biala_ladecka Re: Ratunku 22.08.22, 13:50 Kiedyś jakaś forumka opisywała tu, jak babcia zabrała jej dzieci do lasu i zaproponowała, żeby polizały lizawkę przy paśniku, także sorry, Twoja opowieść o kocie to ledwo drugie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Ratunku 22.08.22, 14:14 Łoooo może najstarsze góralki pamiętają. Ja pamiętam tylko ten fragment, byłam w takim szoku, że zapisał się na zawsze w mojej ematkowej świadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Ratunku 22.08.22, 14:26 Hmm, lizawki zdarzyło mi się w życiu lizać. Co prawda nie gdzieś tam w polu, tylko znanych mi koni, ale jednak. Czyli nie jestem mniej obrzydliwa niż Lily, amino wszystko akcja z jogurtem mnie brzydzi :p Może to z wiekiem przychodzi, te lizawki to jakoś w podstawówce:p Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Ratunku 22.08.22, 15:50 Sól to ma chociaż cień działania statycznego na bakcyle i inne goofno. Dzikie koty mają fhooy pasożytów i jprdl, mam nadzieję, że był szczepiony na wściekliznę, albo że jej tam nie ma Niby w zebranym jogurcie nie powinno byc tego za dużo, ale po co byc tak głupim i ryzykowac Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Ratunku 22.08.22, 14:20 Niby fuj, ale kto się nigdy nie napił wody że strumienia w górach? Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Ratunku 22.08.22, 14:36 Wszystko co żyje w górę strumienia. Siki to pół biedy, w takiej wodzie często jest E. Coli i inne żyjątka, które normalnie żyją w jelitach. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ratunku 22.08.22, 15:13 Kto nigdy nie jadl truskawek prosto z krzaczka... (ten moze uznac swoje dziecinstwo za niebyle). Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Ratunku 22.08.22, 15:28 > Kto nigdy nie jadl truskawek prosto z krzaczka... Jadl i wie, ze opiaszczona truskawke nalezalo najpierw w buzi "oplukac" z piachu, po czym wyjac truskawke, wypluc pluja z piachem nie patrzac gdzie leci i dopiero po tym zabiegu z godnoscia, w blogosci spozyc truskawke. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ratunku 22.08.22, 17:10 Ooo nie znaliśmy! U nas się odmuchiwało oddechem własnym antyseptycznym. Jak nie zgrzytało w zębach - znaczy się czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Ratunku 22.08.22, 15:16 Daj spokój, freegans jedza ze śmietników i żyja. Kotu nie smakowało? 😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Ratunku 22.08.22, 19:29 Był za mały, żeby zeżreć 400 g jogurtu . Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Ratunku 22.08.22, 15:42 Poprdoliło Cię??? Niech Ci lekarz przepisze badania na robaki. Bo profilaktycznie tabsa pewnie nie dostaniesz. I zeżryj moze nifuroksazyd? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Ratunku 22.08.22, 18:28 Pasożytów możesz dostać taki dziki kot nie jest odrobaczany a sam je różne myszy które mają pasożyty. Lepiej już więcej nie jedz po dzikich kotach. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Ratunku 22.08.22, 23:15 Ee tam, moja teściowa kiedyś zjadła kotu z miski chrupki. Powiedziała, że chciała spróbować, bo za takie pieniądze to musi być dobra. I chyba była, skoro wyjadła. Mój kot co prawda był odrobaczany regularnie, ale nie sądzę, żebyś padła trupem. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Ratunku 22.08.22, 23:40 No i proszę...raz na rok musi być wątek koci który rozkręci forum 😂🐈mrauu Odpowiedz Link Zgłoś