Dodaj do ulubionych

Program "Willla Plus" Czarnka - Dworczyk dostał

02.02.23, 12:23
Dworczyk tez dostał 4 miliony...z programu Willa Plus Czarnka. Ok nie Dworczyk...fundacja Dworczyka.
Takie wyprowadzanie kasy na szybko, przed wyborami, które chyba wiedzą, że przegrają.
Juz tu kierdys pisałam o kanaler ORB na Youtubie. (Nie zebym im chciała napędzac oglądalność.)
Film ma tytuł "Czarnek daje Miliony ale nie szkołom xd". Rozkoszny film o tym jak PIS robi inwestycje w nieruchomości...a naszą ( i waszą) kasę.
Ale betonu PISowskiego zapewne nie ruszy
Obserwuj wątek
    • dzikka Re: Program "Willla Plus" Czarnka - Dworczyk dost 02.02.23, 14:48
      Nie ruszy. Zastanawiam się co się stało z Polakami, zawsze mi się wydawało, że to nie jest tak bezwolny naród....
      • gulcia77 Re: Program "Willla Plus" Czarnka - Dworc 03.02.23, 02:37
        Oj, to źle ci się wydawało. Warto odświeżyć sobie czasy przedrozbiorowe. I to tą prawdziwą historię, a nie jej heroiczną wersję. Polacy sami to sobie zrobili, właśnie przez skłonność do cwaniactwa, przekupstwa i bezwolności.
    • evening.vibes Re: Program "Willla Plus" Czarnka - Dworczyk dost 02.02.23, 14:52
      Oczywiście, że nie ruszy - przekaz dnia już poszedł: 'przecież to nie pieniądze do prywatnych kieszeni tylko dla fundacji, żeby miały gdzie prowadzić przydatną działalność!' Szach-mat.
    • primula.alpicola Re: Program "Willla Plus" Czarnka - Dworczyk dost 02.02.23, 15:01
      Złodzieje.
    • la_mujer75 Re: Program "Willla Plus" Czarnka - Dworczyk dost 02.02.23, 15:12
      Niestety, nie ma co liczyć, że ich ten elektorat załapie i nie będzie na nich głosować.
      Próbowałam nie raz przekonac takich... Potem sobie darowałam. Nie znajduję płaszczyzny porozumienia z kretynami.

P.S. najczęsciej słyszałam, że "PO TEŻ kradło, a ci przynajmniej daja na biedne dzieci". Jak to skomentować???
    • mia_mia Re: Program "Willla Plus" Czarnka - Dworczyk dost 02.02.23, 15:12
      To w sumie może i dobrze, widać, że ich wewnętrzne sondaże nie dają im dużych szanssmile
    • alicia033 Re: Program "Willla Plus" Czarnka - Dworczyk dost 02.02.23, 23:44
      4 miliony, no z czym do ludzi.. Cienias z tego dworczyka.
      Ten za to potrafił:
      next.gazeta.pl/next/7,151003,29427376,30-latek-zalozyl-firme-a-po-10-dniach-dostal-55-mln-zlotych.html
    • berdebul Re: Program "Willla Plus" Czarnka - Dworczyk dost 03.02.23, 02:27
      „Kradno, ale się dzielo…” i „500+ dajo…”. Betonu nic nie ruszy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka