sandy_cheeks Re: ceny szkolnych obiadow 27.02.23, 14:54 U moich dzieci na Pradze Pn. jest 8 pln za obiad + 5 pln za śniadanie sportowca (klasy sportowe mają śniadania) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: ceny szkolnych obiadow 27.02.23, 17:30 12 zł drugie danie, porcja maleńka typu łycha ziemniaków + pół łychy gulaszu, młody dodatkowo zjada surówki wszystkich kolegów, którzy nie lubią warzyw. catering, dowożone z sąsiedniej placówki, w dodatku chłodne. 5 zł. bym dała, nie więcej, ale na razie się uginam, bo młodemu smakuje to stołówkowe żarcie. zupa jest chyba za 4 zł., ale nie zamawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zabazielona12 Re: ceny szkolnych obiadow 27.02.23, 17:41 8 zł.za obiad,jedno danie,zupa z dodatkiem(rogal, pączek,owoc,soczek),następnego dnia drugie danie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: ceny szkolnych obiadow 27.02.23, 18:30 Poznań, 11 zł- obiad dwudaniowy, w tym zupa z dofinansowaniem (dla wszystkich uczniów). Cena komercyjna (można kupić sobie obiad do domu) to chyba 14 zł. Catering, bardzo fajny, jest też wersja wege i bez glutenu. Kiedyś próbowałam- smaczne, syn też lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: ceny szkolnych obiadow 27.02.23, 19:26 W szoku jestem, bo u nas 16,5 zł dla dziecka powyżej 4 klasy (( I w dodatku małe porcje i mocno takie sobie to jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: ceny szkolnych obiadow 28.02.23, 08:16 Warszawa 8 zł. Podrożały ostatnio z 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nimaletko Re: ceny szkolnych obiadow 01.03.23, 00:12 Warszawa Ursynów, podstawówka rejonowa z własną kuchnią (dzieloną z przylegającym do szkoły przedszkolem): obiad kosztuje 7 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nimaletko Re: ceny szkolnych obiadow 01.03.23, 00:15 W skład obiadu wchodzi zupa, drugie danie, kompot i deser (zwykle owoce, drożdżówka lub jakiś batonik musli czy podobny). Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: ceny szkolnych obiadow 01.03.23, 00:21 Warszawa 6,50 - zupa, drugie danie, picie (kompot, herbata), deser (paczka herbatników, batonik itp.). Podobno smaczne, mam niejadka, który mało co lubi, więc fakt, że te obiady z reguły (choć nie zawsze) zjada, jest dla mnie argumentem, że musi być raczej zjadliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
agjot Re: ceny szkolnych obiadow 01.03.23, 10:40 Bydgoszcz 5,40 miasto dopłaca. Kuchnia w szkole, jedzenie dobre, zawsze dodatkowy owoc i coś do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
unaluna Re: ceny szkolnych obiadow 03.03.23, 21:05 14 pln, podwarszawa, szkoła prywatna, własna kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: ceny szkolnych obiadow 31.03.23, 01:23 UK £2.60 za obiadek z deserem w szkole podst Odpowiedz Link Zgłoś