ani.2608 15.08.22, 12:40 covidowych, robiłybyście test? PS tak, mąż ma covid, dzisiaj robiłam test. I mam ochotę zrobić aby pokazać mu kto tu winny (za przyniesienie obwiniał mnie, że niby to na bucie przykleił mi się covid Wiem - bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 12:43 A wy się z mężem tak w ogóle to lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ani.2608 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 12:45 dobre pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 12:48 Pytanie jest bardzo serio. Bo robić taką dramę z tego, kto kogo zaraził, to się w głowie nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 13:45 Nad tym samym się zastanawiam już od tego pierwszego wątku... A bardziej w temacie, ja bym zrobiła, nie po to aby sobie z mężem udowodnić "winę" a z czystej ciekawości czy tego wirusa mam czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ani.2608 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 14:00 kaki11 napisał(a): > A bardziej w temacie, ja bym zrobiła, nie po to aby sobie z mężem udowodnić "wi > nę" a z czystej ciekawości czy tego wirusa mam czy nie. Czuję się dobrze a więc chyba raczej nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 12:58 Ale zrobiłaś czy masz ochotę, i o co w ogóle chodzi z tym.udowadnianiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ani.2608 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 13:04 primula.alpicola napisała: > Ale zrobiłaś czy masz ochotę, i o co w ogóle chodzi z tym.udowadnianiem? Mąż od wczoraj choruje. Dzisiaj przetestowałam męża i ma dodatni test. Siebie nie testowałam. Pracuję w handlu a więc on obwinia mnie o to, że przywlokłam covida do domu - mimo tego, że sam biega po sklepach i spotyka się z ludźmi. A obwinia mnie po złości - bo to on wziął większą ilość zalecanych dawek ... i że niby on taki odpowiedzialny a ja taka nieodpowiedzialna...no brakuje słów Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 13:09 Aha, ok. Ładnie sie zabawiacie😁 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 12:59 To juz drugi wątek związany ze śledztwem i obwinianiem się o zakażenie Covid. Serio tak to u was wygląda? A ten kto zakaził ma drugiej osobie wypłacić odszkodowanie? Mnie mąż zaraził dwa razy i nie przyszłoby mi do głowy go obwiniać. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 18:02 Bo to pewnie jest Twoj maz? Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 12:59 Jak ja miałam covida, to mąż zrobił sobie test, by nie musieć być na kwarantannie (to było jakiś czas temu). Wyszedł mu pozytywny, tak więc różnie może byc 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
ani.2608 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 14:02 login.na.raz napisała: > Jak ja miałam covida, to mąż zrobił sobie test, by nie musieć być na kwarantann > ie (to było jakiś czas temu). A w momencie robienia testu, czy mąż czuł się zdrowy czy jednak jakoś nie bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 18:18 Czuł się całkiem zdrowy, dlatego właśnie zrobił test. był pewien, że jest zdrowy i że nie będzie musiał być na kwarantannie 😀 a okazało się, że dostał izolację i musiał siedzieć w domu jeszcze dłużej 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 13:03 Poczekaj na swoje objawy i wtedy zrób. Będziesz mogła mówić, że to wina męża 😀 U mnie w domu pozytywne testy wychodziły chorym a bezobjawowym negatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 14:03 poczekaj ze 2-3 dni i dopiero zrób Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 14:11 Gdyby chodziło o kiłę, to bym rozumiała, że chcemy dociec, kto pierwszy złapał, ale covid??? Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 18:12 🤭😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 14:12 Mnie by bylo szkoda tych 25 zl na test, a maz niech sie uspokoi z tym obwinianiem. Mogl zlapac wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ani.2608 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 14:15 Jeśli poczuję się gorzej, to zrobię. A jeśli będę czuła się zdrowa, to nie będę robić testu. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 14:17 Powiedz mu tak: drogi mężu, przemyślałam to co powiedziałeś, to moja wina, z pracy mogłam przynieść wirusa. I dlatego wysłałam właśnie wypowiedzenie, teraz będziemy żyli tylko z jednej pensji, ale za to będziemy bezpieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 17:54 Jesli to Ty przynioslas zarazę i posialas na meza, to możesz być już ujemna... Jedynym dowodem na niewinność będzie ciężkie zachorowanie już po ozdrowieniu męża. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 18:17 melisy sobie lepiej zrob Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 18:25 A test na covid jakoś specjalnie pomaga jak się ma męża idiotę? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Głupie pytanie: czy nie mając objawów 15.08.22, 23:08 Byłam niedawno na festiwalu, wróciłam z covidem. Czy mogę zaskarżyć organizatora? Odpowiedz Link Zgłoś