tanebo001 25.08.22, 16:34 Czy jak idziecie na jakieś spotkanie z pracy do knajpy to nie mówicie mężowi że przyjdą też koledzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Spotkanie 25.08.22, 16:40 Słuchaj, a nie możesz zdalnie pracować, będąc na oku oblubienicy, po co ma się zadręczać tą zazdrością? Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Spotkanie 25.08.22, 16:43 wtf zresztą mój mąż wie, z kim pracuję i że połowa zespołu to faceci; więc nie wiem, jak miałabym skłamać, że ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Spotkanie 25.08.22, 16:51 Od kilku miesięcy ci tłumaczymy jak komu mądremu, że ten "związek" nie ma sensu. A ty nic dalej w to brniesz, lecisz jak ćma do ognia, mimo że nie ma żadnej, najmniejszej szansy by ten układ wypalił i stał się w jakikolwiek sposób dla ciebie satysfakcjonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uuu Re: Spotkanie 25.08.22, 17:14 Ale jacy koledzy? Spoza pracy? To dziwaczne, albo spotkanie z pracy albo nie. Ja się spotykam z ekipą z byłej pracy, wszyscy już zmienili firmę, ale się widujemy i normalnie mówię, kto będzie. Mój partner ich zna, a przynajmniej kojarzy, kto jest kto. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Spotkanie 25.08.22, 17:21 Czy masz taki zawód, że można zakładać, że nie ma w pracy żadnych kobiet? Borsuczyca dobrze pisze, nie idź tą drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkaantka Re: Spotkanie 25.08.22, 17:26 Mówimy jeśli się będzie dopytywał, bo to przecież żadna tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Spotkanie 25.08.22, 17:28 Albo i bez dopytywania, jeśli ktoś płci przeciwnej na spotkaniu powiedział/zrobił coś zabawnego/dziwnego/ciekawego/whatever. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spotkanie 25.08.22, 17:32 Bez żartów. Tanebo miałby piekło, gdyby napomknął o tym, że koleżanka z pracy powiedziała/zrobiła coś zabawnego/dziwnego! Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Spotkanie 25.08.22, 17:35 Czekaj, to ta twoja, mimo że nie uprawiacie seksu, to jest zazdrosna o koleżanki z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Spotkanie 25.08.22, 18:00 arthwen napisał(a): > Czekaj, to ta twoja, mimo że nie uprawiacie seksu, to jest zazdrosna o koleżank > i z pracy? Suka ogrodnika? S Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Spotkanie 25.08.22, 19:33 Nie, to ona się spotkała. Po czym ja dowiaduję się że był tam jej były. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Spotkanie 25.08.22, 19:34 O, jest jakiś były? Ciekawe czy z nim sypiała. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Spotkanie 25.08.22, 20:12 Ma dziecko, więc z kimś musiała sypiać 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Spotkanie 25.08.22, 21:10 Serio?! To może się zraziła... Może były chciał jakichś zboczeństw... Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Spotkanie 25.08.22, 20:03 "były" jest równoznaczny z określeniem "koledzy z pracy"? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Spotkanie 25.08.22, 21:11 > Nie, to ona się spotkała. Po czym ja dowiaduję się że był tam jej były. > No i? Były to były, daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Spotkanie 25.08.22, 17:54 Mówię. To znaczy, mówię, że po pracy idziemy na piwo, albo że w piątek wieczorem umówiliśmy się z ludźmi z biura na jakąś tam imprezę. Mąż wie, że pracuję w zespole z mężczyznami więc wie, ze oni tam będą. Nie wiem czemu miałabym mu mówić, że umawiam się tylko z dziewczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Spotkanie 25.08.22, 17:57 tanebo001 napisał: > Czy jak idziecie na jakieś spotkanie z pracy do knajpy to nie mówicie mężowi że > przyjdą też koledzy? A już myślałem, że organizujesz spotkanie emam. 🤣 S. Odpowiedz Link Zgłoś