princesswhitewolf 29.12.22, 21:44 Przepraszam musze sie tym podzielic bo oplulam ekran ze smiechu. Czy ktoras zainteresowana zakupem? No to nie sa tanie rzeczy prosze Pan 🤣🤣 Tu wiecej zdjec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga-ti Re: A taka poduszka? 29.12.22, 21:48 Można by sobie w pociągu założyć albo w aucie, a zimą to już zupełny hit i czapka i poduszka! Ja bym jeszcze do tego jakąś pelerynę doszyła, żeby sobie plecki nakryć. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: A taka poduszka? 29.12.22, 21:50 No tam wlasnie sa wypowiedzi uzytkowniczek ze w samolocie uzywaja, ( wyobrazam sobie jak sie ludzie na nich gapia) 🤣, a jedna powiedziala ze pomaga jej to bo jej maz chrapie. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: A taka poduszka? 29.12.22, 21:54 Za 10-20 funtów może bym sprawdziła czy się gapią. Za 89 raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: A taka poduszka? 29.12.22, 21:57 P.S. Teraz pomyślałam, że musialabym w niej się odprawić i wejść na pokłąd, jak w czapce, żeby mi nie policzyli tego jako bagaż. Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: A taka poduszka? 02.01.23, 09:35 Ja kiedyś bardzo taka chciałam, gdyż nie umiem spać na siedząco w podróży, a jak dużo latałam, to byłoby super... Ale droga jest, a tańszych wersji nie znalazłam, potem przstalam latać, i w końcu nie przetestowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: A taka poduszka? 02.01.23, 15:43 Gdyby była o 1/2 tańsza, kupiłabym. Mam bardzo czuły słuch, czasem śpię pod poduszką. Ponieważ śpię na boku słuchawki odpadają, a wszelkie czopki douszne powodują ból imlub wylatują w nocy. Taka poduszka byłaby lepszym rozwiązaniem niż tradycyjna 🤷♂️. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: A taka poduszka? 02.01.23, 15:51 Tego jest od groma w różnych wariantach, chociaż szczyt popularności ma już chyba za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: A taka poduszka? 03.01.23, 22:31 Pokaz te warianty. Zwłaszcza te tańsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: A taka poduszka? 02.01.23, 16:16 Wyobrażam sobie, jaką się ma fajną fryzurę, po wypoceniu się w czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś