Dodaj do ulubionych

Ready for Rishi?

09.07.22, 00:18
Okazało się, ze jeden z pierwszych ministrów, który odszedł z rzadu rozczochranego Borysa, Rishi Sunak, sam ma szanse zostać brytyjskim premierem.

Mi się jako kandydat podoba na to stanowisko, prezencje ma znacznie lepsza od Borysa, ale ja się totalnie nie znam na brytyjskiej polityce. Ważne jednak żeby władza nie wpadła w ręce lewaków a UK utrzymała kurs przeciwko Rosji.

Co Wy o tym sadzicie?
Ematko, are you ready for Rishi?

mobile.twitter.com/RishiSunak/status/1545426650032111616
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 21:38
      ematka się nic nie wypowie?
      • angazetka Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 21:40
        > Ważne jednak żeby władza nie wpadła w ręce lewakó

A dziwisz się, że się nie wypowie? big_grin
        • bywalec.hoteli Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 21:42
          hehe, racja. Z drugiej strony brak entuzjazmu dla Rishiego zakrawa na rasizm.
          • angazetka Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 21:54
            <headdesk>
            Ej, a wiesz, który premier wprowadził w UK małżeństwa niehetero i dlaczego?
            • iwoniaw Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 21:57
              angazetka napisała:

> <headdesk>
              > Ej, a wiesz, który premier wprowadził w UK małżeństwa niehetero i dlaczego?
              >

Z kim ty próbujesz rozmawiać? Z kimś, kto "argumenty" ma klasy Mi się jako kandydat podoba na to stanowisko, prezencje ma znacznie lepsza od Borysa, ale ja się totalnie nie znam na brytyjskiej polityce.? 🤣
              • angazetka Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 22:02
                Czej, no właśnie chcę mu powiedzieć, że jego "byle nie lewaq" w cywilizowanym kraju jest o kant d potłuc wink
            • bigzaganiacz Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 21:58
              A komu normalnemu jest potrzebna taka wiedza
            • bywalec.hoteli Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 22:13
              w ogóle mnie to nie interesuje
              • angazetka Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 22:16
                A powinno. Otóż partia konserwatywna, bo małżeństwo to wartość konserwatywna. Idź i płacz w kąciku nad lewactwem wśród konserwatystów.
                • bywalec.hoteli Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 22:46
                  ale mi to w niczym nie przeszkadza, ludzie homo i bi w jakimś procencie społeczeństwa i nic nie mam przeciwko jakby chcieli mieć państwowy związek.

poza tym takemnica poliszynela jest go ze brytyjscy politycy także prawica często lubia chłopców - może im zostało po tych elitarnych szkołach gdzie ich rodziny wywożą.
          • taje Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 21:58
            Jeśli juz na klasizm i to a rebours.en.wikipedia.org/wiki/Rishi_Sunak
    • bigzaganiacz Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 22:01
      Fishy Rishi nie ma najlepszej prasy

www.mirror.co.uk/news/politics/fishy-rishi-has-to-go-26685212
      • bywalec.hoteli Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 22:12
        a Mirror to nie jest ichniejszy Fakt?

no czytałem ze poślubił córkę miliardera posiadająca np udziały w Infosysie

czy go to dyskryminuje?

a u Was w IRE nie jest aby tez Hindus premierem?
      • taje Re: Ready for Rishi? 09.07.22, 22:16
        Mirror to zupełnie nie moja bajka ale i im czasami zdarza się napisać prawdę. Rishi z żoną powinni się dyskretnie ewakuować do kraju, gdzie płacą podatki (gdzie Rishi to w sumie nie wiem zważywszy na jakiego amerykańskie powiązania ale żona na pewno podatków do tej pory w UK nie płaciła). A tu podobna ocena z drugiej strony spektrum politycznego www.theguardian.com/politics/2022/apr/09/rishi-sunak-akshata-murty-accused-avoiding-millions-taxes-labour
        • bywalec.hoteli Re: Ready for Rishi? 10.07.22, 01:48
          guardian to nie jest właśnie lewaków gazeta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka