bachak 12.11.04, 09:00 Wczoraj obejrzałam W POGONI ZA ROZUMEM, która podobała mi się bardziej niż pierwsza. Proponuję małą "ankietę" Czy bardziej podoba się Wam MARK DARCY czy DANIEL CLEAVER ? Mnie osobiście Mark Darcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umasumak Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 09:21 bachak napisała: > Wczoraj obejrzałam W POGONI ZA ROZUMEM, która podobała mi się bardziej niż > pierwsza. A czytałaś książki? Są jeszcze lepsze ) > Proponuję małą "ankietę" > Czy bardziej podoba się Wam > > MARK DARCY czy DANIEL CLEAVER ? > > Mnie osobiście Mark Darcy A mnie ani jeden, ani drugi ) Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 09:27 Książki są świetne, bardzo śmieszne. Oglądałam pierwsza część i mnie się nie podobała, bo nie znoszę aktorki odgrywającej główną rolę i aktora grającego Daniela, a także nie podobały mi się zmiany w scenariuszu (zwłaszcza wątki idotyczące matki). Jedynie Darcy był wg mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bachak Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 10:40 Nie chodzi mi o aktorów grajacych w tym filmie tylko o to czy wolałybyście mieć takiego faceta jak MARK DARCY czy jak DANIEL CLEAVER ? Odpowiedz Link Zgłoś
wordshop Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 13:37 ani jednego, ani drugiego. wprawdzie nie widziałam jeszcze BJ dwójki, ale po ksiązce i jedynce wnioskuję, co następuje: Mark to nudziarz, a Daniel - babiarz. żaden z tych typów mi nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 13:51 bachak napisała: > Nie chodzi mi o aktorów grajacych w tym filmie tylko o to czy wolałybyście mieć > > takiego faceta jak MARK DARCY czy jak DANIEL CLEAVER ? Toż właśnie odpowiedziałam ). Ani jednego, ani drugiego ). Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 14:03 OIczywiście, że Mark, po co mi sekso i alkoholik Claever. Odpowiedz Link Zgłoś
dorrit Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 14:13 Mark Darcy, powazny romantyk...! Z ksiazek podobala mi sie bardziej druga czesc. Obie czytalam w oryginale, ale mam nadzieje, ze polskie tlumaczenie jest dobre, skoro ksiazki maja sympatykow. Ja jeszcze nie ogladalam 2. czesci filmu, tu (Wlochy) jeszcze jej nie ma! A premiera w Londynie jest dzisiaj. A w Polsce juz film jest???!!! Fajnie macie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 14:15 książki przeczytałam obydwie(jestem fanką), na IIcz. BJ idę jutro a w odpowiedzi na pytanie mówię: podoba mi się Colin Firth (chociaż Hugh Grantem też bym nie wzgardziła) Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 14:32 Ksiazke cz.II wlasnie czytam od kilku miesiecy a filmu sie nie moge doczekac. Premiera w Londynie byla chyba tydzien temu, a dzisiaj wchodzi normalnie do kin. Podejrzewam, ze autorka skas pirata miala A co do wyboru to z M. Darcy bym sie na smierc zanudzila , a drugiego mozna wykozystac tylko na kilka "milych" spotkan. Zaden mi nie odpowiada do konca wybredna jestem... Do kina pojde jak tylko bede mogla. Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_uk Re: "W pogoni za rozumem " - mała ankieta :) 12.11.04, 15:37 kingaolsz napisała: > Premiera w Londynie byla chyba tydzien temu, a dzisiaj wchodzi normalnie do > kin. Podejrzewam, ze autorka skas pirata miala Ja bylam w zeszla niedziele (7 listopada) w Odeonie w Newcastle, wiec wyglada na to, ze u nas na polnocy pokazywano wczesniej niz w stolicy Mnie rowniez ani jeden ani drugi delikwent nie odpowiada jako zyciowy partner, a w filmie tez nie, bo obydwu tych aktorow nie za bardzo lubie (ale ja mam troche dziwny gust bo Jude Law tez nie lubie, a wszystkie kobitki za nim szaleja). Odpowiedz Link Zgłoś
bachak W Polsce ten film jest od 10,11 w kinach 12.11.04, 16:44 Więc oglądałam go na dużym ekranie, legalnie, a nie na żadnym piracie. Jest to do sprawdzenia, wystarczy zajrzeć do repertuarów kin. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: W Polsce ten film jest od 10,11 w kinach 12.11.04, 19:11 Kurcze, ale na tym forum wszyscy sa wrazliwi. Mieszkam w Londynie i wiem kiedy byla premiera i ze od dzis wchodzi "normalnie". Mozliwe, ze sa jakies przedpremierowe pokazy, czasem tak jest z bardzo oczekiwanymi filmami. To o piracie nie bylo zlosliwe, przepraszam. A repertuarow kin nie bede sprawdzac, bo po pierwsze nie wiem gdzie miszkasz i do kin chadzasz, a po drugie gdybym miala doglebnie sprawdzac info z kazdego postu to bym nie odchodzila od kompa. Dziewczyny, wyluzujcie, ostatnio na emamie wszyscy sie wszystkich czepiaja. A mial byc mily watek o filmie i facetach... Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
fifii Re: W Polsce ten film jest od 10,11 w kinach 12.11.04, 20:28 Byłam na "dwójce" w środę, Daniel - obleśny seksoholik, Marc sztywny nudziarz. Dziękuję obu panom ! Odpowiedz Link Zgłoś
bachak Do KINGAOLSZ - :) 12.11.04, 21:48 Wiem że to o piracie wcale nie było złośliwe, i tak tego nie odbrałam. Wydawało mi się że po prostu chyba nie uwierzyłaś, że w Polsce ten film został puszczony wczesniej niż u Ciebie. I wydaje mi się że to nie były pokazy przedpremierowe, tylko puścili film wcześniej, w środku tygodnia, ze wzgledu, że u nas weekend zaczynał sie dla niektórych od środy wieczorem (w czwartek było święto), i podejrzewano że będzie większa frekfencja, jeśli puszczą go przed piątkiem Pozdrawiam z zimnego Wrocławia Bacha K. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie legalnie w kinie!! 16.11.04, 09:32 byłam na przedpremierze - 8 listopada film świetny - dawno się tak nie ubawiłam /ale dawno też nigdzie nie wychodziłam - wiadomo dzieciaczek/ a co do mężczyzn to gdybym miała wybierać - wolałabym nudziarza a nie kobieciarza Odpowiedz Link Zgłoś
opieniek1 ani jeden ani drugi 16.11.04, 09:39 w dodatku Hugh jakiś taki podstarzały i pomarszczony Film był świetny, ale ja wolę mojego faceta Odpowiedz Link Zgłoś