damawdiamentach 18.03.23, 16:58 Na gwiazdy na instagramie. Ze nie oznaczają reklam a mają obowiązek takowy. Teraz je wezmą za dupę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Doniosłam do UOKiK 18.03.23, 17:17 Poelcam opowiadanie Mrożka "Ostatni chusarz". Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Doniosłam do UOKiK 18.03.23, 17:52 krwawy.lolo napisał: > Poelcam opowiadanie Mrożka "Ostatni chusarz". Dzizas. przez oko prosto w mozg mnie ugodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Doniosłam do UOKiK 18.03.23, 17:56 Pambuk, rzeczywiście. I przyznam się, że napisałem to świadomie. Nie wiem, czym się kierowałem. Jakieś spięcie w mózgu (mam, mimo wątpliwości) kazało mi napisać ch. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Doniosłam do UOKiK 18.03.23, 17:30 Ja kilka razy pisałam do nich - nic nie zrobili. Gwiazdy instagrama jak nie oznaczały tak nie oznaczaja Odpowiedz Link Zgłoś
el.czupakabra Re: Doniosłam do UOKiK 18.03.23, 17:48 Chciałabyś UOKiK reaguje tylko na "zbiorowe" łamanie praw konsumentów (a i to nie zawsze, zależy kogo miałby ukarać), przy czym "zbiorowe" oznacza takie, gdzie było dużo jednostkowych skarg. Jedna skarga nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Doniosłam do UOKiK 18.03.23, 17:59 Tez im zazdroszczę ale nie chce mi się pisać Odpowiedz Link Zgłoś