tanebo001 31.05.23, 13:20 rozrywka.radiozet.pl/plotki/meghan-i-harry-rozwioda-sie-wezwal-prawnikow-rozwodowych-w-malzenstwie-byly-problemy czyli kłopoty w raju. Nie zdziwiłbym się gdyby tak się to skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkirr Re: Meghexit? 31.05.23, 13:29 Wróci syn marnotrawny na łono rodziny, jak będzie ładnie przepraszał, to go przyjmą . Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 13:28 bzdury. Nie opublikowalby tej ksiazki "Spare" gdyby niby tak zle sie dzialo w jego zwiazku ze juz 2 miesiace temu konsultowal sie z prawnikami rozwodowymi. Tak samo by nie udzielal sie w wywiadach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Meghexit? 31.05.23, 13:31 Ona sobie poradzi, ale on zostanie w głębokiej doopie Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 13:33 przeciez to bzdury z tym rozwodem Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Meghexit? 31.05.23, 16:50 Ale to on jest członkiem rodziny królewskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Meghexit? 31.05.23, 17:23 Już widzę jego koleją książkę - "ten były" Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Meghexit? 31.05.23, 13:44 Obawiam sie, ze it's not yet - to narazie tylko takie jakies kocopalki bez pokrycia ... the same level jak opowiesci o kochance/kochankach William. ALE ... czekam z niecierpliwoscia na real soap opera gdy faktycznie rozwod H&M sie rozpocznie - juz sie oblizuje na story na pewno lepsze niz upadek Brangelina - nic tak dobrze nie zrobi Firmie jak kolejne miesiace na front pages - nie ma zlej reklamy Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Meghexit? 31.05.23, 13:45 Serio? Tanebo, na litość, nawet jeśli krecą cię plotki o royalsach czy exroyalsach, to się chociaż do tego nie przyznawaj... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Meghexit? 31.05.23, 13:48 Nie kręcą choć postawiłem pewną sumę pieniędzy na to że facet z nią nie wytrzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 13:56 tylko ze Telegraph mowi ze to bzdury nakrecane przez dwor www.telegraph.co.uk/columnists/2023/05/30/the-sussexes-will-not-divorce-their-marriage-is-their-power/ Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Meghexit? 31.05.23, 14:03 Noe nie wiem. Ona jest toksyczna jak dach w Czarnobylu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 14:11 Mysle ze za bardzo nabierasz sie na to co prasa mowi Prasa kreuje postaci ktore nie istnieja np. Z Diany zrobili swieta krolowa serc zdradzana przez strasznego Karola. A prawda jest taka ze owszem, Karol czul miete przez rumianek do Camilla ale ona wyszla za innego. Wiec Karol staral sie byc wierny. A to Diana pierwsza zdradzila Karola ze swoim bodyguardem. Malzenstwo Karola i Diany nie bylo zle bo byla Camilla ale dlatego ze w ogole do siebie nie pasowali. Karol lubil wies, grzebac w grzadkach, muzyke powazna a Diana to ciuchy, brylowac w miescie, muzyke poppowa. No gdzie oni pasowali? I ta przepasc wieku. Diana potem miala kilku kochankow i nie byla swieta. To nie Kate Middleton Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Meghexit? 31.05.23, 19:29 Princess wie,że prasa kłamie, w końcu czytala o tym w innej prasie 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 22:56 Nie w prasie. Opowiadali pracownicy jak bardzo byli niedopasowani i inni. Jak i o tym ze Diana miala romans pierwsza bo sie samotna czula w tym zwiazku. Z Barry Mannakee, swoim bodyguardem. Niestety zginal w wypadku na motorze. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Meghexit? 01.06.23, 16:51 A nie, no to co innego, skoro ci pracownicy to osobiście w zaufaniu opowiadali Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 01.06.23, 17:41 nie w zaufaniu ale na filmie dokumentalnym Rozrozniasz a. ploty papparazzi b. papke medialna dziennikarzy c. spowiedz roznych pracownikow i nagranie na filmie jakby nie bylo c ma wiecej wiarygodnosci niz te wczesniejsze. zdjecia pokazuja tez. prywatnie robione. Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: Meghexit? 01.06.23, 16:54 Niestety zginal w wypadku na motorze Co za „zbieg okoliczności” Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: Meghexit? 01.06.23, 17:58 Czy już nie czas powoli żeby meghan miała jakiś „wypadek”? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Meghexit? 31.05.23, 21:24 Znasz ją osobiście, że tak się o niej autorytatywnie wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Meghexit? 31.05.23, 14:10 Myslisz, ze jemu jeszcze cokolwiek moze zaszkodzic na wizerunek? Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Meghexit? 31.05.23, 14:23 Jestem pewna, że jest w stanie coś wymyślić, co mu jeszcze bardziej zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskie_korale Re: Meghexit? 31.05.23, 17:49 Zastanawiajace jest jak wiele z was jedzci po Meghan, winiac ja o wszystkie grzechy swiata. Naprawde taj jej nienawidzicie? moze nienawidzicie siebie bardziej?...dla mnie jest to niepojete Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Meghexit? 31.05.23, 18:11 Przecież to jest cały czas ta sama historia. O złej, cwanej kobiecie: matce, teściowej, kochance, szwagierce, byłej żonie, aktualnej żonie, przyjaciólce, siostrze itd itd. I dobrym misiu, ktory moze troche glupiutki jest ale przedewsztstkim jest ofiarą tej zlej kobiety. Faceci nie maja swoich motywacji, przemyśleń czy decyzji. Są manipulowani przez cwane kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 18:54 dla mnie to jest przyklad, ze niby inteligentne kobiety tutaj uwierzyly w medialnego stworzonego chochola "zlej Meghan". To mnie przeraza ze ludzie tak latwo sa manipulowaniu Przeciez zadna z nas jej nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Meghexit? 31.05.23, 19:03 Akurat tego wątku nie założyła kobieta, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 19:09 no ale kobiety sie wypowiadaja. czasem sie zastanawiam ile tu faktycznie jest kobiet a ile mezczyzn,,, Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Meghexit? 31.05.23, 19:32 No wypowiadają się - ale ja nie odbieram tego jako "jechanie po Mehgan" (no w każdym razie większości tak nie odbieram). Harry, prawdę mówiąc, nie wyglądał dla mnie nigdy na kogoś posiadającego jakieś inne przymioty niż tytuł, więc w ogóle by mnie nie zdziwiło, że Meg jest nim rozczarowana (bez zwiazku z tym, jaka jest ona sama, a jaką gębę jej media dorabiają), a on sam też jak najbardziej może mylić niemożność ucieczki od siebie samego mimo zmiany kontynentu i zerwania z rodziną z tym, że małżeństwo nieudane (jeśli myślał, ze ucieczką w małżenstwo ucieknie od nieprzepracowanych problemów, to na bank się rozczarował, bo tak się zawsze dzieje w podobnych przypadkach). Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 21:03 No a ja mysle ze Harry to rude ciacho. Tyle ze tepawe a ja jestem sapioseksualna wiec to mnie bardzo.odrazs. i ten stroj na Hitlera i utyskiwania i jeczenia w Spare. Niemeski. Ale moze do siebie pasuja. Niech im sie wiedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Meghexit? 31.05.23, 21:16 Poniewaz jestem wybitnie anti-royal (any royalty/aristocracy), to ja w zasadzie nie rozumiem Megs - what did she see ...? WHAT? No ale okay, milosc bywa slepa, bywa ze sie czlowiek zakocha Poniewaz otumanilo ja i zakochala sie w dosc oblesniawym ksieciu bez zadnej bajki w tle, no to jako spragniona publika czekam na ciag dalszy: smakowity rozwod z seria interviews, w ktorych kolejne "prawdy & coraz wieksze/bolesniejsze/mroczniejsze prawdy" beda nam odslaniane w odpowiednich odstepach czasu by jak najdluzej trzymac nas w napieciu Can't wait for such spectacle ... choc z drugiej strony im dluzej jeszcze H&M ze soba wytrzymaja, tym dluzej bedziemy potem raczeni opowiesciami zza szafy/spod dywanu/spod stolu/zza zaslony Chwilo trwaj Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Meghexit? 31.05.23, 19:22 Ta kobieta jest mi całkiem obojętna podobnie jak jej mąż. Nawet chyba żadnego filmu z nią nie oglądałam. Ale jak tak patrzę na nich i to co oboje wyrabiają to mam wrażenie, że to wszystko kiedyś pierdyknie z hukiem. Bez oceniania czy to ona, on albo oboje będą winni... Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Meghexit? 31.05.23, 19:31 princesswhitewolf napisała: > > Przeciez zadna z nas jej nie zna O Dianie, Karolu i Camilli piszesz wyżej i jakoś ci nie przeszkadza,że ich nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 21:04 A ty duzo o mnie piszesz a mnie nie znasz. Tez taki chochol sobie zrobilas. Forumowy Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Meghexit? 01.06.23, 16:51 Ja komentuję wyłącznie bzdury, jakie tu sadzisz. Zabawne są. Odpowiedz Link Zgłoś