Dodaj do ulubionych

Pomysły na artykuł

24.10.22, 19:34
Czy można prosić ematki, by podrzuciły dziennikarzom jakieś ciekawe tematy na artykuły? Bo już albo naprawdę nie mają o czym pisać albo ich poziom ściągnął dna - s najprawdopodobniej jedno i drugie.
Jestem zdegustowana po przeczytaniu wypocin z linka, myślałam, że dowiem się czegoś ciekawego. Jakże się myliłam 🤦

www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/7,79332,29061191,urodzila-dziecko-z-rzezaczka-ale-maz-zarzekal-sie-ze-byl-wierny.html
Obserwuj wątek
      • login.na.raz Re: Pomysły na artykuł 24.10.22, 19:44
        😂
      • tanebo001 Re: Pomysły na artykuł 24.10.22, 19:47
        Jaki czytelnik taki dziennikarz sad
      • iwles Re: Pomysły na artykuł 24.10.22, 20:04

😄
        Zupełnie jak nasza zabawa forumowa w łączenie tutułow wątków.
        • jednoraz0w0 Re: Pomysły na artykuł 24.10.22, 20:14
          fakt tongue_out teraz tylko czekać aż gazeta to podłapie i zacznie publikować artykuły w oparciu o forumową zabawę...
    • suki-z-godzin Re: Pomysły na artykuł 24.10.22, 19:56
      Ostatnio na Medonecie mignął mi artykuł o prawidłowym myciu c*py. Można by teraz dla odmiany napisać o d*pie.
      • borsuczyca.klusek Re: Pomysły na artykuł 24.10.22, 20:32
        Na ematce mieliśmy już burzliwą dyskusję o myciu d*py, więc mogliby ściągnąć 🙄
    • bi_scotti Re: Pomysły na artykuł 24.10.22, 19:58
      Nie moze zasnac, bo marzy o pasztecie - ja bym poszla w tym kierunku wink Tu jest i opcja vege, i mysliwi, i staropolska kuchnia, i sleep apnea, i polski pasztet z wina Tuska, i who knows what else - dla chcacego, nic trudnego big_grin Yeah, poszukujacy dziennikarz winien zaczac od pasztetu ... a potem juz jakos poleci, for sure tongue_out Cheers.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka