folivora Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 07.10.22, 22:20 O matko, przeczytałam to myśląc sobie "No ok, nieelegancko, ale mąż ją kantem robił to rozżalona". A tu się okazuje, że rozwód 2 lata temu sfinalizowany (a rozwody trwają u nas długo, więc małżeństwo się rozpadło dużo wcześniej), a ci synowie biedni płaczący za tatusiem to nie przedszkolaki, a 26 i 17 latek Boski wątek, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 07.10.22, 22:53 Pudel jest przezajebisty w doborze zdjęć 😂 www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-blyskawicznie-reaguje-na-ogloszenie-zwiazku-katarzyny-cichopek-i-macieja-kurzajewskiego-6820555044801344a Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 07.10.22, 23:00 I pani Kurska mówiąca, że miłość jest najważniejsza zawsze. I Cichopek jej odpowiadająca, dziękujemy za wsparcie od zawsze. Jprdl 🤦♀️😂😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 00:14 roks30 napisała: > I pani Kurska mówiąca, że miłość jest najważniejsza zawsze. I Cichopek jej odpo > wiadająca, dziękujemy za wsparcie od zawsze. Jprdl 🤦♀️😂😂😂😂 🤢🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 07.10.22, 23:18 Akcja się rozkręca. Poczekajmy jeszcze na głos Hakiela i wypłynięcie tych taśm z podsłuchu samochodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 07.10.22, 23:33 Nie przyjmuje już jej więcej fotek po tym jak z rok temu wstawiła zdjęcia siedzącej pupy z wchodzącym kostiumem kapielowym. Uśmiech też był przesłodki Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 03:13 Żałosna jest Cichopek dworuje urodziny w ziemi świętej 😂😂😂klęka całuje murki no nie wierze. Druga pani ma racje zapewne wie co mówi. Nie widzę nic żałosnego w demaskowaniu kłamców i śliskich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 06:26 Ja myślę, że Paulina nie wytrzymała widząc zdjęcia swietojebliwej Kaski, te jej modły i relacja pod publikę. Tymczasem zdradzała swojego męża. Najgorszy typ z możliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 09:13 Kiedyś się mówiło modli się pod figurą a diabła ma za skórą. Wychodzi na to, że Cichopek rzeczywiście zdradzała męża jednocześnie lansując szczęśliwą rodzinę na instagramie. Te jej modły są pewnie tak samo szczere jak te fotografie z mężem. Nic mi do związków Cichopek, nie każde małżeństwo przetrwa, ale robienie potem z siebie żarliwej katoliczki zalatuje obłudą. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 17:05 Nie no jak zazliwa katolicka to choćby pił, bił albo i zwyczajnie już się nie kochają i męczą że sobą, to muszą być razem do grobowej deski bo to po katolicku i wtedy to nie będzie obłudy, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uuu Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 17:24 Zasadniczo na tym polega katolicyzm 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 17:31 Jeżeli wymaga się tego od innych (a organizacja, dla której pracuje tego wymaga i to promuje) to wypadałoby zacząć od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 17:58 Pracują dla TVP, której szefostwo to państwo Kurscy... No to wzięli przykład z do niedawna szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:04 W całej tej historii jest wątek, którego ja jako ateistką bym nie przewidziała. Ludzie są autentycznie wściekli, że TVP lansuje dwójkę rozwodników obściskujących się na Ziemi Świętej. Odbierają poranny wywiad w śniadaniówce jako świętokradztwo. No no, nie przypuszczałabym, że pyza z doklejonym uśmiechem wywoła autentyczny wkurw u suwerena Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:08 Pracują dla rządu. Tego rządu, który próbuje utrudnić rozwody a może i uniemożliwić. Jeżeli dla ciebie to ok, to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:16 A rząd dla prezesa który w ogóle propaguje bezdzietność i starokawalerstwo 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:21 Nie. Prezes promuje legislację zupełnie czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:25 Ale przykład, przykład z góry najwazniejszy, nie słowa, nie przysięgi. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:31 Nie, najwazniejsza jest legislacja czyli prawa obywatelskie a przykłady do życia każdy sobie sam wybiera. I pani Cichopek wspiera rząd i legislację, która chce INNYM zabraniac tego co ONA sama robi. Pomijam jej prywatne wartości bo mnie to nie obchodzi. Obchodzi mnie co robi (ona, jej koleżanki i koledzy) publicznie za nasze pieniądze. Za pieniądze, które zamiast iść na onkologię poszły na TVP i jej pensje. To jest tak oczywiste, że nie muszę tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:39 Ale nadal możemy smiać się z szarży P.Sz? Czy już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 19:13 To chyba powinnaś osobny wątek złożyć, tak poważna sprawa jak obrona praw publicznych Polakow zasługują na osobny wątek, może nawet przyszpilony u samej góry. Po co tracić parę w rozrywkowo plotkarskim gdzie i młodzieży kto.doceni, mało kto zauważy twoja.misje i święte oburzenie Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 19:13 Malo kto doceni, ale młodzieży też pasuje 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:24 szmytka1 napisała: > Nie no jak zazliwa katolicka to choćby pił, bił albo i zwyczajnie już się nie k > ochają i męczą że sobą, to muszą być razem do grobowej deski No nie, mi chodziło o zdradę. Według mnie jeśli ktoś zdradza dłuższy czas małżonka to głupio wygląda rozmodlony, to już jest hipokryzja, bo przecież nie żyje według zasad religii katolickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:26 Może przeblaguje za grzechy, krzyżem leży jak Kmicic 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 20:56 Już nie te czasy aby z chłopem męczyć się w imię Bożej łaski. Kaśka ośmiesza się lansując swój cieplusi wizerunek. Wystarczyło uporządkować swoje życie osobiste, rozwieść się i zaczynać od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uuu Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 21:01 Jak nie potrzebuje Bożej łaski to po co ta jerozolimska szopka? Hipokryzja i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 21:37 Jak to po co, by podgrzewacz.zainteresowanie, które to potem jest.monetyzowane. Przecież ten instagram to źródło zarobków Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 05:51 No hipokryzja. Oszukiwała , zdradzała no prawdziwy autorytet cnót niewieścich 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 04:00 Ktoś na pudlu skomentował że Kasia najpierw całuje ołtarze a później frywolne części kochanka 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 07:56 Cichopek nadal prowadzi program z kurzajewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 09:17 A jest gdzieś info że Kurzajewski ją zdradzał? Chyba nie, ona opowiada w wywiadach że się stopniowo oddalał aż w końcu zlał ( typowe zachowanie faceta który przestał kochać)a że zupełnie go nie obchodziła to sama złożyła pozew o rozwód żeby się nie męczyć. Ma żal jest wsciekła bo to narcyzką i potrzebowała narcystycznego zasilania które pewnie miała od niego wiele lat a tu nagle koniec, tacy ludzie jak ona są mściwi wiec kurzopki spokoju raczej mieć nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 10:42 Cichopek pasuje do niego, Smaszcz była wielką, krzykliwą, roszczeniową babą,, pobrali się gdy byli bardzo młodzi i sama odeszła, dzieci dorosłe, więc nie rozumiem żalu. Hakiel wygląda na namolnego faceta z niskim poczuciem wartości, musiał być męczący. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 11:56 Dokładnie, dla obojga rozstanie było wybawieniem, a nowy związek, z normalną osobą, wydaje się szansą na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 20:45 Dokładnie narcystyczni nie są w stanie znieść że ktoś sobie spokojnie żyje bez nich toteż robi wszystko żeby im ten spokój zburzyć Odpowiedz Link Zgłoś
meres8 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 10:22 Za chwilę w Pytaniu na Sniadanie Cichopek z Kurzajem prosto z Jerozolimy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 10:34 Do ziemi świętej z kochankiem Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 10:43 Niepotrzebnie robią ten cyrk, ale pieniądze nie śmierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 14:24 taniax napisała: > Do ziemi świętej z kochankiem No co? Matka Boska też była w ciąży nie-ze-swoim-mężem Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 15:41 Co prawda, to prawda, wszystko zostaje w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 10:40 Dajcie potem streszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 10:46 meres8 napisała: > Za chwilę w Pytaniu na Sniadanie Cichopek z Kurzajem prosto z Jerozolimy. O dzisas Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanaporcelana Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 11:40 Teraz Paulinka się tłumaczy: www.pudelek.pl./paulina-smaszcz-tlumaczy-sie-ze-swojego-skandalicznego-wpisu-sytuacja-byla-nie-do-zniesienia-6820717920947040a Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 12:07 Wygląda jakby kurzajewski nawet przed dorosłymi synami ukrywał z kim ma związek - zamiast mówić prawdę w sytuacji gdy syn mówi: tata wpadnij to podglądamy tv razem a on niestety synu w tym czasie będę służbowo w Izraelu Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 12:23 Tez tak to widzę i nic mnie tak nie wqrwia jak mataczenie, krycie się, jakieś tajemnice bóg wie po co. Możliwe, ze niektórzy do szczęścia potrzebują prywatności, ale wtedy jak ma się do tego relacja na żywo z całowaniem kochanka na wizji? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uuu Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 16:55 Jest jakiś obowiązek informowania byłej żony oswoim życiu prywatnym? Ona pisze, że to jest nowe wyzwanie w JEJ życiu. Chyba ma coś nie po kolei w głowie, z jej życiem to nie ma nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 17:01 I całej naszej rodzinie było ciężko z tą tajemnica. Czy ona do cholery myśli, że są w trójkącie, że jej też ciężko 🤔😆 te dzieci to nie są malutkie, że mama im tlumaczY świat i związki tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 17:04 szmytka1 napisała: > I całej naszej rodzinie było ciężko z tą tajemnica. Czy ona do cholery myśli, ż > e są w trójkącie, że jej też ciężko 🤔😆 te dzieci to nie są malutkie, że mama > im tlumaczY świat i związki tatusia. Kobieta-petarda jest ewidentnie toksyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 19:29 shellyanna napisała: > Tez tak to widzę i nic mnie tak nie wqrwia jak mataczenie, krycie się, jakieś t > ajemnice bóg wie po co. Możliwe, ze niektórzy do szczęścia potrzebują prywatnoś > ci, ale wtedy jak ma się do tego relacja na żywo z całowaniem kochanka na wizji > ? wqrwia cię jak ex mąz nie informuje cie o swoich planach? ajdontbilif Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 12:36 Bo może to jest prawda i oboje są w podróży służbowej wysłani przez Kurską a te zdjęcia i relacja z podróży to służbowe polecenie szefowej dla poprawy wizerunku pnś Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 13:02 Jeśli są dorośli mentalnie to powinni zacząć pracować oddzielne Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 12:24 www.pudelek.pl/katarzyna-cichopek-i-maciej-kurzajewski-prezentuja-pocalunek-na-wizji-nikt-za-nas-zycia-nie-przezyje-foto-6820736702757696a Kabaret, ale juz mnie smieszyc przestaje. Cichopka w moich oczach stracila wszystko, co zyskala nie reagujac na wyrzygi Hakiela. No ale czego sie spodziewac po gwiazdeczce tvpis... Lukrowana, swietojebliwa hipokryzja level hard. Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 12:29 Aż specjalnie włączyłam PnŚ. To było tak desperacko żenujące! I jeszcze Ciochopek rzuciła na koniec: oby WSZYSCY byli szczęśliwi! 🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 12:32 Bym cos napisala, ale nie bede w polityke wchodzic w lajtowym, przyjemnym watku Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 12:55 Ależ nie krępuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 13:09 Dawaj Fornita, na pełnej 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 13:52 Cukier mi skoczył od tych szczerych wyznań. Wrócą pewnie z Izraela pobłogosławieni dzieciątkiem. Potem będzie chrzest on line. Tylko skoro jedno z Kurskich poszło na chwilę z tv, to kto z Kurzajewskich pójdzie ? I czy już młodzi zakochani mają stwierdzenie niewaznosci malzenstwa i bezślubości dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 14:21 Właśnie usilnie realizują własne cele z pomocą coachów Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:39 gama2003 napisała: > Cukier mi skoczył od tych szczerych wyznań. > Wrócą pewnie z Izraela pobłogosławieni dzieciątkiem. > Czekaj, czekaj. A czy to nie Rynkowski wrócił z jakiegoś świętego miejsca z brzemienną żoną? Potem coś nie pykło i ją ganiał z bronią w ręku. To może niech się lepiej zabezpieczają. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:43 A bo to on jeden? Korzeniowski też się gdzieś modlił z drugą małżonką o dziecko, dziecka się z nią dorobił po czym dorobił jej rogi z trzecią Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:52 Mogło i tak być. Tyle miłości i szczęścia teraz u Kurzopków też nie powinno się zmarnować. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:42 Mam! Viva.pl Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 15:19 oj tam, widać że ten ustawiony wywiad, to czysta złośliwość wymierzona w Smaszcz. Tak samo żenujące zachowanie jak Pauliny. Tylko, że jakoś mam wrażenie, że Paulina mocno daje im w kość i para się wkurwiła i uderza w nią mocniej. Ogólnie to już bagno z tego wyszło. Natomiast Smaszcz, pisząc jakie to tragedie ona i jej synowie przeżywali przez ukrywanie przez KC i Kurzajewskiego zwiąku, to mocno przegina. No jakie znaczenie dla byłej żony, 25latka i jego żony (!) oraz 17 latka może mieć ukrywanie przed opinią publiczną, nowej partnerki??? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 16:00 Podejrzewam, że po prostu byli wciąż nękani prośbami o komentarz i potwierdzenie przez różne pudelki i inne plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 15:51 zaraz się zrzygam 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:34 😱😱😱 skręca mnie z żenady Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 16:49 Ja w ogóle nie jestem zaskoczona, typowy polski patokatolicyzm (acz śmianie się ze świątobliwego tarzanka po Jerozolimie w ogóle nie przeszkadza mi śmiać się ze Smaszczpetardy, taka jestem eklektyczna ) Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 00:13 Żenadometr mie pękł Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 14:05 Ojej! Tyle lat po rozstaniu takie sceny zazdrości... Pani Smaszcz kompromituje się takimi komentarzami publicznie. Szkoda dzieciaków . Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 19:28 Przestańcie pisać „dzieciak” o 27-letnim, żonatym facecie. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 16:10 Biedny Hakiel, gdyby nawet miał ochotę nie precyzować, od kiedy jest zdradzanym mężem, to P. Sz. w najnowszym wywiadzie go właście wyoutowała. Zapewne z życzliwości i troski Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 17:29 No to lecimy dalej z tym koksem: www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-wbija-szpile-cichopek-i-kurzajewskiemu-chwalac-marcina-hakiela-jako-jedyny-mial-odwage-powiedziec-o-zdradach-ktore-trwaly-od-realizacji-programu-czar-par-6820798816504672a Hakiel przyjmie zaproszenie do tanca? Obstawiam, ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:36 No, ale przynajmniej teraz wiadomo o co chodzi. Ona na tej dramie chce sprzedawać te swoje kursiki, które chyba nie rozchodzą się jednak jak ciepłe bułeczki: Na moich szkoleniach i warsztatach powtarzam kobietom, że zanim wejdą w kolejny związek, muszą poznać partnera. Zapytać poprzednią partnerkę, dlaczego od niego uciekła, porozmawiać z dziećmi, by sprawdzić, jakim jest ojcem? Kobieta kobiecie winna jest tę prawdę. Mądra zrozumie, głupia odrzuci - napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 19:07 Gdyby next Kurzajewskiego miała poznać Pauline to by uciekła nie od niego, a jak najdalej od niej. Może bagaż w postaci niestabilnej eks to krzyż Pyzy? 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uuu Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 19:47 A w drugą stronę to działa? Można pytać byłego męża, dlaczego uciekł od żony? W ogóle ona chyba oszalała - jakby przyszła do mnie jakaś kobieta i powiedziała, że chce wejść w relację z moim byłym mężem i poprosiła o podanie powodu rozstania to bym jej życzyła powodzenia, ale nie opowiadałabym o prywatnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 23:05 Dlaczego byś nie podała? Ja jestem po toksycznym związku i sama z siebie bym nic nie mówiła ale jeśli jakaś babka, mająca dzieci, chciałaby porozmawiać bo ma pewne podejrzenia i chciałby mojej opinii to bym jej powiedziała prawdę. Takie coś potem pomaga się wyrwać z chorych relacji jak masz już w głowie nakładzie przez manipulanta kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uuu Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 00:05 Bo rozstanie jest prywatną sprawą moją i mojego byłego męża. I życzyłbym sobie, żeby on taeż moim potencjalnym facetom nie opowiadał, jaką beznadziejną żoną byłam Poza tym tu jest sugestia, żeby sprawdzać przed związkiem. Nie wyobrażam sobie, żebym miała rozpoczynać relację z mężczyzną od szukania jego ex i dopytywania, dlaczego nie są razem. Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 17:44 Dobra, pomijając drobnomieszczaństwo Cichopek, Smaszcz będzie lecieć teraz na pełnej - pisałam już poprzednio, że miałam z nią do czynienia zawodowo i prywatnie, to osoba mściwa i baaardzo niestabilna psychicznie, dodatkowo zwyczajnie wredna, szereg jej byłych pracowników wie to doskonałe, wie to od zawsze Kurzajewski który jest świętym, że tyle z nią wytrzymał, teraz właśnie dowiaduje się reszta ludzi. Nie przepadam za Cichopek ale Kurzajewskiemu życzę jak najlepiej, należy mu się wreszcie dobry związek i święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:08 Nie pochwalam zdrad, ale Smaszcz z tym jej dobrem dzieci i wywlekaniem syfu, bo dzieci teź to dotknie, jest jeszcze gorsza. Milczała do chwili Izraela, a teraz wylewa się z niej zawiść i chce robić na tym biznes. W życiu nie kupiłabym jej książki, ani nie skorzystałabym z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 18:54 Ale wiesz, że rozmodleni pracownicy tvp a prywatnie wieloletni zdradzacze, to może malusi kamyczek, który jakiegoś suwerena, czy suwerenkę będzie uwierał ? Tak tej Smaszcz bym buzi nie zamykała jeszcze. Pozyteczną idiotką może się okazać. No i jeśli faktycznie, jak dym się teraz niesie, państwo izraelscy piorunem już w tym Czarze Par oberwali, to i tak Paulinka dlugo wytrzymała cicho. Niech ulewa, tyle naszego ! Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 11:11 Wierny rycerz PiS nie ugnie się pod taką aferą, wierz mi, mam w domu takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 15:46 aniani7 napisała: > Wierny rycerz PiS nie ugnie się pod taką aferą, wierz mi, mam w domu takiego. I jak to znosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 21:53 Petarda jest już na lotnisku....💣🍄💩👹🐲 www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-dyskutuje-z-internautami-pod-sensacyjnym-wpisem-i-oglasza-z-lotniska-no-i-coz-go-noburza-trwa-6820871890119520a Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:06 "Natomiast ja lecę do mojego cudownego, najwspanialszego, najmądrzejszego, najcudowniejszego na świecie syna, wspierać go, bo przed nami mocne, życiowe, trudne projekty, dlatego potrzebujemy się wspierać, a ja, Franek i Julek zawsze się wspieraliśmy, zawsze byliśmy razem. Dziękuje wam wszystkim za wspaniale słowa otuchy i wsparcia." - uważam, że za mało mówi o wsparciu i wsparciu, wsparcie jest bardzo ważne, oraz wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:13 Ona jest upiorna a Hakiel męczący ale z jednym się zgodzę, no co mają powiedzieć ci którzy wykiwali swoich partnerów tym bardziej gdy są osobami publicznymi?Przecież wiadomo że będą milczeć ale niektórym się z jakiegos powodu wciąż wydaje że to pokazywanie klasy, żadna tam klasa, zależy im żeby nie było czuć smrodu który narobili więc udają że nie ma tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:23 Stare porzekadło mówi że milczenie jest złotem jak w tym wypadku jaskrawo to widać Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:30 Tyle że jak kogoś wykiwałaś to milczenie jest wygodne a jak ktoś wykiwał ciebie jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:30 Biedny Julek 🥺 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:33 Uprzedziła, może uciec... (Dobra, serio, biedny chłopak.) Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:46 Niby leci do syna, ale kto to wie, gdzie być może, oczywiście przypadkowo, wyląduje , ha 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:48 Leci bic kurzopokow? Czy nie było tu, że syn w Izraelu mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 08.10.22, 22:40 Cóż, czasami się zastanawiam co kieruje ludźmi, że tyle lat wytrzymują w bagnie - tu niestabilność psychiczną mamy jak na dłoni. "Tylko to ma sens. Moi synowie." - i tyle w temacie "kołczów". Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 11:39 Nigdy nie darzyłam sympatią p.Cichopek i jej niewyględnej elokwencji, teraz też zdania nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 14:29 Cichopek i Kurzajewskiemu załączył się tryb autodestrukcji: www.pudelek.pl/zakochani-katarzyna-cichopek-i-maciej-kurzajewski-relacjonuja-wypad-do-betlejem-wspolne-sniadanie-wyjatkowy-hotel-zdjecia-6821120938036032a Może to ten Izrael tak działa na ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 15:57 Borzesz ty mój..małpa w liberii z bagażami..??!! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 16:41 Ta ich podróż to w koncu jest prywatno- romantyczna i leci w tvp bez żadnego trybu, czy służbowa i wszyscy zrzucamy się na małpę w liberii i hotel Banksy'ego? Dla kolegi pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 16:22 Pyza stosuje po prostu taktykę, która sprawdziła się wcześniej podczas rozwodu, czyli żyjemy dalej, jakby nigdy nic i nie komentujemy, a ludziom w końcu się znudzi i się odczepią. Tylko tym razem okoliczności trochę inne, bo jej wizerunek runął z hukiem, a ludzie nie lubią być robieni w balona. Zaraz się zacznie strata obserwatorów, reklamodawców a może i posadki w PnŚ. I obawiam się, że nawet pani Kurska tym razem nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 16:25 Skoro tvpis trzyma kupilem-dziewczynke-jakimowicza, to nie sadze, zeby niewierna Cichopka poleciala. Widzowie chyba lubia zaklamanie i wrecz szujostwo, bo pewnie sami maja podobna mentalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 17:41 Gdzie ten wizerunek runął z hukiem? Przecież o rozstaniu, rozwodzie i romansie wiadomo od miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 19:22 Strata reklamodawców na pewno nie. Ruch się wokół niej zrobił jeszcze większy niż zwykle, więc z Instagrama premia wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 20:15 > Strata reklamodawców na pewno nie. Ruch się wokół niej zrobił jeszcze większy niż zwykle Pytanie czy reklamodawcy chcą żeby ich marka kojarzyła się z szopką betlejemską i małpą w liberii. