nikzapomnial 29.05.23, 15:15 Będzie to hymn protestu 4.czerwca? Kto się wybiera palce w górę! Jerzy Kryszak - Szczęśliwej Polski już czas | Sopocki Hit Kabaretowy 2023 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gama2003 Re: Oglądałyście? 29.05.23, 15:56 Mądre dla mądrych. Ale widzę potencjał na odwrócenie kota ogonem. Taką windę do nieba dla spryciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zonkli Re: Oglądałyście? 29.05.23, 20:47 Tez się zastanawiam kto się pod to podczepi. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Oglądałyście? 29.05.23, 17:21 Widziałam na YT. Może słuchu do końca gość nie ma, bo z lekka fałszowal w momentach gdy nie deklamował a śpiewał. Ale tekstowo centralnie w punkt. Gość ma jeszcze talent jaki pamiętam z lat 90, choć dawno go nie widziałam. I widać że showman. Tu zestawił groteskowo: spokojną, patetyczną muzykę i ten tekst deklamowany głosem jak zza światów. Podobało mnie się. I tylko się w pracy z kolegą zastanawialiśmy, która część opozycji zrobi sobie z tego kawałek kampanijny. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Oglądałyście? 29.05.23, 18:02 #nikogo a żadnego protestu nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Oglądałyście? 29.05.23, 22:18 Super tekst z jeszcze lepszą puentą. Niech będzie to hymn wszystkich, którzy rozumieją że bezkarność polityków to prosta droga do dyktatury i tworzenia oligarchicznych środowisk. Podpis Dudy w dniu dzisiejszym to początek takiej drogi. Szkoda mi mojego kraju i ludzi, którzy ciężką pracą starają się ten kraj rozwijać. 4 czerwca będę tylko duchem niestety... Dzięki wszystkim, którzy będą tam fizycznie Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Oglądałyście? 29.05.23, 23:18 Ja będę i moi znajomi spoza Warszawy tez. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Oglądałyście? 30.05.23, 01:36 Ani spiewac nie umie, ani tekstu napisac. Nie mowiac juz o kabarecie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Oglądałyście? 30.05.23, 02:23 Mam nadzieję, że nie. Że nikt nie zrobi z tych protestów festiwali kiczu i tandety. To jest tak infantylne, że aż wstyd słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś