szarmszejk123 12.04.23, 13:03 Dziś mój pies dostał życzenia urodzinowe, pocztą tradycyjną, od hotelu dla psów w którym się okresowo wakacjuje ☺️ Co wam się sympatycznego ostatnio zdarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Coś miłego 12.04.23, 13:08 Sąd bez proszenia zastosował mi stawki za urzędówkę jak za sprawę z wyboru. Nadal nie jest to dziki szał, ale miło, że się człowiek nie musiał upominać. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Coś miłego 12.04.23, 13:12 Jakie to typowe dla Holendrow. Ja przed operacja dostalam pocztowke ze szpitala z pozdrowieniami od chirurga, zapewnieniami ze wszystko bedzie dobrze bo bede w dobrych rekach najlepszych specjalistow. To bylo sympatyczne. Po osiagnieciu docelowej wagi dostalam statuetke od kliniki. Kocham za to Holendrow. Takie drobiazgi a czynia zycie przyjemniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Coś miłego 12.04.23, 13:45 chococaffe napisała: > Dzisiaj podobno dzień czekolady. Oj to koniecznie trzeba uczcic. Grzech byloby tego nie zrobic. Dopiero Swieta byly a tu trzeba cos znowu czcic. Ale jak mus to mus. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Coś miłego 12.04.23, 13:18 Troll biżuteryjny, który grasował na forum jakiś czas temu wzbudził we mnie potrzebę zakupu złotego pierścionka, potrzebę której to wcześniej zupełnie nie odczuwałam. Kilka miesięcy nosiłam się z myślami kupić / nie kupić. Wierciłam też dziurę w brzuchu Staremu Borsukowi. W końcu poszłam za radą pani Miley Cyrus i sama sobie kupiłam 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Coś miłego 12.04.23, 13:41 Pierwszy raz od soboty wyszłam dziś z domu. Wreszcie . Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Coś miłego 12.04.23, 14:02 A ja wyszłam na chwilę z pracy przewietrzyć się i na drzewie zauważyłam mysikrólika. Był tak zajęty swoimi sprawami, że udało mi się podejść bardzo blisko i go sobie dokładnie obejrzeć 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Coś miłego 12.04.23, 15:06 Sąsiadka powiedziała mi, że moja torebka z plastikowego krokodyla jest ładna. Mąż był dla mnie miły, co szereguje w kategorii zdarzeń niecodziennych 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Coś miłego 12.04.23, 15:16 Właśnie przed chwilą córka mi wyslala zdjęcie magazynu, który dla mnie zamówiła 😍 Wcześniej ja kupiłam ale po kilku dniach dostałam odpowiedź, że moje zamówienie zostało oznaczone jako...oszustwo(?!? WTF!!!). I musiałam wycofać kasę. Wiec ponownie zamówiła ten magazyn, z Korei do siebie córka. I przed chwilą odebrała ❤️👍 Jedyna wada, przywiezie mi go dopiero 9 czerwca... Ale i tak się cieszę 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Coś miłego 12.04.23, 15:16 Jutro jadę na upragnione wakacje! Właśnie się pakuję i mam dylemat ile par butów zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Coś miłego 12.04.23, 16:56 A ja wróciłam właśnie ( buty nawet nie napiszę ile zabrałam par - niewiele) i na szczęście nie przegapiłam kwitnących mirabelek. Lubię zapach kwitnących drzewek i białego prania na tarasie na słońcu. Odpoczęłam od zwierzaków i dzisiaj od nowa się nimi cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Coś miłego 12.04.23, 16:17 fajne te Wasze "milostki". u mnie, kurcze, nic. trzecia bliska osoba mnie wlasnie w jakis tam sposob zawiodla i zaczynam dochodzic do wniosku, ze chyba wszyscy maja mnie obecnie w doodzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Coś miłego 12.04.23, 16:42 o, lofciam, nic się nie martw, czasem słońce, czasem deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Coś miłego 12.04.23, 17:12 u mnie ostatnio ciagle deszcz jakosc ... dobrze, ze dzis dzien czekolady chociaz ... Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Coś miłego 12.04.23, 19:06 Hej, kura, to niesprawiedliwe👿 my byśmy Cię nie zawiodły 💚 Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Coś miłego 12.04.23, 19:21 eno, trzy osoby na parę miliardów to jeszcze nie wszyscy, to jest kropla w stogu siana. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Coś miłego 12.04.23, 16:49 Zalatwilam nowy dowód w 20 min. łącznie z wypisywaniem wniosku. Od kilku dobrych lat obserwuję dużą poprawę w załatwianiu wszelakich spraw administracyjnych w moim urzędzie miasta. Informatyzacja, szybkość a do tego profesjonalni i mili urzędnicy. Teraz zjadłam loda, wypiłam expresso i przeglądam właśnie kupiona książkę Stefani Auci, która była tutaj polecana przez Daniele. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Coś miłego 12.04.23, 17:00 jeszcze nie wiem czy bedzie milo, ale od dzis przez 3 dni bedziemy miec 30stopni. Jestem cieplolubna, wiec sie ciesze od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Coś miłego 12.04.23, 17:18 Widziałam, jak dwa gołębie się miziały. Jeden drugiemu najpierw położył główkę na ramieniu, a potem tak jakoś go dziobem głaskał po szyi. Odpowiedz Link Zgłoś