Dodaj do ulubionych

Sandra Drzymalska

• primula.alpicola Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 13:57
      O nie🙄
    • ingaki Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 14:02
      Może po prostu jest z Wejherowa?
    • klaramara33 Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 14:05
      Nie wiem ale pięknie wygląda.
    • imponderabilia22 Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 14:30
      Wspaniały, przezdolna aktorka, której niejedna lepiej ubrana gwiazdka mogłaby te botki czyścić. Mam nadzieję, że zrobi miedzynarodową karierę. W botkach bądź bez.
      • homohominilupus Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 15:26
        Tez uważam że się baby czepiają. A czerwona szminka wygląda pięknie i jej pasuje!
    • mdro Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 15:40
      Największy problem jest IMO w tym, że ona na tym zdjęciu jest jakoś dziwnie skulona, jakby jej było zimno. I to ustawia odbiór kreacji. Jakby miała inną pozę, bardziej - bo ja wiem - zawadiacką, wyglądałoby to dużo lepiej. (A poza tym dla mnie cokolwiek z golfem odpada, golfy to zuo).
    • birch70 Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 16:49
      misiamama napisała:

> (brak szacunku do zapraszających i innych zaproszonych)

Seriooo??? 😂 brak szacunku? 😂

No, ta pani na przykład zapewne większy szacunek i klasę okazała, dekolt, długie rękawiczki, ważne że botków nie założyła... 🙈
      • misiamama Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 22:18
        o jesu tego się nie da odzobaczyć
        odwołuję wszystko co napisałam złego o Sandrze i jej botkach.
    • demodee Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 19:40
      Ta Sandra to taka bardziej ruda jest. A rudej to najlepiej w zieleni. I te czerwone usta! Taka szminka to tylko na Francuzkach się broni...
      • alicia033 Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 20:17
        demodee napisała:

> Ta Sandra to taka bardziej ruda jest.

nie, nie jest
        www.google.pl/search?q=sandra+drzymalska&sxsrf=AJOqlzXtBr_mK-2dY1psKQkf-JavybJZ1A:1678734913116&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjniKzxztn9AhUBpIsKHSoxBfYQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1280&bih=609&dpr=1.5
        • demodee Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 20:20
          Ale po co linkujesz Sandrę w innych okolicznościach? Piszemy w tym wątku o jej oscarowym looku.
          • alicia033 Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 20:57
            demodee napisała:

> Piszemy w tym wątku o jej oscarowym looku.

w tym to już na pewno nie jest ruda.
            • demodee Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 09:53
              > w tym to już na pewno nie jest ruda.

A jaka?
              • alicia033 Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 10:57
                demodee napisała:

> A jaka?

Ciemny blond ze złotymi refleksami.
                Jak któraś z forumek wyżej ładnie określiła: orzeszek laskowy.
                • demodee Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 11:09
                  Ona nie ma włosów koloru rudego prosto z tubki. Nie jest także ciemną blondynką. Jednak bliżej jej do rudego niż do blondu.

Gdyby ten strój był utrzymany w zieleni (butelkowa zieleń sukienki i zielone buty), to może nawet ta czerwona szminka by się broniła.
                  • alicia033 Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 11:54
                    demodee napisała:

> Jednak bliżej jej do rudego niż do blondu.

jej jest tak bliżej do rudego, jak putinowi blisko do demokracji.
                    A ty w obu przypadkach jesteś tak samo ślepa. Trudno.
                    • demodee Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 12:37
                      > A ty w obu przypadkach jesteś tak samo ślepa. Trudno.

Gdzieś napisałam, że uważam Putina za demokratę?
    • pani_tau Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 20:03
      Sukienka by się jako tako wybroniła bez tej dziwnej dolnej części, która nijak nie pasuje do góry. Buty fatalne.
      Wszystko razem pokazuje, że i największy dom mody może klientce zrobić kuku.
      • demodee Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 20:22
        Powiewny dół stanowi kontrast z ciężką górą. Ale to widać na modelce na wybiegu, jak osoba stoi, to tego efektu nie widać.
    • volta2 Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 20:51
      wygląda okropnie, ale kolorystycznie i butowo jakoś tak zbliża się do osła, więc zakładam, że to jakiś motyw i zamysł zdominował ten look.
      filmu jeszcze nie widziałam, ale sporo o ośle już było słychać, więc to ten trop może?
      • afro.ninja Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 19:42
        Że niby kozaki to ośle kopyta?
    • shmu Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 20:57
      Może chciała zamanifestować, że jej zimno w nogi. W sumie jak miliony ludzi w zimie.
    • figa_z_makiem99 Re: Sandra Drzymalska 13.03.23, 21:16
      Wygląda ładnie, w dobie epatowania gołym ciałem, zapewne dziwi, bo jest zakryta od szyi po stopy. Ładnemu we wszystkim ladnie.
    • afro.ninja Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 19:41
      Golf i kozaki? Dobrze, ze sukienka nie za kolano.
      Ona wygląda jakby przyszła z buta na kinową premierę jakiegoś filmu, co tam gra jej koleżanka.
    • kaki11 Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 21:45
      Niczego nie chciała zamanifestować, tak jak nie okazała tymi butami braku szacunku. Ubrała to co doradzili jej projektanci. To oscary, naprawdę takie kreacje i takie buty były tam już grane, że kozaki/botki czy co tam Sandra miała nie są żadną manifestacją (w kontekście choćby Chloe Zhao która przyszła w trampkach, czy Kristen Stewart która była w szortach).
      Można dyskutować o tym czy się podoba czy nie- mnie np nie podoba się dół tej sukienki, i wolałabym aby cała była zrobiona z jednakowego materiału i sięgała do ziemi, ale np. bardzo podoba mi się wygląd aktorki - uważam, że makijaż i włosy sprawdziły się świetnie i grają z jej urodą, choć któraś dziewczyna wyżej pisała, że jej się nie podoba. Ale po co mieszać w to manifest i bark szacunku? ja tam widzę przeciętną kreację i tyle.
    • laluna82 Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 22:11
      No niestety, też często się wstydzę za ubiór Polaków na takich galach. Widac że jako naród nadal jesteśmy nieobyci, bo rzadko "bywamy". Choć dziwi brak eleganckich butów w szafie dorosłej kobiety. No a nawet jak nie ma , to w zwykłym CCC jakies szpilki można na szybko kupić, nie musi być od razu Lubotin czy inny Blanik. big_grin
    • tryggia Re: Sandra Drzymalska 14.03.23, 22:57
      Mój borze, jaki trolling.
    • liliawodna222 Re: Sandra Drzymalska 15.03.23, 00:28
      Piękna dziewczyna, za to kreacja kompletnie do niej nie pasuje. Może to i Hermes, bez znaczenia, ale pewnie się nie znam 😉
    • nanuk24.0 Re: Sandra Drzymalska 15.03.23, 03:19
      Ona była na prawdziwych Oscarach, tam w LA?

Wyglada jakby była na imprezie organizowanej w remizie strażackiej, dla tych, którzy nie dostali zaproszenia do Hollywood.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka