marzeka11 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 17:45 Widziałam I chyba tylko tak skomentuję: Kurczę, zawsze lubiłam tego aktora, ale jak widzę, co część celebrytów wrzuca na insta, to od dawna już nie chce mi się żadnych polskich filmów oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 17:48 Czyli żona pana Michała podkręca: było już, jak z dzieckiem siedzi na kibelku i relacjonuje to. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 17:49 Miałam Żebrowskiego za mądrzejszego ale jednak pasują do siebie z żoną . Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 17:49 Ołłł żeszszsz :sciana Ostrzegaj! Kciukiem zakryła ale cień pozostał... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:33 ta napisała: > Orła cień Zaraz tam , nomen omen z grubej rury "orła cień" Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 22:13 Czy tylko ja widzę zarys prezerwatywy? Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 08:16 ta napisała: > Orła cień Orła? to raczej jakiś szpak albo wróbel. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:41 Ja aż tak się nie przyglądałam, żeby cień zobaczyć, a tu widzę jednak można szczegóły dojrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 22:16 Oj, Heca, ale masz oko! Ja sie aż tak nie wpatrywałam Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 22:59 To teraz przyznać się - która po poście hecy scrollowala do góry, żeby zobaczyć cień? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 23:01 mikams75 napisała: > To teraz przyznać się - która po poście hecy scrollowala do góry, żeby zobaczyć > cień? eeeee, podpis pod fotką jest. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 17:50 E tam, nic czego bym już nie widziała Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:33 m_incubo napisała: > E tam, nic czego bym już nie widziała > Widziałaś penisa Żebrowskiego?! Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:52 Nie potwierdzam, nie zaprzeczam! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 19:52 m_incubo napisała: > Nie potwierdzam, nie zaprzeczam! > Cooo Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskamarylka Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 17:58 Oj tam. Nie rusza mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:30 Mnie też nie. Bardziej mnie śmieszy święte oburzenie w związku z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:47 Dlaczego święte? Każdy z nas defekował na kiblu i widział faceta z fiutem na golasa. Dziwi nas, że pokazują takie zdjecia ludzie zdawałoby się należący do elity, a nie patologiczna Karyna z Sebixem ku uciesze gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 00:10 No właśnie...wielki pan dyrektor teatru. Niesmaczne to jakieś... Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 13:06 Błędne jest założenie, że tzw. elita to jacyś nadludzie o nieskalanych standardach. Nie widzę sensu wklejać tu gołego żebrowskiego, żeby się później pastwić, jakie z nich sebixy i że oczy mi wypadły, pora umierać och ach. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 00:29 Nikt nie jest nadczlowiekiem, od ludzi na pewnym poziomie wymaga się więcej niż od sebixa i karyny. Jaki kraj, takie elity a potem zdziwienie, że mamy burdel w państwie i skaczą sobie do gardeł. Dziś nikt nie wymaga od siebie i niebawem to wszystko pi.....nie. Ludzie znów muszą dostać po d. pie, żeby się ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 05:37 Ale jaką elitą są Żebrowscy? Są to tylko ludzie którzy są znani. Nic więcej, żadna elita Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 08:17 Był cenionym aktorem i jest dyrektorem teatru, przecież ludzie się wzorują na podobnych jemu. Nie chcę powiedzieć dosadniej. Dlatego między innymi młodziez pozwala sobie włożyć kubeł na śmieci na głowę nauczycielowi, nie mają autorytetów. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 08:20 figa_z_makiem99 napisała: > Był cenionym aktorem i jest dyrektorem teatru, przecież ludzie się wzorują na p > odobnych jemu. Nie chcę powiedzieć dosadniej. Dlatego między innymi młodziez p > ozwala sobie włożyć kubeł na śmieci na głowę nauczycielowi, nie mają autorytetó > w. Młodzież wsadza wiadro na głowe nauczyciela z winy Żebrowskiego? Czego to ludzie nie wymyślą Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 08:23 Możesz mi wytłumaczyć jakimi ścieżkami wędruje twój umysł. Co ma wspólnego zdjęcie zrobione przez małżonkę, wrzucone do sieci za obupulną zgodą do wkładania kubła na czyjąś głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 10:59 Skoro nie widzisz związku, nie było tematu. Ryba psuje się od głowy. I obserwujący " o jak fajnie, ja też defekuję ze spuszczonymi gaciami na kiblu i uprawiam seks, a mój zenek też paraduje na golasa, jacy oni autentyczni ", nabijający im kabzę Zdjęcie zobaczyłam na forum, skoro ktoś puszcza takie kwiatki w eter, można komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 08:41 Był wziętym aktorem - dość dawno temu. Czy cenionym, to inna sprawa. Owszem, są w Polsce aktorzy, których bym śmiało do elity zaliczyła, ale no, Żebrowskiego jednak nie, sorry. Zarazem jednakże nie uważam, by jego gołe zdjęcie mogło spowodować wzrost agresji u młodzieży, LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 11:25 figa_z_makiem99 napisała: > Dlatego między innymi młodziez pozwala sobie włożyć kubeł na śmieci na głowę nauczycielowi, nie mają autorytetów. DDD Akurat kubeł na głowę nauczycielowi włożono w czasach tych wszystkich zapasiewiczów, łapickich, holoubków i innych hanuszkiewiczów, dla których nawet udział w reklamie to było "sprzeniewierzenie się wielkiemu aktorskiemu powołaniu", a żebrowski oscylował między Gustawem-Konradem a Kordianem... Więc coś ci jednak nie pyka w rozumowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 11:41 alicia033 napisała: > Akurat kubeł na głowę nauczycielowi włożono w czasach tych wszystkich zapasiewi > czów, łapickich, holoubków i innych hanuszkiewiczów A w czasach tych wszystkich alicji można pisać o ludziach z taką jw pogardą. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 11:56 a owszem. Przemocowców, mizoginów, dziadersów nie szanuję. Ale ty spoko, ty pudruj sobie te trupy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 12:03 Pan np Holoubek był dziadersem, mizoginem i przemocowcem? No paczpani! Ty sobie popudruj orła pana Żebrowskiego, każdemu według upodobań. By. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 15:59 Może tobie nie styka i masz trudności z abstrakcyjnym myśleniem. To był przyKladowy skrót myślowy. To jest proces, granice się zacierają, ludzie tracą hamulce, autorytety upadają i nie ma następców. Niedługo patola będzie normalnym zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 08:11 Eee no, jakaż z niego elita. Ot, znany (ostatnio głównie z reklam pewnej sieci) i bogaty facet - to go elitą nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Żebrowscy na insta.... 15.03.23, 07:15 A jaki był cel wklejania gołego Żebrowskiego na insta? Nie jestem święcie oburzona ani nawet świecko oburzona nie jestem, moja reakcja: "znowu? Po co?" Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 17:58 Wolę takie głupoty od wieści, że kurator malopolska chce w każdej szkole wieszać portrety JP II, by swym dobrym obliczem witały uczniów. Serio wolę, mogę codziennie oglądać gołych aktorów i inne durnoty, tylko niech skończy się to opętanie w Polsce. I właśnie takich glupot będę szukać. Mózg mi wybuchł na te oświatowe pomysły a to dopiero początek inicjatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:06 gama2003 napisała: > Wolę takie głupoty od wieści, że kurator malopolska chce w każdej szkole wiesza > ć portrety JP II, by swym dobrym obliczem witały uczniów. > > Serio wolę, mogę codziennie oglądać gołych aktorów i inne durnoty, tylko niech > skończy się to opętanie w Polsce. I właśnie takich glupot będę szukać. Mózg mi > wybuchł na te oświatowe pomysły a to dopiero początek inicjatyw. No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Żebrowscy na insta.... 15.03.23, 07:15 A mnie info o kurator nawet ucieszyła. Jakieś radio zrobiło risercz i żadna szkoła nie wywiesiła. Nice. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 17:59 Od dawna są żenujący. Ostatnio na Pudelku jego żona wypowiadała się na temat kościoła, cokolwiek nie powie będzie śmieszna i tak wszyscy postrzegają ją jako kobietę bez majtek na kiblu Pasują do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Żebrowscy na insta.... 15.03.23, 07:16 A to jest akurat smutne. Raczej powinno się czytać/słuchac co ludzie mają do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:44 Sam tytuł jest ostrzeżeniem 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
milin94 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:43 borsuczyca.klusek napisała: > Sam tytuł jest ostrzeżeniem 🙄 No tak. Przepraszam. Nie bardzo jestem w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 07:13 Właśnie. A on do tego bardzo ładny, rzadki widok. Odpowiedz Link Zgłoś
milin94 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:06 A to kiedyś taki fajny chlop był.... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:09 milin94 napisała: > A to kiedyś taki fajny chlop był.... Kiedy to konkretnie było? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:14 Nigdy tak nie było. On się już urodził dziadersem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:45 W Ogniem i mieczem 🙄 Jako Wiedźmin też dawał radę. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:19 Na etapie "Ogniem i mieczem" to mówił w wywiadach, że jego dziewczyną jest poezja Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 20:10 borsuczyca.klusek napisała: > W Ogniem i mieczem 🙄 > > Jako Wiedźmin też dawał radę. Jako grana postać owszem. Jest dobrym aktorem. I wizualnie niczego mu nie brak 😆. Ale fajny to on no nigdy nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 10:48 True story z planu Wiedźmina. Znajomy robił był za statystę przy różnych produkcjach. W tym przy Wiedźminie. Przy takich okazjach aktorzy w taki czy inny sposób bratali sie z ekipą, wymieniali pozdrowienia, zjedli razem posiłek, takie tam, codziennosc na planie. Jedyny Zebrowski wpadł do statystów pytając gromko „No, to kto chce ode mnie autograf…?” Kurtyna… Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 05:40 memphis90 napisała: > True story z planu Wiedźmina. Znajomy robił był za statystę przy różnych produk > cjach. W tym przy Wiedźminie. Przy takich okazjach aktorzy w taki czy inny spos > ób bratali sie z ekipą, wymieniali pozdrowienia, zjedli razem posiłek, takie ta > m, codziennosc na planie. Jedyny Zebrowski wpadł do statystów pytając gromko „ > No, to kto chce ode mnie autograf…?” Kurtyna… Hehe starszy Lubaszenko podobnego pokroju dzban. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:16 milin94 napisała: > A to kiedyś taki fajny chlop był.... Wciąż jest Odpowiedz Link Zgłoś
milin94 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:43 po_godzinach_1 napisała: > milin94 napisała: > > > A to kiedyś taki fajny chlop był.... > > Wciąż jest Nooo, sądząc po cieniu to tak... Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:17 Nie był, po prostu lepiej się kamuflował. No i internetu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:06 Ale to już było, tylko kaloryfer mu nieco zarósł (ekhm, ekhm). Zdecydowanie wolę takie internety, niż np. twitter lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:07 Maa dobrą figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:21 by napisała: > A gdzie dzieci...? Ty tak serio? W szafie zamknęli (sarkazm) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:27 by napisała: > A gdzie dzieci...? Dziecię miała na rękach, gdy musiała na Insta pokazać, jak korzysta z toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:12 Rany Boskie…Telefon mi z ręki wypadł😳 Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:20 po hasłem "równość" ma to nawet sens. Panie eksponujące piersi, nogi czy wypięte pośladki nie dziwią, to może pora przyzwyczajać się i do panów. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 00:19 Dobry kierunek, szybko się przyzwyczaję. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:43 Fajne zdjęcie ☺️ nie będę oceniać czy stosownie to wrzucić na insta, ale popatrzeć przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:46 Na tego zdziadziałego Żebrowskiego? eee? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:32 ale od czasu ślubu z tą panią, starzeje się w tempie ekspresowym. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 00:20 Wygląda krzepko, lepiej niż większość 50 latków. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Żebrowscy na insta.... 15.03.23, 07:07 Obawiam się, że lepiej niż większość trzydziestolatków. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Żebrowscy na insta.... 15.03.23, 07:18 Już nie przesadzaj. Poza tym on jakoś zdziałał w tempie ekspresowym.. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:49 On nigdy nie był fajny, zawsze miał opinię buca. Swego czasu, lata temu na forum kobieta, była sobie niejaka lisa vallo, ze sposobu pisania Marusia Ogonek mi ją przypomina...Lisa marzyła o przeprowadzeniu wywiadu z Żebrowskim (studiowała wtedy polonistykę) i kiedy przyszło co do czego, okazało się, że facet jest po prostu fatalny. Czar prysł. Odpowiedz Link Zgłoś
jakijaki16 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:55 Ooooo Matko ... Czym dalej w las tym gorzej Ciekawe co wstawi za rok. Kiedyś jeszcze można było ją oglądać ale teraz. Wiecie dla mnie to trochę hipokryzja, bo imię córki to wielka tajemnica, ale nagi mąż, bałagan ,, ubrudzone dzieci" czy też cycki pokazać to już cały świat może widzieć lub o tym wiedzieć. A imię córki znacie? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 18:56 jakijaki16 napisał(a): > Ciekawe co wstawi za rok. obstawiam, że to co zechce Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:00 Ja odpadłam po obgryzaniu paznokci u nóg 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 20:09 A gdzie konkretnie ta hipokryzja? Najwyraźniej imienia córki nie ma ochoty zdradzać, a zdjęcie bałaganu ma ochotę pokazać. Czyli pokazuje to, co sama chce. Wystarczy nie obserwować Żebrowskiej, żeby nie oglądać bałaganu Żebrowskiej, dzieci Żebrowskiej, cyckow Żebrowskiej. Ale dość dziwne jest wchodzenie na instagrama Żebrowskiej i oburzenie, że tam Żebrowska pokazuje swoje to czy tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
jakijaki16 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 20:22 Hipokryzja gdzie? W tym co mówią/piszą np zdjęcie gołego Żebrowskiego pokazują a w wywiadzie stwierdzają , że nie ujawnią imienia, bo cenią prywatność, a nagość to już nie prywatność? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 20:26 jakijaki16 napisał(a): > a nagość to już nie prywatność? Dla ciebie może tak, dla nich widać nie. Zwłaszcza, że Żebrowski pokazał już wszystko wcześniej, w teatrze i filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 21:14 jakijaki16 napisał(a): > nagość to już nie prywatność? dla aktora, aktorki? Odpowiedz Link Zgłoś
jakijaki16 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 21:20 Ale pani Aleksandra nie jest aktorka a na większości zdjęć to nagość albo brzuch albo cyc albo siedzi w WC z dzieckiem więc, bardzo dba o swoją,, prywatność " Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 21:21 jakijaki16 napisał(a): > Ale pani Aleksandra nie jest aktorka a na większości zdjęć to nagość albo brzuc > h albo cyc albo siedzi w WC z dzieckiem więc, bardzo dba o swoją,, prywatność " jej ciało, jej sprawa, jakoś tak to szło Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 21:57 A co Ci przeszkadza w jakie sferze oni chcą tą prywatność zachować? Naprawdę aż tak jesteś ciekawa jak ma na imię ich dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
jakijaki16 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 22:14 Nie wcale mnie nie interesuje imię. Tylko śmieszy mi ich zachowanie, że z imienia robią haloo tajemnicę, z miliona innych rzeczy dostęp na skalę d...Stwierdziłam fakt, że to hipokryzja jak chcą zachować prywatność to niech to robią, a nie swoim zachowaniem sobie przeczą. Tym bardziej że podali 3 imiona synów i pokazują ich twarze, czyżby synowie byli inni niż córka? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 10:47 To jest bardzo ciekawe, co piszesz. Ja czasami bywam na SM Żebrowskiej, ale nie znam imion jej synów, nie wiem, że imię córki ukrywają i nie śledzę wszystkich wpisów. Ogólnie Żebrowską lubię. Ty za to w ogóle się nią nie interesujesz, jej profil cię mierzi, ale wiesz bardzo dokładnie, co gdzie kiedy i najwyraźniej ciągle tam włazisz,poświęcając czas na rzeczy, które ci się nie podobają i cie nie interesują, dodatkowo chciałabyś w to ingerować Jeśli to nie jest hipokryzja, to nie wiem, co nią jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jakijaki16 Re: Żebrowscy na insta.... 14.03.23, 18:07 Pudło adwokacie państwa Ż haha nie mam instagrama, a na ich insta nigdy nie wchodziłam. Lżej Ci🤣 Czytam za to ematke, gazety typu Viva i pudelka 😃 więc wyciągnęłam wnioski z artykułów i wpisów. Tak tak każdy ich wpis jest szeroko komentowany w sieci ciężko nie zauważyć. U Ciebie za to słabiutko tak ich lubisz a nic nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 10:34 Ale to jest ich nagość, ich prywatność. Mogą sobie decydować. A za dziecko nie decydują. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 10:41 No widocznie nagość to dla nich akurat (kluczowe - dla nich) nie prywatność. Co cię obchodzi ich nagość, skoro prezentują ją na swoich (kluczowe), a nie na twoich profilach? Odpowiedz Link Zgłoś