alterego72 01.07.22, 08:29 Wszystkim psom pełnej miski i kochających opiekunów życzy czarny labrador Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Dzień Psa 01.07.22, 08:35 pi**** pi***** k****** j******* f**** !!! #$%^@$%!! podpisane: wasza słodka Kicia w_i_l (zobrazuję to w filmikiem) www.instagram.com/p/CePD-jjFFfp/ Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Dzień Psa 01.07.22, 08:36 Przyłączam się do zyczonek. Bezpieczeństwa, miłości i pysznosci dla każdego Pieska 🐶 Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Dzień Psa 01.07.22, 08:51 alterego72 napisała: > Wszystkim psom pełnej miski i kochających opiekunów życzy czarny labrador Nie życzy tylko gapi się na coś. Gdyby życzył to by sam napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dzień Psa 01.07.22, 09:27 Piękny! Wszystkim forumowym i nieforumowym piesątkom życzymy, życzymy Alfie też życzy Ps. Dorzucam jeszcze mastiffa, bo.kocham Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Dzień Psa 01.07.22, 10:00 No tak. "Moje uszy żyją własnym życiem." 😄 ten etap u szczeniaków jest najsłodszy. Ale mastiff też jest piękny z tym.- nie wiem nawet jak to nazwac- chyba tapirem a la lata 80-te na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dzień Psa 01.07.22, 10:06 Jest podobny do topowych wokalistek z tamtego okresu Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Dzień Psa 01.07.22, 09:53 I jakie ładne "ozdoby ma głowie" 😊 Śliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Dzień Psa 01.07.22, 10:01 Wszystkiego dobrego do jedzenia i dużo oraz udanych spacerów dla wszystkich pikselowi. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Dzień Psa 01.07.22, 12:56 Podpiszę się. Wczoraj w Costa kawiarni ( klimatyzacja!!!!) nasze psy świętowały przy lodowych deserkach ( naszych). W czasie udanych spacerów też trzeba odpocząć.😉 Odpowiedz Link Zgłoś
alterego72 Re: Dzień Psa 01.07.22, 13:28 Wzajemnie. A jak zdrowie buldoga? Mówi się , że to bardzo podatna na choroby rasa... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dzień Psa 01.07.22, 14:26 Moja Bromba ma 6 lat i jest idealnie zdrowa podobnie jak jej rodzony brat Diabłu by łeb urwała. Ale jest to podatna na choroby rasa, trzeba bardzo skrupulatnie wybierać hodowcę. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dzień Psa 01.07.22, 14:27 iwles napisała: > > O, kaczuszki. > Idą na imprę do piesełka? > > Ona Brombie mówi- nie zbliżaj się do mojego bombelka! Tym bardziej, że wychowuje jednego cycusia Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Dzień Psa 01.07.22, 14:15 Wspaniałego zycia wszystkim psom, forumowym i pozaforumowym też. A ich opiekunom dużo radości z pupili. Odpowiedz Link Zgłoś
balladyna Re: Dzień Psa 01.07.22, 15:25 Z okazji Dnia Psa wpłaciłam parę groszy na jakieś pokrzywdzone psiaki w schronisku, wszystkim psom i ich opiekunom wszystkiego naj, naj, najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dzień Psa 01.07.22, 15:42 Najlepszego dla wszystkich forumowych piesełów. Każdy jest cudny. Może z okazji dnia psa wesprzecie chociaż 5 zł zrzutkę Fundacji dla szczeniąt Judyta? www.ratujemyzwierzaki.pl/umieramy-przez-wojne Odpowiedz Link Zgłoś