wkrotceznikne 05.07.23, 17:54 Pierwsza na krótkim czy druga na długim pasku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxyhitchhiker Re: Która torebka 05.07.23, 17:57 Dla kogo i do czego? Daj linka albo lepsze zdjęcia, bo tu obie wyglądają tak se. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Która torebka 05.07.23, 18:01 Wybór między ciemną nudą a ciemną nudą. Możesz rzucać monetą, żadna różnica Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Która torebka 05.07.23, 19:19 Ja nawet rozumiem, że człowiek może akurat potrzebować nudnej, ciemnej, niczym się nie wyróżniającej torebki. Ale taką to się kupuje jak kilo kartofli: wchodzisz do pierwszego sklepu w którym mają, łapiesz pierwszą która ci wpadnie w oko (chyba że jest jakaś podejrzanie droga, to łapiesz następną), płacisz i używasz. Nie ma sensu aż wątku na ematce zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Która torebka 05.07.23, 21:45 Dokładnie tak kupiłam swoją torebkę „pogrzebową”. Wszystkie torebki mam kolorowe i zdecydowanie nie na pogrzeb. Weszłam do sklepu, stała czarna torebka, tania, to wzięłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Która torebka 05.07.23, 19:20 bez roznicy, obie czarne, wg mnie nijakie, nudne, brzydkie, ale ja czerni nie lubie i nie nosze w innym kolorze moze bylyby ciekawsze Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Która torebka 05.07.23, 23:27 O to tak jak ja. To znaczy nie mam czarnych dodatków ani butów ani toreb. To znaczy mam jedną czarną ale na niej jest wielki flaming więc się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Która torebka 06.07.23, 00:56 mam jedna, czarne wielkie torbiszcze z zary, kupione bo byla duza promocja a ja akurat potrzebowalam czegos w co sie zmiesci laptop i jeszcze troche miejsca bedzie 😊 lezy gdzies w czelusciach szafy, strasznie ciezka i buty mialam, czarne sznurowane lakierki, bardzo eleganckie, byly wyjsciowymi butami razem z grafitowym welurowym spodnium 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Która torebka 06.07.23, 00:57 ale ciuchow czarnych u mnie w szafie nie znajdziesz, grafit tak Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Która torebka 05.07.23, 19:36 Jak już musisz, to druga, ale mocno pogrzebowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Która torebka 05.07.23, 21:28 Po raz kolejny mój gust znacząco odbiega od większości (czyli, że chyba jednak jestem bezguściem ), bo ja wybrałabym pierwszą. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Która torebka 05.07.23, 21:41 Gdybym musiała wybierać z tych dwóch, to też wybrałabym pierwszą. Jednak skoro nie muszę, to nie chcę żadnej z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
philippa_p Re: Która torebka 05.07.23, 22:21 eliszka25 napisała: > Gdybym musiała wybierać z tych dwóch, to też wybrałabym pierwszą. Jednak skoro > nie muszę, to nie chcę żadnej z nich. Podobnie. Pytanie jeszcze, czy skora i jakie wymiary. Ale z tych dwoch wolalabym pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Która torebka 05.07.23, 21:43 Na pogrzeb babci? Współczuję. Chyba druga. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Która torebka 05.07.23, 22:04 Fason lepszy pierwszy ale może poszukaj innych kolorów/wykończenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Która torebka 05.07.23, 23:05 Wygladem niewiele sie roznia, obie nudne. Ale to ty musisz wiedziec jak lubisz nosic torebki. Ja preferuje dlugie paski. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Która torebka 06.07.23, 08:36 Druga. Prosta, klasyczna. Pierwsza ma dziwna fakturę i nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Która torebka 06.07.23, 08:46 Ja rozumiem ze w niektorych zawodach nie wypada lazic z wrzaskliwa torebka. Ale zdjecia sa za malo ostre. Jakosc tu jest najważniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Która torebka 06.07.23, 10:05 druga - bardziej oscyluje wokół bagietki, które są wciąż na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Która torebka 06.07.23, 10:11 Ematki jienzawodza. Pokażcie ciekawa czarna torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Która torebka 06.07.23, 12:28 Odczepiłabym te złote dzyndzle i brałabym na przykład to: Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Która torebka 06.07.23, 10:24 Obie dosc zachowawcze. Chyba wole ksztalt tej pierwszej, ale nie wiem co ona ma na wierzchu, ze nie wyglada na gladka skore. Jak to jest futerko (widzialam takie!), to zdecydowanie nie ta. Jak nie ze skory, to zadna. Odpowiedz Link Zgłoś
wkrotceznikne Re: Która torebka 06.07.23, 12:21 Wszystkim którzy udzielili odpowiedzi na proste pytanie dziękuję. Niestety większość ma duży problem z rozumieniem nawet tak prostego pytania.Niektóre komentarze żenujące. I głupie. Obie torebki są z gładkiej,licowej skóry, proste. Bez ozdób, flamingów etc. bo lubię minimalizm. Cenowo tak samo. Wielkościowo podobnie. Ostatecznie kupiłam trzecią. Miłego dnia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Która torebka 06.07.23, 12:39 Nie, nikt nie ma problemów, tylko to jest emama. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Która torebka 07.07.23, 12:13 >Niestety większość ma duży problem z rozumieniem nawet tak prostego pytania to po co pytałaś? Wiekszosc odpowiedziała prawidłowo, czyli torebki nijakie i bez róźnicy, którą wybierzesz. Pokaż te trzecia. I ja zawsze pamietam stare porzekadło - jak 10 osób mówi ci, że jestes pijana to idź spać, zamiast udowadniać wszystkim, że jesteś trzeźwa i robic głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
wkrotceznikne Re: Która torebka 07.07.23, 15:58 Estetyka e matki to dramat w większości Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Która torebka 07.07.23, 12:37 wkrotceznikne napisała: > Ostatecznie kupiłam trzecią. Czyli poszłaś za sugestiami ematki. Hura. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Która torebka 07.07.23, 13:16 nigdy nie chodzę za niczyimi sugestiami. Za to mam oczy i jakies poczucie estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś