semihora Re: Kobiece problemy... 04.10.22, 00:59 Pani, regularność godna podziwu. Jak zawsze. Nie mam się do czego przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Kobiece problemy... 04.10.22, 09:09 Covid mi zaburzyl, szczepionka nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kobiece problemy... 04.10.22, 10:05 Nie szczepionka, tylko 3 szczepionki, bo tyle wzięłam- wszystko jak w zegarku. Nie znam nikogo, komu coś się "zaburzyło". Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Kobiece problemy... 04.10.22, 10:49 U mnie nic nie zaburzyła. Nawet zauwazam zmianę na plus bo juz nie mam krwotocznych miesiączek. Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Kobiece problemy... 04.10.22, 13:18 Mnie zaburzyła, czy raczej "zaburzyła", bo zaledwie 1 cykl po każdej dawce był inny. Za to nie zachorowałam na covid, coś za coś Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Kobiece problemy... 04.10.22, 16:18 Szczepionka niczego mi nie zaburzyla za to przebyty covid byc moze (zaraz po mialam cykl 14 dni, nigdy wczesniej ani pozniej nic takiego mi sie nie przydarzylo). Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Kobiece problemy... 04.10.22, 17:28 W moim otoczeniu 90 procent ludzi zaszczepionych, już stoją kolejki po czwartą. Nikomu zdrowie się nie posypało, nikt nie umarł, no wszyscy zadowoleni. Cud. Natomiast po covidzie ludzie mają powikłania i problemy zdrowotne. Mój mąż ma wysokie dedimery np. Żadna kobieta nie skarży się na problemy z okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
leni6 Re: Kobiece problemy... 05.10.22, 11:11 U mnie brak jakiegokolwiek wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Kobiece problemy... 05.10.22, 14:54 Nic mi nie zaburzyła. Co więcej, patrząc na specyfikę mojej pracy, niewątpliwie uchroniła mnie przed ciężkim zachorowaniem, a kto wie czy nie przed śmiercią Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Kobiece problemy... 05.10.22, 14:59 Mnie covid zafundował menopauzę. Odpowiedz Link Zgłoś