lilia.z.doliny 27.06.22, 16:42 Głównie za groomerke mojego psa Ale za mnie i za samą bohaterkę dnia też, jak najbardziej. Thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 16:50 Święty Judo Tadeuszu, patronie spraw beznadziejnych, wejrzyj na służebnicę twoją, Lilię i niech za twoim wstawiennictwem tak ona, jak i groomerka psa Lilii,,a takoż i sam pies, jutrzejszą próbę przetrwają w zdrowiu i spokoju ducha. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 17:10 Juda Tadeusz mi jedno mieszkanie kiedyś w sytuacji podbramkowej załatwił, więc taka próba przetrwania to dla niego pryszcz. Aż szkoda, że jestem obecnie niewierząca, do niego bym się mogła modlić. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 17:06 Zaciśnięte, weź dla niej smaczki żeby dostała za dobre zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 17:13 Dziękuję, dziewczyny. Ujmę to tak- nie jest to ulubiona formą spędzania czasu przez mojego kundla. Bardzo, bardzo nieulubiona formą. A pies jest duuuuuzy. Silny. Judo i Tadeuszu, miejcie w opiece Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 17:13 Forma- debilowaty, przemadrzaly, durny slownik Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 17:41 potrzymam; my jesteśmy umówieni na 12 lipca... mój pies też jest cieżkim przypadkiem, wiec pomoc z niebios czy innych wpływów nadprzyrodzonych jest wskazana Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 17:49 A jaka rasa? Po.obcinaniu pazurów pani orzekła, że poważniejsze zabiegi tylko z drugą osobą Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 18:35 west; przynajmniej inna kategoria wagowa po nieudanym podejściu u lokalnej amatorki dostaliśmy namiar na groomerkę jedną z mistrzyń fachu w naszym regionie, dała radę, ale mam pewien niepokój, czy będzie dalej chciała z nim pracować jak pies będzie dalej tak szalał - pocieszała mnie, że na poczatku większość szaleje a w końcu się przyzwyczajają... Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 18:45 No tak. Taaaa, inna kategoria wagowa. Nasza nie zabiera się nawet bez asystenta Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 18:51 No takie cudo, no. Serca nie masz! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 19:27 Nie mam. Daniela, ja odkurzam dwa razy dziennie. A w przerwach zbieram.koty zewsząd. Mówi się, że onki linieją dwa razy w roku. Pierwszy okres trwania od stycznia do czerwca, a drugi od lipca do grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 19:15 lilia.z.doliny napisała: > No tak. > Taaaa, inna kategoria wagowa. Nasza nie zabiera się nawet bez asystenta > może i mniejszy, ale nie gorszy - też go obsługują na cztery ręce Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 19:28 Łatwiej mu się, wywić z potrzasku Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Trzymajcie jutro kciuki 27.06.22, 19:52 Będę trzymać mocno. Mój Lolek pozwala się dotykać tylko mi, rozumiem Twoje obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 28.06.22, 20:16 No to powiem wam, że było słabo. Jak przyszłam.odebac psa, to już na końcu ulicy słyszałam takie wycie, że myślałam że zaprowadziłam.ja do rzeźni. A ona była suszona suszarką tymczasem.... Jest taka klatka kennelowa, w której psy czekają na swoją kolej do kąpieli i tam zostawiłam.Kiwi. jak przyszłam odebrać kundla, to ten boks był całkowicie zdemolowany , w kilku kawalkach No nic, piesek jest śliczny i wkurwiony Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Trzymajcie jutro kciuki 28.06.22, 20:22 I co zrobiła Twojemu włochaczowi? Wygląda teraz jak te biedne podstrzyżone jorki? Sąsiedzi maja owczarka długowłosego, czarnego, no cudny jest, ale jak pomyślę o tych kłakach...to od razu kocham mego kundelka, długość włosa 2 cm Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 28.06.22, 20:23 Wykąpała, wyczesała, podciela Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Trzymajcie jutro kciuki 28.06.22, 20:25 Wyobraź sobie takiego dostojnego, wielkiego owczarka, któremu z puszystego ogona wyłażą kłaki, a on ze szczerym oburzeniem na nie fuczy, bo przecież jak mogą wyłazić? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 28.06.22, 20:47 Wypbrazam.sobie. na razie mamy stan zawieszenia relacji między psem.a pańcią. Ps gromerka wyglądała, jak ktoś kto zdołałumknac z pola bitwy pod Grunwaldem Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Trzymajcie jutro kciuki 28.06.22, 21:55 no ale Kiwi jest postury slusznej a teraz wyobraz sobie kotecka, mlodego kotecka nr 1 z ktorym walczylo trzech wetow zeby przelozyc go z klatki lapki (uszkodzil mechanizm zapadkowy) do takiej specjalnej klatki na grubego zwierza z szuflada zeby dac mu znieczulenie przed kastracja, wetka stwierdzila, ze kiedys tygrysa usypiala i takiego cyrku nie bylo. To Bursztyn a mlodszy braciszek Chester jak doszedl jako tako do siebie po znieczuleniu przy wkladaniu cewnika, wyrwal sobie kroplowki i zdemolowal klatke, dobrze, ze ktos byl na zmianie, zadzwonili, zeby kota natychmiast zabrac! wet byl z przeorana twarza i zapowiedzial, ze juz nigdy tego rudego diabla na leczenie nie przyjmie Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 28.06.22, 22:54 Ale koty są cieczą i one jakoś się wylewają z rąk Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Trzymajcie jutro kciuki 28.06.22, 20:59 no i pięknie; ile czasu jej zajmie ponowne porośnięcie takim kłakiem? moj chyba wbił kłos w łapkę, w związku z szaleństwem odstawionym u weterynarza jutro wracamy na głupiego jasia obskubię go troche przy okazji ... btw - ciekawa jestem ile prawdy jest w krążących historiach jakoby niektórzy psi groomerzy uspokajaja psy jakimis prochami... Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Trzymajcie jutro kciuki 28.06.22, 21:53 Po rozwalonym.kennelu wnoszę, że ten nie uspokaja niczym Odpowiedz Link Zgłoś