fornita111 05.11.22, 12:21 Przypominam kibickom Ja kibicuję jak zawsze naszym, Norwegom i Japończykom. I jeszcze Schmidowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezwykladziewczyna Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 12:31 Noriaki Kasai będzie skakał? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 12:43 Ja czekam na mundial chociaż wiem, że w tym roku to tak nie bardzo oglądać 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 13:37 No nie bardzo, ale chyba i tak bede... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 16:23 Ja tez będę oglądać, chociaż cały ten pomysł oceniam źle. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:16 Też czekam. Najpierw kręciłam nosem, że to dziwny mundial, ale teraz stwierdziłam, że seriale mnie nudzą i się cieszę na rozrywkę na te długie, ciemne wieczory Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 20:14 Ja też bardzo czekam na mundial, od momentu kwalifikacji 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 14:10 Oczywiście też czekam 🤩 ale jest w Wiśle problem z pogodą, więc zobaczymy, czy będą... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 16:24 Oglądam, ale na igielicie to jakoś nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 17:47 Hahaha, tak mam to samo, cały czas ta myśl "na trawie skaczą, gdzie jest śnieg" 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 17:47 Bardzo go lubię, głównie z powodu psa Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 17:55 Tak, pies jest cudowny, też uwielbiam na niego patrzeć 🥰 a Dawid fajny chłopak, taki normalny ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 17:49 No! Dobrze jest Chociaz Lindviczka to mi szkoda, ze nie ustal. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 17:56 Oj tak! Biedny. Lubię go, więc szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:02 Czy można w tym wąteczku z polityką? Dudeł na widowni, miny takie strzelał, że memów może być cała kolekcja I wręczył kwiaty Kubackiemu na podium. Lol. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:10 Biedny Malysz, ze przy nim musial siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:17 Stwierdziliśmy z synem, że Dawid musi szybko lecieć umyć tę rękę Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 20:15 Hahaha! A ile mu nawytrząsał tę rękę! 😂🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:10 Zadowolony Dudeł udziela nawet wywiadu 😁😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:12 O jak dobrze, ze zaraz po konkursie przestalam ogladac! Co tam bredzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 20:17 A no bardzo się cieszył, bardzo się uśmiechał, do końca niby nie był pewny, czy tak wspaniale wyjdzie Dawidowi, bo to jednak jest sport, itd 😂😂😂 wszystko z promiennym uśmiechem! Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:25 Oglądamy już od wczoraj, od pierwszej serii próbnej. Odkąd byliśmy na letnim w Grand Prix w Wiśle w lipcu tego roku, jeszcze mamy większego kręćka na punkcie skoków niż wcześniej. Niektórych skoczków "znamy", bo widzieliśmy ich z bliska, mamy z nimi zdjęcia lub przybiliśmy "piątkę" Były dzisiaj emocje, warunki trudne, Granulat groźny, ale Dawid "skończcie już z tym królem lata" Kubacki nie zawiódł. Mamy lidera Pucharu Świata, mamy drużynę, jest fajnie. Szkoda Lindvika, a Kraft jest niesamowity - zupełnie się nie wyróżniał w seriach próbnych i kwalifikacjach, a na podium wskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:27 #Aj hejt ju#zazdro! Z ktorymi masz zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:41 Tak to napisałam rodzinnie, że mamy Ja mam tylko z Biślą i Kaliniczenko. Mąż ma ze Stochem, Kubackim, Wolnym i Waskiem, jak przybijają piątkę po konkursie. Syn mu robił. A ja z kolei robiłam synowi z niemieckimi skoczkami, jak chodziliśmy na ich treningi. Z większością z czołówki. A trochę porozmawialiśmy z Davidem Siegelem i Simonem Spiewokiem (polskiego pochodzenia), których tu nie ma. Bardzo sympatyczni. Szczerze, to miałam opory prosić ich o wspólne zdjęcie jako stara ciotka pod pięćdziesiątkę. Jak byłam młoda to mogła to być obopólna przyjemność Największe wrażenie zrobił na mnie Karl Geiger - pracowitością, i tym, jaki był miły i cierpliwy dla kibiców. Wcześniej za nim nie przepadałam, a teraz jestem fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:47 Ale wam fajnie! Powiem ci, ze jak stara baba jestem, tak nie jestem pewna, czy bym umiala z radosci nie piszczec jakby mi sie np z Ryoyu zdjecie udalo upolowac To sa swietne pamiatki Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 20:19 Ojej! Ale zazdro 😁 A Graneruda widzieliście na żywo? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 21:17 Nie, latem nie było go w Wiśle. Nie było pierwszego składu Norwegów. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 06.11.22, 18:21 Może to i dobrze nie lubię go ale całej reszty mega zazdroszczę 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:43 Oglądam na Eurosporcie i uwielbiam Michała Korościela. On wprowadza taką atmosferę, że wszystkim sypią się żarty. Bez przerwy się śmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dziś skoki :) :) :) 05.11.22, 18:50 Ja na eurosporcie dopiero od przyszlego tygodnia, bo mi cos chlop popsul w komputerze i pojechal sobie. Dzis z rodzicami w tvp sport i musialam Babiarza sluchac Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 06.11.22, 17:36 Kto dziś ogląda? Niestety nie dałam rady zobaczyć pierwszej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dziś skoki :) :) :) 06.11.22, 17:40 Dobrze jest! Tulko ten Laniszek mi bruzdzi, no ale niech juz ma Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Dziś skoki :) :) :) 06.11.22, 18:08 Końcówka drugiej serii była na bardzo wysokim poziomie, strasznie się denerwowałam przed ostatnim skokiem Dawida. On na szczęście mniej Jak już się myśli, że Kamil wyczerpał limit pecha, to się okazuje, iż jest to coś niewyczerpywalnego Za to Lindvik sobie odbił za wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 06.11.22, 18:19 A Kamila też? Nie oglądałam wcześniej właśnie, ale komentator coś takiego powiedział o Ryoyu, że "jak Kamila"...? Kurde, za co? 😥 Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 06.11.22, 18:22 Jejku, to za co Kamil poleciał? 😥 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dziś skoki :) :) :) 06.11.22, 18:41 Ale Kamil przed konkursem. A Ryoyu po zdobyciu wysokiego miejsca, to gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Dziś skoki :) :) :) 06.11.22, 18:26 Żyła o Kubackim: "złapał gaza" 😁😁😁😂 Odpowiedz Link Zgłoś