alicjamagdalena 24.06.23, 14:30 Zdarzyło się wam zidentyfikować jakąś ematke np po wklejonym zdjęciu, opisanej charakterystycznej sytuacji itp. Jeśli tak to jak taka wjedza wpłynęła na wasze/ jej życie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 14:33 Poza tymi, które poznałam "na legalu"? To chyba dwie. Wiedza ta nijak nie wpłynęła na moje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwanika Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 16:42 alicjamagdalena napisała: > Jezu.. wjedza 🤦♂️ Serio ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 20:27 jeśli chodzi o eMatkę, wjędza Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 14:38 Tak Przez przypadek rozpoznałyśmy się z kuzynką mojej przyjaciółki. Potem, po latach spotkałyśmy się na żywo podczas smutnej uroczystości. Nie wpłynęło to na nasze życie, niby jak? Czasem na forum wymienimy się komentarzami. To bardzo sympatyczna ładna dziewczyna z pięknymi włosami Odpowiedz Link Zgłoś
jakis.login Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 14:43 Kilka razy, nijak nie wpłynęła, z jednej tylko forumki nieustająco drę łacha w gronie znajomych, bo strasznie nam zalazła za skórę, a tu oczywiście jest przesympatyczna i milutka. No i kiedyś miałam taka sytuacje, ze jednego dnia któraś wrzuciła kawałek fryzury, drugiego pare kolejnych szczegolow o sobie i dzieciach trzeciego widziałam ją na ławce w parku. Plus oczywiście sytuacje, kiedy napotykam forumki na instagramie albo fejsie, mam wrażenie, że spora cześć użytkowniczek kompletnie nie zdaje sobie sprawy z tego, jak łatwo można je zidentyfikować. Chyba ze im to nie przeszkadza, może i tak być. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: RoPoznanie na forum 25.06.23, 22:27 jakis.login napisała: > mam wrażenie, że spora cześć użytk > owniczek kompletnie nie zdaje sobie sprawy z tego, jak łatwo można je zidentyfi > kować. Chyba ze im to nie przeszkadza, może i tak być. Myślę, że dobrze jest mieć świadomość, że można być rozpoznanym. Ja mam taką świadomość i staram się pisać tak, by nie musieć się wstydzić czy wypierać w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 15:44 Jedna na lokalnym forum rozpoznałam po imionach jej i dzieci - potwierdziła, że to ona i nic w związku z tym. Inna po tekście jej teściowej, który zacytowała (obrzydliwym) - i też nic. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 16:15 Ja nikogo, ale nie jestem pewna czy mnie koleżanka tu nie znalazła 😅. Dzień po tym jak pokazałam tu weselną kieckę, ta na grupowy chat wrzuciła to zdjęcie, że niby ta poduszka jej mnie przypomina. Może przypadek a może nie 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 16:19 Jedna foumke poznałam po psach na fb Nic ta wiedza nie zmieniła, nie zaczęłam śledzić profilu ani porównywać z kreacją forumowa Odpowiedz Link Zgłoś
aluszka97 Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 17:21 Tak, po imionach dzieci i szczegółach, które podawała dotyczących szkoły. Pani na forum przemądra, chodząca encyklopedia, w realu dzieci brudne a pani przemocowa wobec nich. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 17:34 Tak. Nie wpłynęła w żaden sposób - w życiu dokładnie taka sama jak na forum po tym poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 17:38 Kurde, chyba idę nicka zmienić, skoro to takie częste. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 17:39 Poznałam kilka lat temu forumki z innego forum. Rozjazdów nie było. Z jedną utrzymywaliśmy kontakt rodzinnie. Potem jedna przeżyła bardzo trudny rozwód i skręciła mocno w religijną stronę, reszta wyniosła się z miasta i kontakt naturalnie wygasł. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 17:40 Ja nikogo nie poznałam, za to sama zostałam zidentyfikowana prawie 20 lat temu, gdy mi jeszcze do głowy nie przyszło, że to możliwe Wpływ to miało o tyle, że zacieśniłyśmy znajomość i mamy kontakt, wprawdzie sporadyczny, ale do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 18:25 Nie mi ale jednej fajnej Pani z tego forum. Bardzo sympatyczna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 18:32 W jakim sensie zidentyfikować? Odkryć jej prawdziwe imię i nazwisko czy odkryć, że to twoja znajoma? Pierwsze tak, drugie, na tym forum, nie (na innym forum owszem). W sumie nic to nie zmienia. Ja bym z chęcią odkryła, że mam jakąś ematkę w moim najbliższym otoczeniu bo na emamie w większości fajne babki siedzą (nawet jeśli mamy czasem inne poglądy na jakieś sprawy). Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 20:26 Nie ematkę (choć co do jednej to na pewno ją znam przynajmniej z widzenia bo opisała kiedyś bardzo charakterystyczne kręgi znajomych szkolnych), ale na innym forum gazety - rozpoznanie wzajemne, po kilkunastu latach pisania na jednym forum okazało się, że była na moim weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 20:28 A no i z jeszcze jedną byłam kiedyś na wakacjach, które tu opisała. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: RoPoznanie na forum 24.06.23, 20:31 Kilka razy sie zdarzylo, ale nijak to nie wplynelo ani na ich, ani na moje zycie, dlaczego mialoby? (wiekszosc nawet o tym nie wie). Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: RoPoznanie na forum 25.06.23, 19:44 Nie, ale zdziwiło mnie, że dramatisia mieszka w Krk. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: RoPoznanie na forum 25.06.23, 23:14 Kraków mnie nie dziwi ale to na pewno onA? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: RoPoznanie na forum 26.06.23, 10:15 Tak pisala i mam wrazenie, ze to mloda osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: RoPoznanie na forum 25.06.23, 20:06 Owszem. Nijak to nie wpłynęlo na moje życie. Na życie owych ematek też nie, gdyż nie mają o tym pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_gray Re: RoPoznanie na forum 25.06.23, 22:23 Rozpoznać nie, ale kiedyś ktoś przy okazji innego tematu określił dokładnie, w jakich okolicach spędza wolny czas i trochę się zdziwiłam bo te okolice to około 1-2 km od mojego miejsca zamieszkania 😲 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: RoPoznanie na forum 25.06.23, 23:19 Niesamowita historia szukać kogoś na forach i zachodzić w głowę kto to .Tylko kobiety lubią takie pierdoły . Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: RoPoznanie na forum 25.06.23, 23:38 Tak. Chociaż to inne forum, nie konkretnie ematka, ale wciąż gazetowe. Wcześniej koleżanka (z dzieciństwa, z sąsiedztwa), teraz przyjaciółka Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: RoPoznanie na forum 25.06.23, 23:43 I zgadałam się tu jeszcze z jedna babką, że w jednej piekarni kupujemy pieczywo, znaczy z mojej wsi jest Mnie rozpoznano, pod Biedronką. A poza tym często gęsto uczestniczyłam, i nadal, w różnych spotkaniach forumowych , w różnych konfiguracjach, np. wczoraj, więc całkiem sporo forumek znam z reala Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: RoPoznanie na forum 25.06.23, 23:52 O, są jakieś spotkania/zloty z emamy? Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: RoPoznanie na forum 26.06.23, 10:10 Wieki temu rozpoznałam moją własną siostrę, ale nie jest stałą ematką, tylko zbłądziła z głównej. Angazetkę rozpoznałam po komentarzu na FB, ale przecież nie będę kobiety śledzić, nazwisko już mi wyleciało z głowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
una_mujer Re: RoPoznanie na forum 26.06.23, 18:50 Tak, siostrę koleżanki. Koleżanka mi opowiadała przy plotach jakąś historię dotyczącą tej siostry, a ja sobie uświadomiłam, że znam tą historię z forum. Nijak to nie wpłynęło na niczyje życie... Odpowiedz Link Zgłoś