Dodaj do ulubionych

Wasze konta na insta

• panna.nasturcja Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 17:45
      A skoro już instagram to mam pytanie. Od jakiegoś czasu mam tak, że jak chcę przeglądać zdjęcia pod jakimś hasztagiem to mogę zobaczyć jakieś 20-30 zdjęć i koniec. A kiedyś mogłam w dół przewijać bez końca. Czy ktoś wie gdzie jest problem?
    • szarmszejk123 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 18:11
      Nie mam.
    • angazetka Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 18:39
      Mam konto na insta, aktywne, wrzucam różne rzeczy - swoje zwierzaki, zdjęcia z podróży, zdjęcia Angazetki wink Obserwuję głównie koleżeństwo, kilka domów tymczasowych, trochę wydawnictw. Jedną forumkę też, ale to się nie liczy, bo znałyśmy się wcześniej.
    • nastjaa Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 19:18
      Mam, czasami coś wrzucę. Obserwuje głównie konta, które mnie interesują tematycznie.
    • simply_z Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 20:51
      nie mam, mam martwego fejsa
    • taje Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 21:16
      Nie lubię Instagrama, zdecydowanie wolę Twitter (sprzed ery Muska).
    • tokyocat Re: Wasze konta na insta 27.12.22, 01:17
      Mam. Bardzo preznie dziala : podroze, kuchnia i lifestyle ogolnie.
    • kamire12 Re: Wasze konta na insta 27.12.22, 10:48
      mam. założyłam, bo super wyszukuje się niektóre rzeczy, które chce się zobaczyć na żywo. ludzie wrzucają i widać wizualizacje.
      potem poleciało... poza wnętrzami, obserwuje wiele kont. np. kulinarne, zapisuje i przepisy (jeśli są pod zdjęciem) mam od ręki, posortowane w katalogi. z czasem jak przeglądasz instastory wyświetla się wiele fajnych rzeczy. insta uwielbiam.
      sama wrzucam różne rzeczy, zwykle naturę. nie mam zdjęć swoich i rodziny. jest bardziej anonimowe.
      FB mam, ze względu na wiadomości, czy grupy tematyczne.
      twittera nie trawię. tik-toka nie mam.
    • anel_ma Re: Wasze konta na insta 27.12.22, 11:27
      Mam.
      Wrzucam niektóre ładne fotki związane z moimi hobby.
      Obserwuję podobne tematyczne profile lub niektórych znajomych. Golizny, słitfoci i zyci ana pokaz jakoś nie widuję.
      Za to naturę owszem i nie jest nudna.
    • cisco1800 Re: Wasze konta na insta 27.12.22, 11:58
      Mam i wrzucam różne zdjęcia, bo lubię je robić. Różne, ale nie są to np. zdjęcia selfie, nie jest to gotowanie, nie takie dokumentujące że gdzieś tam byłam i coś tam jadłam. Wrzucam zdjęcia kota, przypadkowo napotkaną biedronkę, drzewa we mgle i takie tam. A obserwuję głównie kocie profile big_grin
    • paola.brunetti Re: Wasze konta na insta 27.12.22, 12:20
      Mam. Z konta na FB powoli rezygnuję, bo włączyły się tam jakieś dziwne algorytmy, które proponują mi jakieś dziwne strony typu amerykańskie mamy albo lokalne portale informacyjne z drugiego końca Polski. Konto na Insta miałam już dawno, ale długo nie mogłam się do niego przekonać, bo wydawało mi się, że to nic ciekawego. Potem jednak zaczęłam obserwować MLH, plus jeszcze kilka innych profili, związanych z rzeczami, które mnie interesują, czyli podróże, koty lub strony o wnętrzach i kulinarne. Obserwuję też wiel profili w innych językach, żeby być na bieżąco. Lubię takie o ludziach mieszkających w ciekawych miejscach, np profil dziewczyny z UK, która mieszka w Positano i wrzuca dużo różnych zdjęć i filmików stamtąd.
      Ostatnio algorytm Insta wypluł mi profil jednej z forumek, charakterystyczna osoba, nie sposób nie rozpoznać 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka