Dodaj do ulubionych

Erin Brockovich

• galaxyhitchhiker Re: Erin Brockovich 06.07.23, 09:33
      Jakbym miała wybrać coś z Julią, to wolę rom comy. Brokovich mnie wynudziła.

Zresztą każdy film, nawet ten budzący wielki zachwyt, w którymś momencie się po prostu przeje.
    • swiecaca Re: Erin Brockovich 06.07.23, 09:40
      Kabaret
      Dirty Dancing
    • gulcia77 Re: Erin Brockovich 06.07.23, 09:53
      Mam sporo filmów, które mogę bez przerwy. "Wszyscy ludzie prezydenta". "Zabić drozda". "Missisipi w ogniu" i dziesiątki innych. Plus "Drzewo Jozuego" - to dla efektów wizualnych, zawsze mi się Dolph Lundgren podobał, co poradzić.
      • borsuczyca.klusek Re: Erin Brockovich 06.07.23, 12:55
        gulcia77 napisała:

> Plus "Drzewo Jozuego" - to dla
        > efektów wizualnych, zawsze mi się Dolph Lundgren podobał, co poradzić.
        >

Jest tu taka, której się Rutkowski podobał, więc zostajesz rozgrzeszona 🙄
        • simply_z Re: Erin Brockovich 06.07.23, 16:27
          Kurcze, mnie sie tez w sumie podobal...tzn, Dolp, nie Rutek
    • kropkacom Re: Erin Brockovich 06.07.23, 10:04
      Zawsze wracam do kina rozrywkowego seryjnego. Po kilka razy widziałam na przykład serię Mission: Impossible, wszystkie Bondy czy Facetów w czerni. Wracam też do Bridget Jones. Moje ulubione filmy (Dawno temu w Ameryce, Łowca androidów) też oglądałam wiele razy i jeszcze do nich wrócę.
    • asia_i_p Re: Erin Brockovich 06.07.23, 10:15
      Dziewczyny z kalendarza.
    • konsta-is-me Re: Erin Brockovich 06.07.23, 11:15
      Uwielbiam "Brunet wieczorową porą" i nigdy mi się nie znudzi ( mam nadzieję).
      I "Poszukiwany, poszukiwana".
      • livia.kalina Re: Erin Brockovich 06.07.23, 15:14
        O, właśnie- wszystkie filmy Barei są właśnie z tej kategorii. A wygrywa chyba "Nie ma róży bez ognia"
    • czekomlekomusk Re: Erin Brockovich 06.07.23, 11:43
      Nie mam pojęcia ile razy widziałam Marsjanina. Kocham ten film miłością wielką i nie jestem w stanie wyjaśnić dlaczego. Soundtrack jest pewnie istotnym elementem i moja wielka nieskończona miłość do Damona ale poza tym obiektywnie to nie jest na tyle genialny film żeby go oglądać tyle razy.
      Poza tym lubię wracać do starszych filmów. Kocham oryginalną Sabrinę, Funny Face, Funny Girl, Singing in the Rain, Gentlemen Prefer Blondes... Ogólnie starsze komedie.
      • zona_glusia Re: Erin Brockovich 06.07.23, 13:01
        >ale poza tym obiektywnie to nie jest na tyle genialny film żeby go oglądać tyle razy.
        Może dlatego, że ma w sobie tak dużo optymizmu?
    • heca7 Re: Erin Brockovich 06.07.23, 12:32
      Nawet jak lubię jakiś film to staram się wracać do niego rzadko żeby mi się nie przejadł wink Wracam do Gwiezdnych Wojen (oprócz Ataku Klonów tongue_out , nie znoszę), Mandaloriana, Łotra. Wracam czasem do Na Fali i Iluzjonsty.
    • majaa Re: Erin Brockovich 06.07.23, 12:55
      Oj tak, i Erin też do nich należysmile
    • wena-suela Re: Erin Brockovich 06.07.23, 15:52
      Pulp Fiction
      Morderstwo doskonałe (ten z Gwyneth Paltrow)
      Morze miłości
      Thelma i Luise
      Biały Pałac(tez z Sarandon)
      Pewnego razu w Hollywood
      Apocalypto (zawsze mnie przykuwa do telewizora jak leci ale nie włączyłabym, żeby pooglądać)
      Sekretarka
      wczoraj po raz drugi obejrzałam sobie Niewierną z Diane Lane
      Dirty Dancing - tez obejrzę jak leci bo nie starzeje sięwink
      Nie znoszę Jeana Reno, nie znoszę Julette Binoche, filmy z ich udziałem są dla nie nieoglądalne
      Nigdy nie zdzierżyłam żadnego Bonda do końca

• heca7 Re: Erin Brockovich 06.07.23, 16:05
        Ja nie znoszę Clinta Eastwooda. Zawsze ale to zawsze wygląda jakby go bolały hemoroidy tongue_out
        • jolie Re: Erin Brockovich 06.07.23, 17:44
          Dołączam. Nie ograniam ani fenomenu męskiego, ani aktorskiego. A jako reżyserowi nie wybaczę mu tego, co zrobił bohaterce "Za wszelką cenę", ten film mnie bolał. Bardzo rzadko oczekuję w kinie hollywoodzkich zakończeń, w tym filmie jego brak zdołował mnie całkowicie.
    • midge_m Re: Erin Brockovich 06.07.23, 17:46
      Erin uwielbiam. Natomiast rolę confy movies spełniają u mnie seriale, mam ulubione na każdy nastrój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka