lajtova 26.09.22, 21:56 Dziś wzięłam sobie urlop. Ale nigdzie go nie wpisałam. Nikt tego nie kontroluje. To już siódmy dzień na lewo w tym roku. Taka mała walka z kapitalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s12345s Re: Niewpisany urlop 26.09.22, 22:04 lajtova napisał(a): > Dziś wzięłam sobie urlop. Ale nigdzie go nie wpisałam. Nikt tego nie kontroluje . > To już siódmy dzień na lewo w tym roku. To firma krzak? > Taka mała walka z kapitalizmem. Raczej z pracodawcą Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Niewpisany urlop 26.09.22, 22:22 A szef też sobie tego nie notuje na pewno? Nie zawsze musisz wypełniać dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Niewpisany urlop 26.09.22, 22:29 A listy obecności nie podpisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Niewpisany urlop 26.09.22, 22:35 Bezrobotni nie podpisują list obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Niewpisany urlop 26.09.22, 22:39 Osoby urzędnicze nie powinny wypowiadać się w temacie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: Niewpisany urlop 27.09.22, 10:08 Tez tak kiedyś miałam. Listę podpisywało się hurtem więc podpisanie się za ten dzień co się nie było uchodziło płazem bo nikt nie pamiętał kiedy kto był a kiedy nie było, w dodatku mieliśmy dowolne godziny pracy. Robota miała być zrobiona i zazwyczaj była bo każdy cenił sobie taką elastyczność. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Niewpisany urlop 27.09.22, 10:52 U mnie tez nikt nie kontroluje. Ludzie biora urlopy kiedy chca nie informujac nikogo. Maja to wpisywac w system, przy czym system nie wysyla zadnych powiadomien. O ile manager sobie nie wejdzie sam z siebie i nie sprawdzi, to nie wie czy urlop jest wpisany. Po kilku miesiacach nikt juz nie pamieta kiedy kogo nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Niewpisany urlop 27.09.22, 10:57 U mnie z kapitalizmem walczą kadry. Miałam w wakacje prawie miesiąc urlopu, wypełniałam druczki, sruczki, tabelko-listy i wuj wie co jeszcze. Nie wprowadziły tego, wyszło przypadkiem. Nie dociekałam jak inne moje urlopy w tym roku, a coś dużo mam tych dni nadal Odpowiedz Link Zgłoś