Dodaj do ulubionych

Smartwatch- który poleci emamunia?

03.01.23, 15:27
Potrzebuję z dużym wyświetlaczem.
Do biegania może być, ale głównie do mierzenia czasu ćwiczenia, bo nie wierzę w liczniki inne niż te czasu.
Lubię solidny wygląd, nie chcę opaski tylko zegarek. Smart.
Limit cenowy max 1500 zł.
Może być tani, ale żeby był solidny,w sensie, że się nie zarysuje,nie pęknie,pasek się nie rozpadnie.
Obserwuj wątek
    • berdebul Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 03.01.23, 15:34
      Garmin.
      • znowuniedziela Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 03.01.23, 15:36
        Konkretnie który model. Bo od 1000 do 5000 mogę mieć zamęt
        • magamaja Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 03.01.23, 16:40
          Ja używałam Garmin Venu 2S - bardzo polecam
    • princesswhitewolf Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 03.01.23, 15:36
      Fitbit Sense2 lub Versa4. Paskow Pani to sobie dokupisz 10.
    • znowuniedziela Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 11.01.23, 23:56
      Wciąż czekam na Waszą pomoc. Bo rozważam kilka modeli

www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartwatche-i-zegarki/smartwatche/smartwatch-huawei-watch-fit-2-active-rozowy
      www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartwatche-i-zegarki/smartwatche/smartwatch-samsung-galaxy-watch4-classic-sm-r890nzsaeue-silver?snrai_source=&snrai_content=&snrai_id=f3906e8b-a559-43ce-b3af-49f30e8b5206

www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartwatche-i-zegarki/smartwatche/smartwatch-huawei-gt-3-pro-46mm-classic

www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartwatche-i-zegarki/smartwatche/zegarek-garmin-venu-sq-music-sand-rose-gold
      www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartwatche-i-zegarki/smartwatche/zegarek-garmin-venu-sq-music-granit-gold
      Pomóżcie wybrać

• taki-sobie-nick Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 12.01.23, 00:42
        To są tanie?
        • mikams75 Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 12.01.23, 01:05
          A muszą być tanie?
          • taki-sobie-nick Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 12.01.23, 01:07
            Nie, ale "mogą być tanie", więc sądziłam, że autorka wybierze właśnie tanie.
      • mikams75 Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 12.01.23, 01:05
        Tak z wyglądu to ostatni mi się podoba.
        Zależy jakie funkcje ma mieć, to musisz porównac. A jak nie wiesz co chcesz, to kieruj się uroda i cena.
    • klementyna156 Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 12.01.23, 00:11
      Samsung Watch albo Apple Watch, żaden Garmin - tylko te mi się podobają. Starsze modele powinnaś kupić poniżej 1500 zł, tak mi się zdaje, choć ostatnio nie sprawdzałam cen.
      Miałam oba i oba lubię, samsungowy chyba ładniejszy, jeśli to ma jakieś znaczenie. No i większy wyświetlacz ma.
      Garmina miał mąż i nie sprawdzil mu się wcale, z tego, co pamiętam - fatalnie mierzył parametry biegowe, zawieszał się regularnie.
      • znowuniedziela Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 12.01.23, 09:44
        Czyli Samsung?
        Duży wyświetlacz chcę. Tak,chcę żeby był ładny i duży. Ale też chyba wolałabym prostokątny, 🤷‍♀️
        Ten garmin jest śliczny ten granatowy,ale właśnie wolę dobry,Samsung mnie przekonuje. A myślisz, że lepiej kupić 5 czy tańszą 4? Bo różnica w cenie jest znaczna, a funkcje? W sumie to potrzebuję stopera 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    • dziadumila Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 12.01.23, 19:48
      Od miesiąca mam Samsung Galaxy watch 4 i jestem zachwycona. Mam rozmiar 40 a jest jeszcze 42/44.
      Spełniam moje oczekiwania, gdy trenuje sam się przełącza i wszystko oblicza - czas, kalorie, km.,kroki.
      Uwielbiam że mogę płacić kartą, mam powiadomienia z messenger, watshap, sms i mogę krótko odpisać. I możliwośc rozmowy przez niego.
      A i obsługa np gdy słucham audiobook mogę ściszyć, zgłosnic itd. Mi bardzo się sprawdza.
      Cena 800zl.
      • princesswhitewolf Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 12.01.23, 20:41
        No tak ale Fitbit Sense robi to samo plus ma jeszcze pomiary serca
        • dziadumila Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 12.01.23, 21:17
          Mój też ma pomiary serca i wiele bajerów, tylko nie wszystko używam. Wciąż go odkrywam.
      • znowuniedziela Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 13.01.23, 23:37
        Jak często ładujesz go? Masz ubezpieczenie do niego? Kupowałaś szybkę? Czy to cena samego zegarka,rozumiem z kartą, przez którą możesz rozmawiać czy tylko cena sklepowa
        • klementyna156 Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 14.01.23, 00:26
          ja mialam Galaxy 4 ze 2 lata, zabila go sauna i baseny, choc wczesniej byl wodoszczelny
          Ladowac trzeba co noc. Neta i tel odbierasz na nim, laczac sie z komórką.
          • znowuniedziela Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 14.01.23, 02:25
            Czy ubezpieczałaś zegarek?
            • klementyna156 Re: Smartwatch- który poleci emamunia? 14.01.23, 15:04
              Nie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka