Dodaj do ulubionych

Mezalians urodowy

03.07.22, 08:18
natemat.pl/421897,gdy-partner-jest-dla-ciebie-za-atrakcyjny-mezalians-urodowy zastanawiam się co kieruje ludźmi którzy ją krytykują. Czują się lepsi?
Obserwuj wątek
    • woman_in_love Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 08:35
      o matko, ten facet to na bank feeders!
      • tanebo001 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 08:50
        Dlaczego?
        • ajaksiowa Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 09:01
          Baby zazdroszczą że grubaska ma fajnego faceta?,swego czasu teź się dziwiłam takim ,,mezaliansom,,ale przemyślałam sprawę i się nie dziwuję wink wink
          • tanebo001 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 09:15
            Na ematce też zdaje się był wątek o grubej z księgowości...
            • memphis90 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 12:55
              Oj przestań, wszyscy kochają Grubą z Księgowości i kibicują jej w podbojach...
              • fornita111 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 16:11
                #niePlakalamPoPapaju
                #nieKochamGeubejZksiegowosci tongue_out
                Za gruba (!) kreska rysowana wink
        • 1matka-polka Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 09:53
          Na pewno oboje maja problemy psychiczne, bo ona ma znaczna nadwage a on za mocno napompowane miesnie.
          • tanebo001 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 09:59
            Jesteś okropna
            • 1matka-polka Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:00
              😔
      • evolventa Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 11:32
        I znowu to samo.....
    • fornita111 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 09:15
      Znam taka pare- razem ze soba od liceum, maja dziecko. Pamietam jak kolezaneczki sie dziwily, jak plotkowaly, ze on ja zdradza. Ja tam sie zawsze JEJ dziwilam, bo to bardzo ogarnieta i inteligentna dziewczyna a jej facet przystojny, ale taki tlukowaty. Jak widac ludziom mezalianse na roznych polach nie przeszkadzaja, jak jest milosc wink
      • ajaksiowa Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 09:58
        100%👏👏
    • gulcia77 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:02
      Tanebo, sama jestem gruba, A mam całkiem przystojnego chłopa 😜
      Jeden z najlepszych polskich hokeistów w historii też ma grubą żonę. Z tym, że my jeszcze sprzed czasów instagrama. Się normalnie zdarza czasem. 🤣🤣🤣
    • daszka_staszka Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:03
      Nie wiem co to ludzi obchodzi. Podejrzewam że to rodzaj zazdrości na zasadzie: " Tak gruba i ma takiego przystojniaka, co jest ze mną nie tak w takim razie?," Przerwany e swojej frustracji na innych
    • kamin Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:04
      Mąż też grubawy. Atrakcyjni są w podobnym stopniu, całkiem miło razem wyglądają.
    • dreg13 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:11
      Ludziom przeszkadza wszystko, co odbiega od schematu.

Sama odbiegam od schematu z moim mężem. Normalnie tego nie widać, uwypukla się to tylko na uroczystościach, na które trzeba się elegancko ubrać. Mój mąż ogolony i w garniturze wygląda tak, jakby dopiero co zdawał maturę. Ja natomiast w eleganckim stroju wyglądam na swój wiek. A że jestem kilka lat od niego starsza, to na wszelkich weselach wzbudzamy przez to spore zainteresowanie, bo mamy wyrośnięte dzieci i po kilku kieliszkach ludzie zaczynają dochodzić co i jak, bo im zgrzyta. Po czym kolejnego dnia, na poprawinach, kiedy ja jestem w stroju dużo mniej eleganckim, a mój mąż bez garnituru, to ja wyglądam na młodszą od niego i wtedy widać zakłopotanie w oczach wypytujących poprzedniej nocy.
      Zdarzyło się to już kilka razy, praktycznie na każdej takiej imprezie, na której byliśmy.
      • daszka_staszka Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:17
        Dobre 😂
      • zerlinda Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:26
        Taa, wyglądasz młodziej od młodszego męża, bo założyłaś inna kieckę 🤣. Takie cuda tylko na ematce.
        • dreg13 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:43
          No wiadomo. Bo 5 lat różnicy to z baby na pewno robi zasuszoną staruszkę w trumnie i nie ma siły, żeby nie było widać różnicy między nią a facetem. Bo przecież między facetami, którzy mają np. 35 lat nie ma żadnej różnicy i od razu widać, w jakim są wieku. I między kobietami też. I cała historyjka wyssana z palca. I akurat w takim wątku. I wiadomo - na pewno mnie rzuci, bo to mezalians big_grin
          • asia.sthm Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 11:08
            Ale opowiedz jak ty to robisz, ze stroj wyjsciowy az tak bardzo cie odmienia na "niekorzysc".
            • dreg13 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 11:16
              Młodo wyglądający nie oznacza ładny, poważnie wyglądający nie oznacza na niekorzyść. Po prostu - elegancki strój, obcasy, makijaż (wcale nie sceniczny) i ułożona fryzura dodają mi powagi i wtedy staję się Panią. A jak są dzieci to Panią Matką big_grin
              A na co dzień jestem niska, drobna, ubrana na sportowo, z włosami wysuszonymi na wietrze i gotowa do fikołków z dziećmi.
              • asia.sthm Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 11:24
                > dodają mi powagi i wtedy staję się Panią.

Rozumiem, ale mozna przeciez wybierac mniej powazny outfit.
                Tak dopytuje bo mam podobnie big_grin
              • simply_z Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 21:34
                widocznie robisz sobie kiepski makijaż i wkładasz dziwne, ciotkowate stroje.
                • dreg13 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 21:40
                  Tak, masz rację. I dlatego mając 40 lat wyglądam na 40 lat. Jak mogę, powinnam wyglądać na 20. Zabawne, że przeszkadza to niektórym właśnie w takim wątku. I pewnie to są dokładnie te osoby, które zaprzątają sobie tym głowe przez pół imprezy zamiast sie dobrze bawic.
                  • simply_z Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 22:35
                    zaraz, komu niby przeszkadza? dla mnie możesz wyglądać na 150 lat, a twój mąż na 12, nie w tym rzecz. Piszesz jak to bez makijażu wyglądasz niewiarygodnie młodo i w ogóle klękajcie narodu, a kiedy przyodziejesz lepszą kiecę, zrobisz fryzurę i makijaż, nagle wygladasz na 15 lat z okładem więcej. Widocznie coś robisz nie tak. Pytanie co?
                    • dreg13 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 22:39
                      Naprawdę tak napisałam? Gdzie? Pokaż i zacytuj. I w ogóle o co ci chodzi i w czym widzisz problem?
                      • simply_z Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 22:44
                        żaden problem, to raczej ty masz problem, jeśli jakikolwiek elegantszy strój ( w domyśle inny niż sportowe ciuchy), dodaje ci lat, na tle męża wyglądajacego jak gimnazjalista. Chyba nie spotkalam się z czymś równie dziwnym.
                        • dreg13 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 22:46
                          Czyli jak w tytule wątku - mezians urodowy. Ja wyglądam na 70 lat, a mój mąż na 10. W sumie to za chwilę pójdzie w stronę mnie, zasuszonej 90-latki pchającej wózek z noworodkiem 😁
                          • simply_z Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 22:52
                            e nie, wystarczy, że po prostu wskoczysz w dresik i wywalisz szpilki, tusze, szminki itd.
                          • potworia116 Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 13:29
                            dreg13 napisała:

> Czyli jak w tytule wątku - mezians urodowy. Ja wyglądam na 70 lat, a mój mąż na
                            > 10. W sumie to za chwilę pójdzie w stronę mnie, zasuszonej 90-latki pchającej
                            > wózek z noworodkiem 😁

Hmm, powtórka z Benjamina Buttonasmile
          • martini.n Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 11:29
            Ja znam parę, gdzie mąż jest o rok starszy od żony, a wyglada jak jej syn. Mąż w ogóle jest ematką, bo wygląda o 15 lat młodziej niż ma, a żona ma bardzo surowy, poważny typ urody.
            • riki_i Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 16:22
              Znałem jedną parę i pisałem chyba o niej kiedyś na ematce, gdzie dziewczyna zatrzymała się w latach 80-tych i modzie z czasów italo-disco (koszmarna tapirowana fryzura z tamtych czasów, ejtisowe stroje itp.), natomiast jej mąż wyglądał jakby czas się go nie imał. Do tego był bardzo przystojny, taki stonowany młodzieniec, zawsze nienagannie ubrany w klasyczne ubrania. Jego żona nie dość, że wizerunkowo wyjęta z czasów zaprzeszłych, to jeszcze zniszczona jak cholera (lubiła sobie potężnie drinkować, a i żadnemu chłopu na boku nie przepuściła). Muszę powiedzieć, że ten facet wyglądał jak jej synek, mimo, że żadnej znaczącej różnicy wieku między nimi nie było.
        • ruscello Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:44
          Kiecka jak kiecka, ale włosy i makijaż mogą dużo zmienić. Ja mam taki "promienny/świeży" typ urody, do tego jasną cerę i włosy. Pomalowanie czegoś poza rzęsami od razu dodaje mi powagi i wyglądam na swój wiek/+2 lata.
          • anorektycznazdzira Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:54
            Ej, no to się chyba nie maluje w takim wypadku, na śluby jeszcze bez scenicznego makijażu wpuszczają o ile wiem... wink
            • simply_z Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 22:36
              nie, to sa laski, ktore po prostu nie umieją się "zrobi". Kiepski makijaż -brak wprawy itd. no zdarza się.
      • martishia7 Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 10:41
        O, mogłabym mieć chyba podobnie z moim wężem, ale szczęśliwie on mocno siwieje big_grin
      • li_lah Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 11:18
        Powiedz meżowi, zeby się na takie wyjścia po prostu nie golił, niech nosi zadbaną brode to zawsze troche dodaje lat i powagi do wyglądu u mezczyzn. Sama zweryfikuj swoją garderobe i makijaż, bo to pewnie ona dodaje Ci lat.
        A wogole te pytania od innych ludzi są bardzo nie na miejscu, nieelegenackie i są bardzo napastliwe....
    • runny.babbit Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 10:23
      Ludziom zawsze coś nie pasuje. A przynajmniej części z nich, po prostu kiedyś obgadywali innych w wąskim gronie, a teraz mają możliwości techniczne robić to globalnie.
    • martini.n Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 11:28
      Widocznie kręcą go grube. Jest dorosły, ma prawo do swoich fetyszy. Taką Rosati kręcą starzy, Kardashiankę kręcą czarni, a DiCaprio krecą modelki mające 20-25 lat. Co kto lubi.
      • riki_i Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 16:25
        martini.n napisała:

> Taką Rosati kręcą starzy

którzy mogą jej coś załatwić

>, Kardashiankę kręcą czarni

no tak, z tym, że ja nie znam białych amatorów podobnie wielkich zadów

> , a DiCaprio krecą modelki mające 20-25 lat.

każdego chłopa kręcą, tylko nie każdy jest Leonardo diCaprio
        • 71tosia Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 16:48
          Naprawdę? kolega w wieku lekko starszym niż di caprio związał się z taka 20 latka, kazała mu chodzić nocami po klubach i tańczyć, po pol roku miał dosyc smile
          • tanebo001 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 17:56
            A jak się jeszcze taką Amber spotka to można i wpied... zebrać...
        • angazetka Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 21:36
          Na szczęście - przede wszystkim - nie każdy jest Ryszardem.
        • martini.n Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 23:24
          Tak, każdego z twojego srodowiska zamożnych pierdzieli z kryzysem wieku średniego. Normalni faceci potrafią mieć bardzo różne gusta i przede wszystkim patrzą na to, co im się podoba, a nie czego beda zazdrościć im równie żałośni koledzy.
          • fornita111 Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 07:04
            1000/10
            Keanu Reeves by sie spokojnie mogl z dwudziestkami prowadzac. Ale, olaboga- nie chce. I nie musi w ten sposob swojej meskosci nikomu udowadniac tongue_out
            • trampki_w_kwiatki Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 07:27
              Tym się raczej ubytki w męskości udowadnia...
              • fornita111 Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 08:04
                W bance rikiego stary dziad sliniacy sie do malolatek to "prawdziwy facet". Rzygogenne , ale takie srodowiska istnieja, co poradzic.
    • figa_z_makiem99 Re: Mezalians urodowy 03.07.22, 22:51
      Tak, czują się lepsi. Tak samo jak jadą po celebrytkach, albo poprawkach urodowych innych i puchną z dumy, że wyglądają na 20 lat, mają cudne włosy, rzęsy itp. To oni zasługują na szczęście, docenienie itp., a nie Iksinska, stąd hejtowanie innych. Człowiek, któremu ze sobą dobrze i ocenia się realnie, nie będzie wypisywał takich bredni. Jak ktoś ma pieniądze, to piszą, że na pewno zdradza ją mąż, jak szczupła to na pewno się głodzi i wogóle to ma końską twarz...
    • trampki_w_kwiatki Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 07:26
      Ojezu, miałam kiedyś wujka, który miał ekstremalnie otyłą żonę. Też wszyscy plotkowali, że ona mu się NA PEWNO nie podoba. A potem się jej zmarło i on znalazł kolejną, identycznie grubą.
      I zawsze, zawsze komentował pozostałe kobiety w rodzinie, że są "za suche".
      Inna historia. Znajomy znajomych bardzo długo nie miał dziewczyny, aż zaczęły się podsmiechujki, że jest gejem. I kiedyś, jak się porządnie upił, to się przyznał, że on się na randki umawia, ale wstydzi się pokazać swoje dziewczęta znajomym, bo one są bardzo grube. Bo on kocha grube kobiety, a przy chudych mu nie staje.

Takie tam.
      Są kobiety, które lubią miśków oraz faceci, które lubią grube. Co w tym dziwnego?
      • bywalec.hoteli Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 09:31
        No właśnie a tanebiak nie powinien się zaczytywać w durne tematy na durnych portalach.
        • tanebo001 Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 09:33
          Dlaczego? To ciekawy temat...
          • bywalec.hoteli Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 09:37
            a tam ciekawy.
            jak się jakas baba w tobie zakocha albo ty w niej to nie bedziecie patrzec na innych.
            a inni zawsze krytykuja, bo sa zawistni.
            • tanebo001 Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 09:52
              To fakt, sam tak mam...
      • agaagaaga123 Re: Mezalians urodowy 04.07.22, 10:01
        Oglądałam kiedyś jakies reality show gdzie przystojniak bral slub z bardzo grubą dziewczyną, bardzo fajna z niej byla kobieta i osobowosc. I najpaskudniejesze w tym bylo pospolite ruszenie jego kolegow, aby go uratowac, uchronic przed bledem i ocalic przed zwiazkiem z pasztetem. Prawie jak sceny z filmu Plytki Facet, gdzie odbywala sie podobna akcja ratowania kolegi, ktory chyba oszalał. Zauwazylyscie, ze faceci maja wielki problem z kolegami, ktorzy sie wylamuja z meskiej konwencji polowania na najlepszą dupę i reaguja tak, jakby to o ich ego chodzilo a nie o zycie uczuciowe kolegi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka