonie. Wchodzisz na telefonie na ematkę. Klikasz "odpowiedz", wstawiasz krótki tekst. Masz ramkę z napisem "zdjęcie" , klikasz w tą ramkę. Wybierasz , przynajmniej u mnie " z dysku". Klikasz w ten napis i wśród kilku innych ikonek masz galerię. Wchodzisz w nią, klikasz wybrane zdjęcie, potem klikasz gotowe i jesteś z powrotem na ematce. Klikasz opublikuj i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 10:06 Dziękuję 😊 spróbuję dziś tak zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 12:18 jeszcze sobie zobacz przed opublikowaniem funkcję: podgląd. Zobaczysz jak wygląda twój post. Żeby przypadkiem nie tego zdjęcia nie wstawić Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:39 Dużo oddałam i dużo kupiłam. Może zrobię zdjęcia później, kiedy ogarnę garderobę. Kupiłam też podobną marynarkę, tylko dwurzędową. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:42 zrob, zrób!! w dwurzędowych wygladam jak szafa dwudrzwiowa, a teraz niestety ich pełno marynarek, nie szaf) Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:46 Weź mnie nie wkurzaj Piggy! Ja jestem 2 razy szersza od Ciebie😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:47 Ja też jestem szersza od Piggy i noszę dwurzędowe. Poszerzają, ale te z Zary mają takie boskie, nasycone kolory Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:54 ale wy pewnie jestescie wyzsze żle wygladam w 2 rzed. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:57 Na szybko wstawiam mój najlepszy nabytek- klapki z wełnianego polaru. Idealne na upały, kiedy klimatyzacja wszędzie jest nastawiona na maxa. Przecena ze $120 na $18. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:40 Kupiłam spódnicę w wężowy wzór i top z haftu. Oprócz tego 2 pary szortów i 2 t-shirty. Narzutkę plażową zwróciłem, uznając że w sumie jej rolę spełni ażurowy, długi sweter z mojej szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:42 Aha, zastanawiam się jeszcze nad czarną marynarką z Zary, ale pewnie jak się namyślę, to już nie będzie 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:49 z tego co tutaj pokazywałaś, to pasują do ciebie te 2 rzeczy top tez mi sie bardzo podoba marynarki z zary poznikaly ekspresowo, pewnie handlary trzymają w domach do kolejnej obnizki Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:51 One zawsze tak znikają, dlatego jak mi zależy to kupuję w aplikacji, jak tylko wejdzie wyprzedaż. Tym razem mi na marynarce nie zależy, więc będzie co ma być Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:56 top fajny, A ja sobie kupilam taka: Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:59 super wzór (nie urwa print jak ja tego slowa nienawidzę ) tylko te 2 rzedy.... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:32 mozna ja nosic rozpieta, "na zywo" wyglada naprawde fajna, narzucona na cienki, ciemny top. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:42 znalazlam, jest rozmiar....czy to jest taki "lejacy" materiŁ? bo jak na zlosc nie m zdjecia na modelce Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:54 ms.piggy napisała: bo jak na zlosc > nie m zdjecia na modelce Wątek poboczny: ostatnio mnie sklepy i aplikacje doprowadzają dobialej gorączki tym, że przy niektórych modelach nie ma zdjęcia obrazującego wygląd ciucha, są np.tylko kucające modelki🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:57 aaa, to tez i nie wiadomo co prezentuje....np. top jest ukryty pod marynarka, a modelka do tego dziwnie skręcona Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 20:10 Reserved non stop tak robi i do tego xiuch wpuszczony w spodnie i nie widzę czy długi, czy krótki czy może na dole ma gumkę wciągnięta, bo i taka niespodzianka mnie spotkala Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 23:36 tak, wiskoza satynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:58 Chyba nie, mam 165 cm. Natomiast ja bym z kolei bardzo źle wyglądała w tej, którą wrzuciłaś. Za mało taliowana i byłby u mnie efekt dziecka z Bangladeszu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:04 Miało być wyżej podpięte, tam gdzie piszesz, że jesteśmy wyższe. Za gorąco mi chyba 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:07 domyslilam sie ja mam 160 Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:05 no to se nie bedziemy nawzajem podbierać online Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:09 Faktycznie, jest to plus 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 21:45 Danielo, skejkowa spodnica super - uwielbiam wzory animalne - skadze ona?? PS jestes w krakowie w drugim tygodniu sierpnia? ja tak - tesknie niezmiennie! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 22:10 To Zara, Kuro. Musiałam znaleźć zamiennik mojej ukochanej plidowanej w panterkę z H&M, która się już za chwilę nie będzie nadawać do niczego. Panterki nie znalazłam, ale mam węża. Ja jestem w Krakowie cały czas do początku września. Dopiero wtedy wyjeżdżam. Pisz na priv jakby co, tylko dawaj znać na ematce, bo ja gazetowej nie sprawdzam regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 00:32 daniela34 napisała: > Kupiłam spódnicę w wężowy wzór i top z haftu. Oprócz tego 2 pary szortów i 2 t- > shirty. Narzutkę plażową zwróciłem, uznając że w sumie jej rolę spełni ażurowy, > długi sweter z mojej szafy. Fajny ten top. Gdzie kupiłaś? Nie...nie potrzebuje kolejnego ciucha...Ale może fajna cena będzie 😳🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 13:28 Dzięki bardzo...Ale chyba wyprzedana bo nie znalazłam jej....Może to i dobrze bo w sumie poluje na torbę A tu jak na złość nie chcą dac żadnego promo Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 13:32 Tak, aplikacja twierdzi, że wyprzedany. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:45 Sukienka, dwie pary butów na jesień -zimę i wełniany płaszczyk z kapturem przeceniony z 339€ na 107€:p Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:01 Oooo zeby już przyszła jesienna słota! Buty ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:04 homohominilupus napisała: > Oooo zeby już przyszła jesienna słota! > > Niech się Twoje słowa w goowno obrócą 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:08 🤣 U mnie jest teraz fajnie, 23 stopnie i słońce przeplatane burzami :p Jak przyjdzie jesień, to od listopada do marca będzie tak samo, ale ciebie Magdaleno rozumiem, że ten pomysł ci się może nie podobać w krainie wiecznej zmarzliny :p Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 13:15 homohominilupus napisała: > Oooo zeby już przyszła jesienna słota! > Buty ekstra. > Na litość boską, jeszcze nie zdążyłam starych kości wygrzać! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:07 Brązowe botki śliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:10 mashcaron napisała: > Sukienka, dwie pary butów na jesień -zimę i wełniany płaszczyk z kapturem przec > eniony z 339€ na 107€:p zajebisty płaszczyk !! od zawsze chyba poluje na taki !! a buty chyba moje masz Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:14 Ja właśnie też polowałam! Przez ten płaszczyk już bym chciała jesień 🤣 Które buty? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 21:02 no, ja dlatego lubię zmiany pór roku-bo wymieniam miejscami ubrania /poluje na nowe czarne Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 21:09 Czarne to Lasocki, wygodne są? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 13:16 Fajna kiecka! Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 13:17 To będzie moja pierwsza zwierzęca kiecka :p Odpowiedz Link Zgłoś
youngagain Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:48 Ja kupiłam lniana marynarkę w Massimo Dutti, welniano-wiskozowy sweterek w Massimo, spódnice lniana w Zarze, culottes z lnem w Zarze. Poluje na h&m ale na razie nie przecenili tego co chce. To samo Desigual. No i czekam na Mango na te rzeczy upatrzone. W innych sieciowkach nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 26.06.22, 08:59 MD ma naprawdę niezłą lniana kolekcje Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:48 Taaaa, w h&m spodnie dresowe z 39.9 na 15.99 a w domu się zorientowałam, że policzyli mi cenę pierwotna. Oraz w tym samym hmie wielopak koszulek na 170 i ta, na której najbardziej zależało okazala się rozmiarem 146. Super udane zakupy, nie ma co. Co się skusze na stacjonarne zakupy, to jest porażka. Nie mam kiedy tego zareklamować, do sklepu mam daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:03 napisz do nich - HM jest bardzo prokliencki Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 20:07 Napisałam od razu, odpisali, że nie mogą pomóc i reklamacja w tej sytuacji możliwa tylko w sklepie stqcjonarnym Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 23:04 Bo to były przeceny dla klubowiczów, a nie w każdym hm'ie o tym mówią przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 09:11 Jestem klubowiczem premium. Kupiłam 2 pary tych spodni z czerwona metką, na jedne naliczyło rabat, na drugie nie. W ogóle miałam spory rachunek, aktywowałam 2 kupony dlatego, więc od razu się nie zorientowałam przy kasie, tylko w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 09:13 Dobra 120 zł to nie jest spory rachunek, mogłam się połapać, no ale nie polapalam na miejscu, tylko w domu 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:51 i jszcze czekam na to, jak obniżą z 2 dychy Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 17:53 O, to będzie na tobie ładnie wyglądało : Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona_ona02 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:43 Ja też chcę takie! Skąd to i za ile? 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:48 nie pwoiem, bo mi wykupisz Odpowiedz Link Zgłoś
trudneslowa Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 21:07 To od Olsenek? Kupowałaś już wcześniej ich ciuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona_ona02 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 21:39 Na pewno mamy inny rozmiar, poza tym jeśli to jakiś ekskluzywny sklep to cena mnie zabije, ja kupuję w sieciówkach Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 00:36 To zara, za 50 zl Odpowiedz Link Zgłoś
black.emma Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 22:28 Mam ja. Świetnie wyglada! Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 26.06.22, 09:09 mozesz wrzucic fotke? ...i czy jest to taka czysta, zima biel, na czym mi zależy, czy jakies smietankowe odcienie? Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:47 o, to chcę zgapić, jedna z niewielu stylizacji gdzie bardzo mi sie podoba, jakie ma dłuuuugie włosy i chyba przyciemnione Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:51 oczywicie nie makkłin, tylko zara jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 18:51 Kupiłam sobie tylko ciążowe szorty, bo już w normalne nie wchodzę. Naczytałam się, ze planeta płonie, i jakoś mnie nie cieszą zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 20:02 Taki kombinezon mam w koszyku i jeszcze się waham Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 20:04 Kup, z Twoją figurą będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnija70 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 20:22 Nic nie kupuje, po co mi pelne szafy ciuchow czy butow. Mam w czym chodzic i nienawidze miec zapieprzonej nadmiarem rzeczy przestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 22:07 Jakieś duperele- staniki sportowe, kapelusz do ogrodu, bluzy do ogrodu, i piżamkę. Nie ma co tu pokazywać. Natomiast zamówiłam sobie z Greenpoint te kiecki, i zastanawiam sie czy je zostawić, bo po ostatnich wątkach na ematce wiem, że bywa różnie z jakością , co wychodzi po praniu. A może któraś ematka już ma takie sukienki, i wie, że z tymi akurat nic się nie stało po praniu? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 22:22 Zastanawiam się nad ta niżej, daj znać jak przyjdzie jak wypqdanrozmiarowo i wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 01:09 Obie sukienki są na dość wysokie osoby. Ja mam 164, i zakrywają mi kolana. I ta pierwsza to w ogóle ma rozmiar zawyżony, wyglądam w niej "potężnie", ale ta druga jakby odrobinę lepiej. 🙄. Ale na upał sprawdzą się, tak sądzę 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 12.07.22, 13:33 Kupuje tylko takie zakrywające kolana 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
kora.bez.loginu Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 22:33 Tej ze zdjęcia niżej nic się nie dzieje po praniu w 40°, jest całkiem w porządku, mnie osobiście brakuje w niej kieszeni, bo uwielbiam kiecki i spódnice z kieszeniami! Odpowiedz Link Zgłoś
babie.lat0 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 23:31 Ja też mam tę poniżej. To lyocell a nie wiskoza. I nic się nie dzieje. Nie zbiega się Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 01:10 Dzięki. Fakt, też lubię kieszenie 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 24.06.22, 22:12 Szmaty. Myślałam ze inditex jest już powoli passe Odpowiedz Link Zgłoś
alicjak-2 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 20:58 Bardzo ładne, jaką marka ? Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 26.06.22, 00:11 Dr Martens oczywiście. Przecenione na £100 ze £180! Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 00:35 Na wyprz nie kupujemy nic, bo nam nie pasuje na du albo do fi. Może się nam też nie podobać ko, bo nosimy tylko określ. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 00:36 Tak, wiem, że słowo "wyprz" się przyjęło. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 09:21 Nic nie kupuję na wyprzedażach. Chyba, że akurat mam coś w ręku w moim rozmiarze i okazuje się, że jest na przecenie Nie wiem jak wy to robicie, że na wyprzedażach macie pełną rozmiarówkę tego co chcecie kupić Bo u mnie zwykle jak jest przecena to okazuje się, że jedyne dostępne rozmiary to XS i XXL Jeśli już to korzystam ze zniżek dla stałych klientów typu -20% albo kup dwie rzeczy, trzecia za połowę ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 11:46 od lat kupuje tylko online, to co baaaardzo muszę mieć, to robię zakładkę i klikam w godzinach dorzutek (wiem który sklep kiedy) w 99% upoluję od wielu lat nie kupiłam nic w pełnej cenie, akceptowalna oferta to od -40% Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 22:14 Jestę ematką i noszę XS wiec akurat mogę skorzystać :p Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 25.06.22, 13:21 Tylko różowe szorty w Reserved, ale nie były jeszcze przecenione. Zastanawiam się nad błękitną lnianą sukienką koszulową, jest niestety droga i raczej nie będzie przeceniona. No nic, pomyślę jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
youngagain Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 26.06.22, 00:18 Mam smak na bieliźniane satynowane. Taka z Zarze kupiłam. 100% wiskoza Odpowiedz Link Zgłoś
youngagain Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 26.06.22, 00:22 I jeszcze taka marynarkę lniana w Massimo Dutti www.massimodutti.com/pl/lniana-marynarka-zapinana-na-jeden-guzik-l06020620 Odpowiedz Link Zgłoś
youngagain Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 26.06.22, 00:25 I jeszcze taka dopasowana z wiskozy. www.mohito.com/pl/pl/dopasowana-sukienka-midi-5483m-01m?gclid=EAIaIQobChMIsPag89HJ-AIV0KMnAh26qQjjEAEYASAHEgJFY_D_BwE Odpowiedz Link Zgłoś
youngagain Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 26.06.22, 00:26 W ogóle jestem w tym sezonie mile zaskoczona jakością. Widać,że konsumenci zaczęli chyba wymagać i firmy starają się wyjść im naprzeciw. Jest sporo lnu, wiskozy, lyocellu w normalnych cenach. Jestem na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: wyprzedazowe zdobycze - fotowątek 12.07.22, 12:33 z h&m za 25 zł fajny materiał, swietnie sie układa, pięęęęękny kolor musiałam tylko obciąć dół, bo jest bardzo długa koszula zrobiła furorę, z białymi spodniami na prawde dobrze wygląda, tak sie chcialam pochwalic może i ktoras ematka sobie zamówi Odpowiedz Link Zgłoś