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 20:34 Reklamodawcy już od dawna tak nie rozumują. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 20:53 lauren6 napisała: > > Strata reklamodawców na pewno nie. > Ruch się wokół niej zrobił jeszcze większy niż zwykle > > Pytanie czy reklamodawcy chcą żeby ich marka kojarzyła się z szopką betlejemską > i małpą w liberii. Ciężko mi wymyślić produkt któremu mogłoby to zaszkodzić. Może nauki przedmałżeńskie Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 20:56 Marie Zelie Oh, wait. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 21:27 annaboleyn napisała: > Marie Zelie Oh, wait. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 19:49 Naiwna jesteś i jakas prostolinijna w myśleniu, co się chwali i jest urocze w pewien sposób. Nic nei runęło.z hukiem, a gadają, oglądają insta, to dobrze, nowe kontrakty wpadną. Zarobi jeszcze na tym. Żaden wizerunku nie runął.z hukiem, ty.myslisz, że Janusze i Grażyny to są wszyscy tacy uczciwi i że do kościółka wg.przykazan? Popatrz jakie są statystykimtozwodow w Polsce. Jescze bliżej szarego czytacza i ogląda zaninsta jest, swojska.pyza. oj tam.oj tam, a Hakiel taka ciapa był i.w.ogle lepiej z kurzajem.siemprezentuja Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 18:05 Szopka betlejemska w wydaniu rodzimych "gwiazd" 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 18:23 Teraz głos zabrał Kurzajewski zaznaczając że się nie odzywał latami, wygodnie było się nie odzywać. I co z tym że kłamał, że podobno sypiał z mężczyznami? Przecież się do tego nie odniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 19:21 No... Milczenie jest złotem, jakie to prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 19:26 m_incubo napisała: > No... Milczenie jest złotem, jakie to prawdziwe > Bardzo służy krętaczom dla nich najlepiej jak nie ma tematu więc milczą i dobrze gdyby inni też milczeli. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 19:34 U nas jest ogólnie dobry klimat dla oszustów, na tym płyną, co by nie zrobili pozostają na zewnątrz dobrymi ludźmi ponieważ milczenie jest złotem, srać we własne gniazdo nie należy itd Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 19:44 Jest jeszcze brudów nie pierze się publicznie i nie mów nikomu co się dzieje w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 20:30 A komu służy jazda pani Smaszcz - ekskurzajewskiej? Bo na pewno nie jej samej. Wystawianie fot małpy w liberii też średnio korzystne. Zaprawdę, lepiej nie powiedzieć nic, niż choćby jedno słowo za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 20:33 Ja wiem, moze kogos jej petardowatosc przekona, zeby sesje kolczingu wykupic? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 20:35 W sumie ja bym to zobaczyła. To musi być kuriozum. Ale musiałby mi ktoś zafundować Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 21:05 Moja koleżanka korzysta, widzialam na fb jak wstawiala zdjęcia, smaszczowej i jeszcze cis z przetakiewicz, jakieś inby zorganizowane Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 21:23 Ale co mówi koleżanka? Czy jest pod wrażeniem? Nie bądź taka, dopytaj Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 22:43 Z entuzjastycznych wpisów na fb sądząc, to chyba tak. Mnie mierzi ten cały coaching więc nie chce gadać o takich bzdetxvh. Wkoorwia mnie jak ktoś.mi.miei jak mam żyć więc to nie.moje klumaty zupełnie. A te nawiedzone teksty o realizowaniu siebie, odkrywaniu mocy kobiet, wspieraniu się bo siła w kobietach itd to sprawiły, że koleżankę wygasiłem na 39 dni, by odpocząć na fb od tego Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 23:10 Wkoorwia mnie jak ktoś.mi.miei jak mam żyć więc to nie.moje klumaty zupełnie Witaj w klubie Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 23:12 Cieszę się, że sens pozostał jasny, mimo niechlujnej formy 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 06:52 Dr Smaszcz bierze 1500 za godzinę, można się do niej zapisać on line. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 08:42 taniax napisała: > Dr Smaszcz bierze 1500 za godzinę, można się do niej zapisać on line. Zacznie zaraz brać więcej, bo bardzo zręcznie reklamuje swoje przymioty, książki i kursy www.pudelek.pl/niezalezna-i-twarda-paulina-smaszcz-odpowiada-na-fale-krytyki-nie-jestem-zupa-pomidorowa-by-wszystkim-smakowac-6821393753873216a Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 08:49 Tak z ciekawości, kto chodzi na kursy do kobiety, która ewidentnie ma obsesję na punkcie eks i od kilku lat nie przerobila przeszłości. Choć to ona chciała rozwodu. To już Hakiel jest bardziej wiarygodny, poplakal publicznie, ale usiłuje żyć dalej i zamknąć przeszłość Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 09:03 sophia.87 napisała: > Tak z ciekawości, kto chodzi na kursy do kobiety, która ewidentnie ma obsesję n > a punkcie eks i od kilku lat nie przerobila przeszłości. Choć to ona chciała ro > zwodu. > To już Hakiel jest bardziej wiarygodny, poplakal publicznie, ale usiłuje żyć da > lej i zamknąć przeszłość Ona nie sprzedaje "obsesji" tylko wyszczekanie które nazywa asertwnoscia, obiecuje uzdrawianie związków itp. Zahukanym paniom, niepotrafiacym się postawić rodzinie, znajomym, współpracownikom, takim "bojącym się własnego cienia", to może nawet imponować. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 09:13 No to właśnie widać jak swój związek uzdrowila, trzy lata po rozwodzie, obsesja na punkcie eks i żadnych chętnych na horyzoncie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 10:31 sophia.87 napisała: > No to właśnie widać jak swój związek uzdrowila, trzy lata po rozwodzie, obsesja > na punkcie eks i żadnych chętnych na horyzoncie 😀 Ma obsesję bo jest mściwym narcyzem, Kurzopki mają pecha bo zatruje im życie, z pewnością to ona wysłała te podsłuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 10:28 Ma narcystyczną osobowość i robi z niej użytek na co jakaś część ludzi się łapie płacąc jej forsę za życiowe rady. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 09:04 A kto chodzi na warsztaty do szamanki Tamary Gomez i kupuje kryształowe czaszki za kilkaset zł? Niektórzy ludzie lubią wspierać finansowo tych pożal się boże celebrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 09:17 Wciąż mam wrażenie, że kryształowa czaszka, oprócz tego, że paskudna jest mniej szkodliwa od Paulinki Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 10:14 sophia.87 napisała: > Wciąż mam wrażenie, że kryształowa czaszka, oprócz tego, że paskudna jest mniej > szkodliwa od Paulinki Paulinka nie sugeruje, że jej kurs wyleczy ci raka, cukrzycę, depresje. Czaszki to dla mnie żerowanie na chorych i zwyczajne oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 10:33 Jeśli ktoś wierzy, że czaszka wyleczy poważna chorobę, to sorry, ale jest ochotnikiem, a nie ofiarą. Paulinka udziela rad jak żyć choć sama tego nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 10:50 > Jeśli ktoś wierzy, że czaszka wyleczy poważna chorobę, to sorry, ale jest ochotnikiem, a nie ofiarą. Jeżeli ktoś jest tak poważnie chory to łapie się każdej fałszywej nadziei, bo chce przedłużyć życie. Żerowanie na chęci życia takich ludzi jest moralnym dnem i nie ma gorszego zachowania. Coaching Pauliny jest oczywistą bzdurą, ale być może niektórym sama możliwość rozmowy z osobą po podobnych przejściach może faktycznie pomóc. Jedni do wygadania wybiorą darmowe grupy wsparcia, inni zapłacą 1500 zł/h celebrytce za wysłuchanie. Efekt może być podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 11:24 To oczywiste, że zerowanie to moralne dno, ale na temat powiedziano już tak wiele, że wiara w gusla to jednak ochotnictwo. Pomoc może rozmowa z osobą, która uporala się z takimi przyjściami, Smaszcz wciąż śledzi zycie eksa. A żona po rozwodzie 1500 zł, czy wielokrotnosc tej kwoty, niech raczej zainwestuje w kosmetyczke, fryzjera i nowe ubrania. Mądrości pani coach, od której ludzie uciekają są zbędne Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 23:12 sophia.87 napisała: > Jeśli ktoś wierzy, że czaszka wyleczy poważna chorobę, to sorry, ale jest ochot > nikiem, a nie ofiarą. > Paulinka udziela rad jak żyć choć sama tego nie potrafi A to jak wielu psychologów I zawsze mają to samo tłumaczenie - że znają mechanizmy i dlatego potrafią pomóc innym... tiiiaa Coah/kołczt to dla mnie przebieraniec, ot osoba wygadana i z dużym tupetem, bez rzetelnej wiedzy i umiejętności w pomaganiu. Smaszcz cudownie się nadaje. Nigdy nie zrozumiem ludzi płacącym kołczom. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 10:34 Zgadzam się. Te czaszki to odpał, który się w głowie nie mieści. Płacenie za kołczingowe bzdury nawet nie ma startu do płacenia za gusła, które rzekomo mają uleczyć nie tylko twój umysł (...) ale i ciało, a to już może mieć groźne skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 20:39 Małpa w liberii to już taki poziom, który nie wiadomo jak skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 23:21 Oboje najwyraźniej nią zachwyceni = wrzucili tę samą fotę na insta Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 09.10.22, 23:48 Mnie też zaskoczyła ta zgodność gustu- faktycznie, dobrali się w korcu maku. Myślę, że suweren też doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 10:24 Zapewne już się wszyscy podzielili na zwolenników Cichopek i Smaszcz. Generalnie wygrywa ten, który siedzi cicho. Zwłaszcza w mediach społecznosciowych. No ale krew nie woda. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 11:51 Hmmm, ja nikomu nie kibicuję, cała trójka, a nawet potencjalnie czwórka, jest na tyle egzotyczna, że nie sposób stanąc po którejkolwiek stronie🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 10.10.22, 13:15 Nie kibicuję nikomu. Co jedno, to głupsze, nawet trudno wybrać zwycięzcę. Poziom żenady naprawdę level hard. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 14:16 Zaczęło się łatanie wizerunku za pomocą anonimowego informatora aka bliskiego znajomego Kasi z TVP: www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-wiemy-kiedy-cichopek-powiedziala-hakielowi-o-kurzajewskim-kasia-na-pewno-nie-zdradzala-marcina-od-lat-6821475204160352a Taki drobiazg, że nawet jeśli romans kwitł od stycznia to w międzyczasie Kaśka zdążyła jeszcze zaliczyć Seszele z mężem i wrzucić na IG rodzinną sesję zdjęciową Jest jeszcze jedna kwestia. Jeżeli Paulina ma rację i romans trwa od 2019 roku to zaczął się on zanim Cichopek rozpoczęła pracę w Pytaniu na śniadanie w 2020 roku. Naturalne staje się pytanie czy pracę w TVP otrzymała dzięki wyjątkowym umiejętnościom dziennikarskim czy po znajomości (żeby nie napisać dosadniej)? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 14:20 Pracę w TVP to ona miała od zarania dziejów - M jak miłość, a potem Czar par przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 14:28 Wymyslasz. Moze po prostu dostala prace, bo ja widzowie lubia? W tych sniadaniowkach to sami wybitni dziennikarze, lol A Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 14:30 A w rewelacje petardy kolczingu bym nie wierzyla Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 20:12 > Wymyslasz. Moze po prostu dostala prace, bo ja widzowie lubia? W tych sniadaniowkach to sami wybitni dziennikarze, lol W spółkach skarbu państwa też nie są wymagane jakieś wybitne umiejętności, więc to oczywiste, że są tam zatrudniani członkowie rodzin partii rządzącej. Widzę, że niektórych nepotyzm zupełnie już nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 14:46 Jej własne wcześniejsze słowa przeczą temu, że romans trwa od lat. Problem Pauliny to zawiedziona nadzieja na powrót do eks, brak powodzenia u płci przeciwnej i zazdrość o jego nowy związek jastrzabpost.pl/newsy/co-paulina-smaszcz-pisala-o-kurzajewskim-po-rozwodzie_1250331.html Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 14:55 Jak to ktos ladnie na pudlu skomentowal: Paulina traktuje serio przysiege malzenska i nie opusci Kurzajewskiego az do smierci Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 14:56 > nie opusci Kurzajewskiego Względnie: nie odpuści Kurzajewskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 18:00 Raczej do czasu aż i jej się ktoś trafi. Wtedy Kurzajewski będzie miał chwilę spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 15:58 Ona ma raczej problem z tym, że nikt jej, jako Na Zawsze Matki Jego Dzieci, nie zapytał wcześniej o zgodę i o zdanie na temat tego związku. I że najbliższe eksowi osoby to nie Matka, Siostra i Na Zawsze Matka Jego Dzieci, tylko jakaś Cichopka Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 14:55 Takie dywagacje to już poziom wczorajszego wątku australijki 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 17:12 TVP uspokaja, że nadal będziemy mogli Kurzopków oglądać razem na jednej kanapie. Ciekawe ilu widzów będzie odpedzalo z głowy uporczywy myśl - czy oni się już dziś bzykali czy nie? 🤔 www.pudelek.pl/tvp-wyjasnia-dlaczego-maciej-kurzajewski-i-katarzyna-cichopek-beda-nadal-prowadzic-razem-pytanie-na-sniadanie-6821797903661888a Mam nadzieję, że kiedy się rozstana to też ich w pytaniu nie rozdziela, wtedy to może zaczęłabym oglądać 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 17:31 Ja mam taki scenariusz: love sie skonczy, jeszcze zanim uzyskaja koscielne uniewaznienie malzenstwa (malzenstw?). Ale w scenariuszu juz bedzie slub z pompa (moze w sylwestra w Zakopanem?) i zas Cichopka bedzie musiala kochac na pokaz. Moze to jej przeznaczenie po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 18:40 fornita111 napisała: > Ja mam taki scenariusz: love sie skonczy, jeszcze zanim uzyskaja koscielne unie > waznienie malzenstwa (malzenstw?). Ale w scenariuszu juz bedzie slub z pompa (m > oze w sylwestra w Zakopanem?) i zas Cichopka bedzie musiala kochac na pokaz. Mo > ze to jej przeznaczenie po prostu... Ooo tak. I pani Kurska Miłość Jest Najważniejsza, która mówi lodowatym głosem "Kasiu, nie po to inwestowalismy w wasza parę tyle czasu antenowego, żeby teraz ślubu nie transmitować, chyba nie chcesz zakończyć kariery?" I Kurzopki pełne nienawiści obok siebie na kanapie, przeprowadzające wywiady obyczajowe o związkach, miłości, zdradach, w trakcie których moglibyśmy obserwować skaczącego im żyłki 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 19:20 Daj spokój, Kurzejewski przerwał ponad 20 lat z Pauliną, takie małżeństwo na pokaz z grzeczna Kasią to dla niego lajcik. A z kolei Cichopek latami z uśmiechem na ustach holowala Hakiela, więc dla niej udawane dla kariery szczęście w programie na żywo to żaden wysiłek. Dadzą radę 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 20:22 Ja myślę, że skończy się to jak u Zamachowskiego i Richardson. Będą wielkie plany spieniężenia tego związku, tymczasem facet się nie zmieni i zacznie ją ignorować, tak samo jak ignorował byłą żonę. Kaśka jest dobrą aktorką, ale nie aż tak dobrą, żeby latami grać rolę szczęśliwie zakochanej. Po prostu któregoś dnia Pudel nam doniesie, że synowie Kurzajewskiego pomagają ojcu w przeprowadzce. Być może do nowej, jeszcze młodszej kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 21:44 Nie wydaje mi się, bardzo długo wytrzymał z pierwszą żoną, on nie skacze z kwiatka na kwiatek i to żona od niego odeszła pierwsza. Ludzie zachowują się różnie w stosunku do różnych partnerów. Z małżeństwa zawartego w tak młodym wieku często się wyrasta, ludzie się zmieniają i przestaje im być po drodze. Dla mnie to normalne, że człowiek ma 2-3 partnerów życiowych w ciągu całego życia. To Paulina przelicytowała, bo wcale nie jest z niej taki cud-miód jak wciska wszystkim głośno. Ludzie chcą mieć spokój na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 17:28 Biorąc pod uwagę zachowanie Pauliny to dla niej ignorowaniem było normalne zachowanie partnera po 20 latach związku. To narcyz, wciąż pragnaca atencji jak z pierwszych miesięcy związku. A z kolei Kaśka nie będzie miała na głowie trzeciego dziecka, które trzeba holowac przez życie. Wydaje się, że mają spore szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 21:31 lauren6 napisała: > ... tymczasem facet się nie zmieni i zacznie ją ignor > ować, tak samo jak ignorował byłą żonę. A skąd pomysł, że ignorował byłą żonę ? Bo Paulina tak powiedziała ? heh > ...Po prostu któregoś dnia > Pudel nam doniesie, że synowie Kurzajewskiego pomagają ojcu w przeprowadzce. By > ć może do nowej, jeszcze młodszej kochanki. Może tak a może nie. Po tej "petardzie" Kurzaj może czuć się cudownie przy boku milusiej, uśmiechniętej, spokojnej i słodkopierdzącej partnerce. Ja uważam, że mają spore szanse o ile nie pójdą w dzieci. Z tymi, które już mają niech spokojnie ogarną swoją rzeczywistość i może być całkiem ok. Może jestem nieobiektywna ale mierzi mnie taki typ człowieka jak Smaszcz. Kobieta - narcyz - drama. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 11.10.22, 17:49 No weź. A jak ciotka z wujem przychodzą na wigilię, to też się zastanawiasz, czy już się dziś bzykali czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 15:42 mnie smieszy Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 15:42 Widziałam, cudo 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 15:47 CUDO?! Grube zboczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 15:50 primula.alpicola napisała: > CUDO?! Grube zboczeństwo Oj tam 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 15:55 Młynarską aż zagotowało 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 19:21 panterarei napisała: > Młynarską aż zagotowało 🙄 > A Passent to chyba nie jest zbyt bystra 🙊 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 20:17 Passent pozamiatala Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 20:33 W jednym ma Mlynarska racje, dzieci Cichopek to szkoda. Najpierw ojciec byl posmiewiskiem internetow, tetaz matka. Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 21:24 Nie jestem fanką Cichopek, uważam ją za niezbyt błyskotliwą prezenterko- celebrytkę. Ale w całej dramie, myślę że jako dziecko, bardziej bym się wstydziła za zachowanie Smaszcz. Po tym memie to dzieciom Cichopek, jest pewnie bardzo przykro i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 21:21 Gdzie zagotowało Młynarską, gdzie, gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 21:31 A, już widzę. Czy ona oszalała? Naprawdę myśli, że ten kretyński obrazek to przejaw antyppisowości i antytvp-ości? No, nie przepadam za tą akurat Młynarską Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 22:12 Jej zawsze w te strone balon odlatuje. To jest jakas moda pewnych srodowisk lewicowych- wszedzie gdzie sie da grzmiec: "nie jestescie lepsi od pisu". Nie wiem, gdzie ona tam widzi zawstydzanie kobiecej seksualnosci i patriarchat. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 19:17 ..a tymczasem dywagacje na temat możliwej daty ślubu pp. Kurzopków odchodzą w najlepsze jastrzabpost.pl/newsy/kasia-cichopek-i-maciej-kurzajewski-wezma-slub-jest-data_1250292.html Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 19:35 chlodne_dlonie napisała: > ..a tymczasem dywagacje na temat możliwej daty ślubu pp. Kurzopków odchodzą w n > ajlepsze > > jastrzabpost.pl/newsy/kasia-cichopek-i-maciej-kurzajewski-wezma-slub-jest-data_1250292.html Czekamy na pierwsze propozycje imienia dla dziecka Kurzopków Proponuję Boguchwał i Bogumiła Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 12.10.22, 20:04 Lepiej Darboga i Bożydar Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 21:19 youtube.com/watch?v=hKeOqBnFtjg&feature=share Dobry wywiad, mówi o hipokryzji Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 21:26 Żenujący, wyszła na zazdrosnego narcyza. Maciej hipokryta bo te małe dziubdziusie nie dostały informacji gdzie jest tata i dlaczego nie z nimi tylko inna pani czas który mógłby spędzić z dziećmi mu zabiera, no i nie powiedział prawdy o wycieczce byłej żonie. Tak to w skrócie wyszło choć tak oczywiście wiem że chodziło jej o coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 21:37 Ojciec powinien rozmawiać szczerze z 16 latek i 25 latkiem, nawet rozwiedziony Do kiedy chciał ukrywać relację? Potraktował ich jak przedszkolaków Rozumiem też dlaczego Izrael stał się u nich zapalnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 22:00 Nie wiadomo czy nie porozmawial. Z pewnością nie rozmawiał na temat nowego związku z zaburzona eks i trudno mu się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 22:19 Ona jest trzepnięta, inhaluje się miłością własną i szczęściem, spełniona jest ale frustracja i zazdrość wylewa się uszami będzie się dalej mścić to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
miabia Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 22:21 W tym ukladzie kazdy coś wygrał... Odpowiedz Link Zgłoś
miabia Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 22:27 Ale Kasia wygrala najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uuu Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 22:08 Zaraz, przecież tutaj się mówi, żeby za szybko nie wprowadzać nowego partnera/partnerki w życie dzieci, dopóki się nie jest pewnym. W którym momencie ojciec ma obowiązek mówić dzieciom, że się z kimś spotyka? Po trzeciej randce? Odpowiedz Link Zgłoś
miabia Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 22:13 "Milosc, milosc w Zakopanem" Odpowiedz Link Zgłoś
miabia Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 22:17 Udało się ! "Trafiony - zatopiony" Romans nawiązany w pracy i w koncu Pyzie udalo się zaciągnąć chłopa przed oltarz. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 22:44 To raczej Hakielowi się udało. Ona wtedy była jedną z najpopularniejszych celebrytek, a on niskim, niezbyt wyglednym tancerzem. Gdyby nie to małżeństwo to dziś nikt by o nim nie pamiętał, a tak ma te szkoły tańca, połowę majatku i status pierwszego rogacza na IG. Zawsze jakaś kasa dzięki temu wpadnie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 21:40 Przepraszam, ale ta kobieta nie jest całkiem normalna 😳 Nigdy nie lubiłam Kurzajewskiego, ale to musi być święty człowiek, że ponad 20 lat z nią wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 21:46 Szybko obejrzałas wywiad, ja dopiero skończyłam🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 21:55 Na Pudelku był wcześniej podlinkowany Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 22:05 Tak, jest od 2 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
miabia Re: Cichopek kontra Szmaszcz- plotkarsko 20.10.22, 23:10 miabia napisała: > > > > > > > Ale tym razem musi obejść się smakiem... > > > > > > Na osłodę wraz z Maćkiem... > > > > Mogą wsunąć rurki z kremem > > A NAJLEPIEJ JEDNA... > > I TO PROSTO W DUPĘ Dla ochłonięcia i miekkiego lądowania jednocześnie Odpowiedz Link Zgłoś