szara.myszka.555 28.05.23, 12:28 Piękna niedziela - a nie mogę powiedzieć na świeżym powietrzu, bo tak pełno tych małych, latających mend. Włażą aż do oczu i uszu 😡 Jest na nie jakiś sposób? Może jakiś sprej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bominka Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 16:35 Ojej. A co to za okolica? Ja nie mam aktualnie tego problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 17:22 Warszawa. W parkach, na plaży, na moim balkonie - wszędzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 20:39 Gdzie w Wawie ta plaza??? Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 23:05 Plaża Poniatówka. Ale na plaży Rusałka (koło ZOO) też muszki żarły. Pozostałych plaż nie sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 17:47 Meszki? Kilka miesięcy i się kończą Nie znam metody oprócz worka na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 17:51 No, kilka miesięcy i się lato kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 18:17 W domu na meszkę najlepiej działa słoik z winem ( ale tylko trochę, bo resztę trzeba wypić ) lub octem winnym, na otworze podziurawiona widelcem folia . Wejś wlazą ale juz nie wyjdą. Może na podwórku też zadziała ? Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 18:19 sarah_black38 napisała: > W domu na meszkę Tfu na muszkę owocówkę .... hahahahaha. Na meszkę nie wiem co poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 19:58 Jak u mnie atakują meszki to zaczynam je wciągać odkurzaczem,parę razy dziennie i po 3 dniach znikają z domu. Jedyna skuteczna metoda wielokrotnie mi się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 20:22 Foresta albo mugga. Wiem, świństwo, ale nic innego nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Muszki - zaraz zwariuję 28.05.23, 22:57 Dziś byłam świadkiem rozmowy w sklepie spożywczym, jeden pan kupował dwa olejki waniliowe, drugi stwierdził, że to na meszki nie działa już, najlepszy jest olejek do inhalacji migdałowy. Nie mam pojęcia, czy miał rację oraz nie mam pojęcia, czy istnieje olejek do inhalacji migdałowy. Odpowiedz Link Zgłoś