Dodaj do ulubionych

Kariera córki

• bi_scotti Re: Kariera córki 26.07.22, 17:20
      Znaczy sie gminna wersja relationship Donald & Melania, correct? Oh, well ... love is blind i niejedno ma imie wink Zrobilismy wszystko zeby nasza Najstarsza dokonywala innych wyborow gdy miala tych 20 lat, trudno mi teoretyzowac wstecz co by bylo gdyby ... Podejrzewam, ze jakies "serious conversations" mialyby miejsce - szczesliwie moja corka juz "za stara" na piwosza z brzuchem, fajnym hotelem w gorach & torebka od Prada tongue_out Cheers.
    • rosapulchra-0 Re: Kariera córki 26.07.22, 17:26
      Mąż mojej najstarszej jest od niej straszy 6 lat. I hen, dawno temu córka mnie spytała, czy nie przeszkadza mi różnica wieku między nimi. Dlaczego miałaby mi przeszkadzać? Mój mąż jest starszy o 8 lat ode mnie.
      Nie, nigdy nie miałam problemów z wyborami moich córek, ani ze względu na wiek, płeć, status materialny czy wykształcenie. Inna sprawa, że wybory moich dziewczyn zawsze były rozsądne.
    • abecadlowa1 Re: Kariera córki 26.07.22, 17:28
      Każdy człowiek chce dla siebie dobrego, szczęśliwego życia. Niektórzy dostali w domu rodzinnym zasoby, które pozwolą to osiągnąc w bezpieczniejszy sposób niż opisana dziewczyna.
      Myślę, że dycyzja tej dziewczyny wiąże się ze sporym ryzykiem. Może prowadzić do porażki lub stanowić trampolinę.
      Ale nie wiemy też spośród jakich opcji wybierała.
    • panna_lila Re: Kariera córki 26.07.22, 18:26
      Lepiej napisz co to za hotel w górach, bo szukam fajnej miejscówki
    • ludzikmichelin4245 Re: Kariera córki 26.07.22, 21:48
      Moją niestniejącą córkę wsparłabym stwierdzeniem, że w małżeństwie pieniądze są wspólne, a partnerstwo nie polega na równości od linijki. Może co najwyżej kazałabym gdzieś się zatrudnić na ćwierć etatu za 600 na rękę, żeby mogła pouczać inne baby o konieczności bycia niezależną.

To oczywiście dżołk, tak naprawdę 100 razy wolałabym, żeby poszła w moje ślady i realizowała się w korpo od 9.00 do 20.00.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka