swiezynka77 24.06.23, 14:39 Na policzkach. Zabieg lub kosmetyki. Cera tłusta i naczynkowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurt.wallander Re: Co na rozszerzone pory 24.06.23, 19:01 Wydaje mi się, że powinnas szukac czegoś z kwasem azaleinowym i/lub migdałowym. Może jeszcze z glikolowym, ale nie wiem, czy on jest polecany dla skóry naczynkowej. Pewnie zalezy od stężenia. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Co na rozszerzone pory 25.06.23, 08:27 Na co dzień stosuję kwas migdałowy 8% Ale widać to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Co na rozszerzone pory 25.06.23, 09:19 Podobno kwas migdalowy do 10% ma głownie działanie nawilżające i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co na rozszerzone pory 24.06.23, 21:15 kk345, dowcip Tobie dedykowany, Czeczota bodaj, "panie doktorze, w jakich porach pan przyjmuje? w sztruksach" ... Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Co na rozszerzone pory 24.06.23, 21:33 Ja miałam ochotę odpisać: zwężone selery Czasami człowiek po prostu musi strzelić suchara Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Co na rozszerzone pory 24.06.23, 21:46 O selerach nie znałem. Ubogaciłaś mnie intelektualnie. Alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Co na rozszerzone pory 24.06.23, 22:41 krwawy.lolo napisał: > kk345, dowcip Tobie dedykowany, Czeczota bodaj, "panie doktorze, w jakich porac > h pan przyjmuje? w sztruksach" ... Więc na rozszerzone pory zwezanie nogawek albo wycieczka do outletu ze spodniami z wąska nogawką XD Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Co na rozszerzone pory 24.06.23, 22:38 Kwas laktobionowy/azelainowy, ale lepiej pójdź na zabiegi i ew dobiorą Ci kosmetyki pielegnacyjne. Nie bardzo jest coś one-fits-all. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Co na rozszerzone pory 24.06.23, 22:43 Laser co2, radiofrekwencja mikroigłowa. To jest żmudna praca, a pory i tak będą widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś