31.05.23, 13:20
rozrywka.radiozet.pl/plotki/meghan-i-harry-rozwioda-sie-wezwal-prawnikow-rozwodowych-w-malzenstwie-byly-problemy czyli kłopoty w raju. Nie zdziwiłbym się gdyby tak się to skończyło.
Obserwuj wątek
    • majenkirr Re: Meghexit? 31.05.23, 13:25
      To tylko kwestia czasu.
      • 18lipcowa3 Re: Meghexit? 31.05.23, 13:27
        i ciołek zostanie z niczym
        • majenkirr Re: Meghexit? 31.05.23, 13:29
          Wróci syn marnotrawny na łono rodziny, jak będzie ładnie przepraszał, to go przyjmą wink.
          • bulzemba Re: Meghexit? 31.05.23, 14:47
            Kiedy oni zadowoleni że mają go z głowy.
    • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 13:28
      bzdury. Nie opublikowalby tej ksiazki "Spare" gdyby niby tak zle sie dzialo w jego zwiazku ze juz 2 miesiace temu konsultowal sie z prawnikami rozwodowymi. Tak samo by nie udzielal sie w wywiadach itd.
    • borsuczyca.klusek Re: Meghexit? 31.05.23, 13:31
      Ona sobie poradzi, ale on zostanie w głębokiej doopie
      • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 13:33
        przeciez to bzdury z tym rozwodem
      • angazetka Re: Meghexit? 31.05.23, 16:50
        Ale to on jest członkiem rodziny królewskiej...
        • tanebo001 Re: Meghexit? 31.05.23, 17:23
          Już widzę jego koleją książkę - "ten były"
    • bi_scotti Re: Meghexit? 31.05.23, 13:44
      Obawiam sie, ze it's not yet - to narazie tylko takie jakies kocopalki bez pokrycia ... the same level jak opowiesci o kochance/kochankach William. ALE ... czekam z niecierpliwoscia na real soap opera gdy faktycznie rozwod H&M sie rozpocznie - juz sie oblizuje na story na pewno lepsze niz upadek Brangelina - nic tak dobrze nie zrobi Firmie jak kolejne miesiace na front pages - nie ma zlej reklamy tongue_out Cheers.
    • arthwen Re: Meghexit? 31.05.23, 13:45
      Serio? Tanebo, na litość, nawet jeśli krecą cię plotki o royalsach czy exroyalsach, to się chociaż do tego nie przyznawaj...
      • tanebo001 Re: Meghexit? 31.05.23, 13:48
        Nie kręcą choć postawiłem pewną sumę pieniędzy na to że facet z nią nie wytrzyma...
        • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 13:56
          tylko ze Telegraph mowi ze to bzdury nakrecane przez dwor
          www.telegraph.co.uk/columnists/2023/05/30/the-sussexes-will-not-divorce-their-marriage-is-their-power/
          • tanebo001 Re: Meghexit? 31.05.23, 14:03
            Noe nie wiem. Ona jest toksyczna jak dach w Czarnobylu.
            • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 14:11
              Mysle ze za bardzo nabierasz sie na to co prasa mowi

Prasa kreuje postaci ktore nie istnieja np. Z Diany zrobili swieta krolowa serc zdradzana przez strasznego Karola. A prawda jest taka ze owszem, Karol czul miete przez rumianek do Camilla ale ona wyszla za innego. Wiec Karol staral sie byc wierny. A to Diana pierwsza zdradzila Karola ze swoim bodyguardem. Malzenstwo Karola i Diany nie bylo zle bo byla Camilla ale dlatego ze w ogole do siebie nie pasowali. Karol lubil wies, grzebac w grzadkach, muzyke powazna a Diana to ciuchy, brylowac w miescie, muzyke poppowa. No gdzie oni pasowali? I ta przepasc wieku.

Diana potem miala kilku kochankow i nie byla swieta. To nie Kate Middleton
              • kk345 Re: Meghexit? 31.05.23, 19:29
                Princess wie,że prasa kłamie, w końcu czytala o tym w innej prasie 😂😂😂
                • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 22:56
                  Nie w prasie. Opowiadali pracownicy jak bardzo byli niedopasowani i inni. Jak i o tym ze Diana miala romans pierwsza bo sie samotna czula w tym zwiazku. Z Barry Mannakee, swoim bodyguardem. Niestety zginal w wypadku na motorze.
                  • kk345 Re: Meghexit? 01.06.23, 16:51
                    A nie, no to co innego, skoro ci pracownicy to osobiście w zaufaniu opowiadali big_grin big_grin big_grin
                    • princesswhitewolf Re: Meghexit? 01.06.23, 17:41
                      nie w zaufaniu ale na filmie dokumentalnym

Rozrozniasz
                      a. ploty papparazzi
                      b. papke medialna dziennikarzy
                      c. spowiedz roznych pracownikow i nagranie na filmie

jakby nie bylo c ma wiecej wiarygodnosci niz te wczesniejsze.

zdjecia pokazuja tez. prywatnie robione.
                  • samaasma Re: Meghexit? 01.06.23, 16:54
                    Niestety zginal w wypadku na motorze

Co za „zbieg okoliczności”
                    • princesswhitewolf Re: Meghexit? 01.06.23, 17:40
                      wlasnie asma
                      • samaasma Re: Meghexit? 01.06.23, 17:58
                        Czy już nie czas powoli żeby meghan miała jakiś „wypadek”?
                        • princesswhitewolf Re: Meghexit? 01.06.23, 18:03
                          nie bylabym zaskoczona.

• rosapulchra-0 Re: Meghexit? 31.05.23, 21:24
              Znasz ją osobiście, że tak się o niej autorytatywnie wypowiadasz?
      • suki-z-godzin Re: Meghexit? 31.05.23, 14:10
        Myslisz, ze jemu jeszcze cokolwiek moze zaszkodzic na wizerunek?
        • arthwen Re: Meghexit? 31.05.23, 14:23
          Jestem pewna, że jest w stanie coś wymyślić, co mu jeszcze bardziej zaszkodzi wink
    • niebieskie_korale Re: Meghexit? 31.05.23, 17:49
      Zastanawiajace jest jak wiele z was jedzci po Meghan, winiac ja o wszystkie grzechy swiata. Naprawde taj jej nienawidzicie? moze nienawidzicie siebie bardziej?...dla mnie jest to niepojete
      • beataj1 Re: Meghexit? 31.05.23, 18:11
        Przecież to jest cały czas ta sama historia. O złej, cwanej kobiecie: matce, teściowej, kochance, szwagierce, byłej żonie, aktualnej żonie, przyjaciólce, siostrze itd itd. I dobrym misiu, ktory moze troche glupiutki jest ale przedewsztstkim jest ofiarą tej zlej kobiety.
        Faceci nie maja swoich motywacji, przemyśleń czy decyzji. Są manipulowani przez cwane kobiety.
      • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 18:54
        dla mnie to jest przyklad, ze niby inteligentne kobiety tutaj uwierzyly w medialnego stworzonego chochola "zlej Meghan".
        To mnie przeraza ze ludzie tak latwo sa manipulowaniu

Przeciez zadna z nas jej nie zna
        • iwoniaw Re: Meghexit? 31.05.23, 19:03
          Akurat tego wątku nie założyła kobieta, więc...
          • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 19:09
            no ale kobiety sie wypowiadaja.

czasem sie zastanawiam ile tu faktycznie jest kobiet a ile mezczyzn,,,
            • iwoniaw Re: Meghexit? 31.05.23, 19:32
              No wypowiadają się - ale ja nie odbieram tego jako "jechanie po Mehgan" (no w każdym razie większości tak nie odbieram). Harry, prawdę mówiąc, nie wyglądał dla mnie nigdy na kogoś posiadającego jakieś inne przymioty niż tytuł, więc w ogóle by mnie nie zdziwiło, że Meg jest nim rozczarowana (bez zwiazku z tym, jaka jest ona sama, a jaką gębę jej media dorabiają), a on sam też jak najbardziej może mylić niemożność ucieczki od siebie samego mimo zmiany kontynentu i zerwania z rodziną z tym, że małżeństwo nieudane (jeśli myślał, ze ucieczką w małżenstwo ucieknie od nieprzepracowanych problemów, to na bank się rozczarował, bo tak się zawsze dzieje w podobnych przypadkach).
              • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 21:03
                No a ja mysle ze Harry to rude ciacho. Tyle ze tepawe a ja jestem sapioseksualna wiec to mnie bardzo.odrazs. i ten stroj na Hitlera i utyskiwania i jeczenia w Spare. Niemeski. Ale moze do siebie pasuja. Niech im sie wiedzie!
              • bi_scotti Re: Meghexit? 31.05.23, 21:16
                Poniewaz jestem wybitnie anti-royal (any royalty/aristocracy), to ja w zasadzie nie rozumiem Megs - what did she see ...? WHAT? No ale okay, milosc bywa slepa, bywa ze sie czlowiek zakocha wink Poniewaz otumanilo ja i zakochala sie w dosc oblesniawym ksieciu bez zadnej bajki w tle, no to jako spragniona publika czekam na ciag dalszy: smakowity rozwod z seria interviews, w ktorych kolejne "prawdy & coraz wieksze/bolesniejsze/mroczniejsze prawdy" beda nam odslaniane w odpowiednich odstepach czasu by jak najdluzej trzymac nas w napieciu tongue_out Can't wait for such spectacle ... choc z drugiej strony im dluzej jeszcze H&M ze soba wytrzymaja, tym dluzej bedziemy potem raczeni opowiesciami zza szafy/spod dywanu/spod stolu/zza zaslony wink Chwilo trwaj big_grin Cheers.
                • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 22:57
                  No ale moze ona lubi rudzielcówuncertain
        • heca7 Re: Meghexit? 31.05.23, 19:22
          Ta kobieta jest mi całkiem obojętna podobnie jak jej mąż. Nawet chyba żadnego filmu z nią nie oglądałam. Ale jak tak patrzę na nich i to co oboje wyrabiają to mam wrażenie, że to wszystko kiedyś pierdyknie z hukiem. Bez oceniania czy to ona, on albo oboje będą winni...
        • kk345 Re: Meghexit? 31.05.23, 19:31
          princesswhitewolf napisała:
          >
          > Przeciez zadna z nas jej nie zna

O Dianie, Karolu i Camilli piszesz wyżej i jakoś ci nie przeszkadza,że ich nie znasz.
          • princesswhitewolf Re: Meghexit? 31.05.23, 21:04
            A ty duzo o mnie piszesz a mnie nie znasz. Tez taki chochol sobie zrobilas. Forumowy
            • kk345 Re: Meghexit? 01.06.23, 16:51
              Ja komentuję wyłącznie bzdury, jakie tu sadzisz. Zabawne są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka