Dodaj do ulubionych

Reprodukcje obrazów//plakat

12.05.23, 20:50
Czy ematka zamawiała moze coś takiego i polecić może dobrej jakości plakaty w ramach. Nasze celebryty polecają firme desenio.pl, ale ja chyba bardziej ufam poleceniom ematki. Choć bardzo estetycznie na stronie wygladają, koszt takiego plakatu 40x50 z ramą to ok 150-200 zł w zal o ramy (ramę zamawia się osobno). Potrzebuje kilka sztuk więc trochę to wyniesie.
Tak to mniej więcej wygląda:
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Reprodukcje obrazów//plakat 12.05.23, 21:22
      W Niemczech we wszystkich, mnie znanych, gabinetach lekarskich wisi Kandinsky.
      • alpepe Re: Reprodukcje obrazów//plakat 12.05.23, 23:21
        Chyba jakaś plaga, pamiętam z jednej praktyki Kandinskiego, faktycznie.
        • krwawy.lolo Re: Reprodukcje obrazów//plakat 13.05.23, 18:19
          Jakby nie było, jest dekoracyjny. Może niekoniecznie mu na tym zależało, ale jest, jak jest.
          • krwawy.lolo Re: Reprodukcje obrazów//plakat 13.05.23, 18:20
            No i w dodatku taka pani doktor nie da sobie powiedzieć, że tapetuje ściany sztuką jarmarczną.
    • chococaffe Re: Reprodukcje obrazów//plakat 12.05.23, 21:32
      Kupowałam plakaty teatralne (ale reprodukcje też są) na posters.pl: www.posters.pl/reprodukcje/

Z tym, że bez ram. Byłam zadowolona i z jakosci plakatu i dostawy (ale to było kilka lat temu)
    • kura17 Re: Reprodukcje obrazów//plakat 12.05.23, 22:34
      ja kupuje plakaty z wystaw w muzeach.
    • tromedlov Re: Reprodukcje obrazów//plakat 12.05.23, 22:49
      Nie pomogę.
      Zlecam namalowanie dzieciom i wychodzi to całkiem nieźle (jak dla mnie). A to dlatego, że jest namalowane ręką człowieka, a nie komputera.
    • danaide2.0 Re: Reprodukcje obrazów//plakat 13.05.23, 11:11
      Plakaty Świerzego są na swierzy.pl
      Opcja zasadniczo bez ram, ale sprawdź czy jest z.
    • ania_z_zielonymii Re: Reprodukcje obrazów//plakat 13.05.23, 11:17
      Takiego plakaty bym nie kupiła. Jak już to poluję na jakieś unikaty, limitowane edycje podpisane ręką autora. Generyczne wydruki na papierze z obrazów olejnych wg mnie nie prezentują się dobrze.
    • pani_tau Re: Reprodukcje obrazów//plakat 13.05.23, 15:50
      Kupowałam na desenio plakaty, ale nie reprodukcje znanych dzieł tylko takie tam kwiatki. Jakość świetna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka