Dodaj do ulubionych

Matura chemia

18.01.23, 13:23
Dziewczyny czy mogłyście polecić jakiś fajny kurs przygotowujący do matury z rozszerzonej chemii. Matura wprawdzie w 2024 roku ale zauważyłam, że są niektóre kursy które zaczynają zajęcia wcześniej niż we wrześniu.

Jest mnóstwo ogłoszeń i mnóstwo firm które się reklamują ale który faktycznie dobrze przygotuje do matury.

Może któreś dziecko uczęszczało na taki kurs i zdało perfekcyjnie maturę z chemii smile
Obserwuj wątek
    • mamalgosia Re: Matura chemia 18.01.23, 14:02
      Stacjonarnie czy zdalnie?
      • maghdalena33 Re: Matura chemia 18.01.23, 14:15
        Najlepiej zdalnie. Może być również stacjonarnie Warszawa
        • mamalgosia Re: Matura chemia 18.01.23, 19:04
          Napisałam do Ciebie na priv
    • ziazia17 Re: Matura chemia 18.01.23, 19:40
      Offcourse- najlepsze kursy biologia i chemia. Corka po ich kursach studiuje na wydziale lekarskim. Polecam
      • mysiaapysia Re: Matura chemia 18.01.23, 20:54
        Czy korzystała z wersji online, streamingowej z nagraniami czy stacjonarnie?
        • ziazia17 Re: Matura chemia 18.01.23, 22:45
          Stacjonarnie, jezdzila raz w tygodniu. Miala dostep do zajec online, w ramach oplaty. Tam sa dwie prowadzace. U jednej byla stacjonarnie, ta druga oprocz grupy stacjonarnej rowniez prowadzila online. I te zajecia online byly wedlug corki slabsze.
    • nutella_fan Re: Matura chemia 18.01.23, 20:04
      Mój zdał chemię rozszerzoną na 95 procent. Uczył się sam do konkursów (byl laureatem)i Pani w szkole go w pewien sposób przygotowywała do konkursów.
      • grey_delphinum Re: Matura chemia 18.01.23, 22:15
        nutella_fan napisała:

> Mój zdał chemię rozszerzoną na 95 procent. Uczył się sam do konkursów (byl laur
        > eatem)i Pani w szkole go w pewien sposób przygotowywała do konkursów.

Twój wpis jest niezwykle pomocny...
        • samawsnach Re: Matura chemia 19.01.23, 00:20

> Twój wpis jest niezwykle pomocny...
          I zapewne prawdziwysmile
          • nutella_fan Re: Matura chemia 19.01.23, 09:20
            Akurat prawdziwy, syn był pasjonatem chemii od wczesnych klas podstawówki, eksperymenty ze mną i babcią robił typu mały chemik jak jeszcze lekcji chemii nie miał. Potem kółka chemiczne i tak poszło. Teraz medycynę studiuje. Ale do rzeczy. może właśnie uczestnictwo w kółku chemicznym i próba wystartowania w konkursie to jakaś opcja? Nauczyciele przygotowują tam pod konkursy, co na pewno przyda się do matury. Aha, pamiętam jeszcze, że syn uczestniczył w jakimś kółku zainteresowań na Akademii Medycznej kiedy jeszcze studentem nie był, bodajże w 3 klasie zaczął. Może jest coś takiego dostępne teraz i warto popytać.
            • maghdalena33 Re: Matura chemia 19.01.23, 09:43
              Może to i dobry pomysł ale zależy mi na kursach tak aby uczyły pod maturę. Podobno matura z chemii jest bardzo ciężka i często występują tam zagadnienia które nie były przerabiane w szkole.
    • szeptucha.z.malucha Re: Matura chemia 18.01.23, 22:28
      Co prawda nie chemia ale potwierdzam pozytywne doświadczenia z kursów z innych przedmiotów ze studentami z "Indeksu w kieszeni" (stacjo i online).

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka