mieszkanienaturalnie 26.12.22, 10:26 Macie wszystkie konta na insta? Ja się zastanawiam , czy założyć. Wstawiacie siebie, czy jakąś nudną naturę, albo to co gotujecie? Obserwujecie jakieś uczestniczki tego forum przykładowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po.zludzenia Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:31 Nie mam. Na fb też nie mam. I na Naszej Klasie nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 12:05 Ja miałam na naszej klasie. Ale dość szybko zaniechałam. Fb i instagrama nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
aadrianka Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:32 Mam, żadnych zdjęć nie wstawiam (mam dosłownie kilka sprzed lat, kiedy zakładałam konto), używam do obserwacji głównie wydawnictw i kont poświęconych mitologii słowiańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aadrianka Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 11:06 Polecam slowianskibookstagram Michała Łuczynskiego (jego książki też polecam. Jako prelegenta nie polecam, bo nieco przynudza). Pijana_morana. Oraz konto muzeum mitologii słowiańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 21:51 Dziękuję, czegoś takiego szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 23:57 Słowiański.przewodnik jest też dobry Odpowiedz Link Zgłoś
unikotka Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:33 Mam "nudne widoczki", obserwuję Snoopy'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkaantka Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:36 Mam, ale rzadko coś wrzucam, jeśli już to jakieś wyjątkowe miejsca z moich podróży, mało też profili obserwuje, jeśli już to przeważnie podróżników, ale tych prawdziwych 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:44 Mam konto. Po pierwsze sporo znajomych z którymi się obserwujemy jest tam aktywniejsza niż na facebooku, po drugie lubię tam czasem obserwować jakieś publiczne konta, albo niektóre sprawdzać od czasu do czasu. Wrzucam tam różne rzeczy, ale nie często. Kiedyś potraktowałam go jako portal do wrzucania pierdółek których na fb bym nie umieściła- jest tam więc zdjęcie choinki, koszyczka wielkanocnego czy paznokci. Teraz bardziej coś dodam 2 razy w roku- fotkę z wakacji czy jakiejś wycieczki. Samej, z rodziną lub widokową. Nie obserwuje nikogo z forum. Raz, ze nie znam personaliów dwa, że po co niby? chyba (ale wątpię), że którąś znam prywatnie i o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:52 Mam, kilka forumek podglądam Wrzucam głównie książki i jakieś rzeczy sportowe Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:52 Ja nie mam. To jest chyba platforma do promocji usług kobiet lekkich obyczajów, a ja taka nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:59 Pomyliłaś z nieświętej pamięci Roksą Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 19:53 chyba z albicylą (czy jak jej tam). Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 11:28 demodee napisała: > Ja nie mam. > > To jest chyba platforma do promocji usług kobiet lekkich obyczajów, a ja taka nie jestem. Interesujàca deklaracja 🤣 Już samo założenie konta zrobi z ciebie nierzàdnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 11:33 Trzeba to powiedzieć siostrom dominikankom z Broniszewic, tym od Domu Chłopaków, bo chyba nie wiedzą i mają konto na IG. Wiem, bo wrzucają fantastyczne zdjęcia berneńczyków Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wasze konta na insta 27.12.22, 17:07 daniela34 napisała: > Trzeba to powiedzieć siostrom dominikankom z Broniszewic, tym od Domu Chłopaków > , bo chyba nie wiedzą i mają konto na IG. Wiem, bo wrzucają fantastyczne zdjęci > a berneńczyków uwielbiam je !! nie wiem jak to robią ale każde ich zdjęcie mnie cholernie wzrusza Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 11:59 demodee napisała: > Ja nie mam. > > To jest chyba platforma do promocji usług kobiet lekkich obyczajów, a ja taka n > ie jestem. 🤣🤣🤣🤣 Że polecę ritual Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:56 Mam, ale to konto jest puste, nie mam zamiaru nic tam wklejać. Ale zerkam, i serduszkuję konta znajomych ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 10:57 Nie mam, nie mam też FB. Nie wrzucam zatem niczego. I nie obserwuję nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 11:00 aqua48 napisała: > Nie mam, nie mam też FB. Nie wrzucam zatem niczego. I nie obserwuję nikogo. Podpisuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 11:01 Mam, wrzucam różne rzeczy - wiidoki, ksiażki, jedzenie, obserwuję kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 17:33 Na Twoje jedzenie to bym popatrzyła, od tego się nie tyje Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 17:42 Tak, zdjęcia nie mają kalorii Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Wasze konta na insta 27.12.22, 17:02 I to jest ich zaleta. A wrzucasz przepisy? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 11:12 Mam. Głównie wstawiam nudna nature. Nie obserwuje nikogo z forum a trochę znajomych, jakichś pisarzy, np Mariusza Szczygla, Jacka Dehnela, (obydwu b lubię)Joannę Bator (polecą fajne książki), jakieś strony muzeów i parę innych rzeczy. O, zespół myślenia ironicznego jest super, cyniczny romantyzm itp. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 11:35 Ja kiedyś założyłam konto z nadzieją, że to mnie zmobilizuje do nauki robienia zdjęć. Nie zmobilizowało. Zapomniałam tez login i hasło, niespecjalnie mogę więc obserwować innych Odpowiedz Link Zgłoś
pure_cashmere Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 11:49 Mam, ale tylko do obserwowania kont kulinarnych oraz z wystrojem wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 12:21 Konto na Insta ma mój pies i dwa koty Ja osobiście nie Służy mi do obserwowania ulubionych wokalistów i aktorów. Zdjęcia zwierząt wrzucam zwykle raz na dwa tygodnie. Bo nie lubię kiedy konto jest martwe. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 12:42 Założyłam konto kilka lat temu ale jest martwe, zupełnie mnie instagram nie wciągnął Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 13:23 Mam konto, bo swego czasu było tak, że jak ktoś nie miał konta i był zalogowany, to nie mógł przeglądać insta. Zdjęć na nim mam zero. Używam tylko do obserwacji paru kont firmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 13:31 Mam. W związku z blogiem. Obserwuję jedną forumkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lemonetka Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 13:38 Mam, ale od dwóch lat prawie nic nie wrzucam. Wcześniej - perfumy (głównie i po to moje konto powstało), trochę moich kotów i ewentualnie migawki z podróży. Obserwuję głównie konta perfumowe, konta z kotami, trochę tych książkowych i z humorystycznych - siostrę bożenę i suchar codzienny. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 13:45 Mam. Wrzucam zdjęcia kotów, ostatnio doczekały się pierwszej oferty współpracy. Obserwuję natomiast amerykańskich raperów i jeden blog modowy. No i znajomych, którzy próbują jakoś na insta się wybić Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 13:58 Mam. Wstawiam nudną naturę i książki. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 14:00 Mam, obserwuję kilka ciekawych kont, ale głównie zdjęcia ulubionych znajomych. Za to nie mam i nigdy nie miałam FB. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Wasze konta na insta 26.12.22, 14:18 Mam dwa, obydwa tematyczne. Ale nie czuję instagrama i nie mam z tego wielkiej frajdy. U mnie chodzi bardziej o pokazanie tego, czym się zajmuję i łatwy kontakt z zainteresowanymi, insta ma "każdy", więc się przydaje. Zdjęć swoich czy rodziny nie wyobrażam sobie wrzucać. Odpowiedz Link Zgłoś