sandy_cheeks Re: Super niedziela 09.07.23, 15:53 Niedziela mija całkiem ok, dziś zostawiamy dzieciaki na tydzień u babci, wiec mam totalny chillout 😁 Niedawno wróciliśmy z wycieczki do Tykocina. Już od jakiegoś czasu planowałam odwiedzić i w końcu się udało… Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Super niedziela 09.07.23, 16:02 Ooo jak fajnie Tykocin jest uroczy🥰 a zwłaszcza deptaczek nad Narwią. A o Kiermusy zahaczyłaś??? Też mają klimat😊 Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Super niedziela 09.07.23, 16:49 Dziś nie, ale byłam tam kiedyś na firmowej integracji i było git 👍🏼 Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Super niedziela 09.07.23, 16:28 Jako że u mnie też tak se, życzę wszystkim ematkom tego, czego im najbardziej teraz potrzeba, przede wszytkim poprawy zdrowia dla psów, dzieci, rodziców, spokojnego, słonecznego lata dla tych, które lubią upały lub deszczu dla tych, które obecnie cierpią. Jakoś to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Super niedziela 09.07.23, 17:26 Dziękujemy pięknie Niech to wszystko się wreszcie poukłada, bo jednak człowiek.ma ograniczoną pojemność na syf emocjonalny. U mnie w dzień przepięknie ( pogodowo), a w nocy była burza jak z baśni. Ten strachliwszy pies jest gluchy, więc spał. Druga kocha wybuchy, paterdy i wystrzały, więc była w swoim żywiole: Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Super niedziela 09.07.23, 18:12 Trzymaj się lily, psy masz super udane. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Super niedziela 09.07.23, 18:41 Trzymaj się lily, psy masz super udane. Będę się trzymać tych słów z całych sił((((( Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Super niedziela 09.07.23, 16:43 Pomimo nieznosnego upalu calkiem fajna. Pobudka o 4.30. Krotki spacerek i medytacja. Sniadanie. Drugi dwugodzinny spacer wzdluz kanalu. Drugie sniadanie. Kawa mrozona w ulubionej knajpce + ksiazka. Chcialam jechac na Donauinsel, ale dotarlam tylko do Stadtpark, bo na mysl o lazeniu w pelnym sloncu i szukaniu kilometrami odrobiny niezajetego i spokojnego oraz zacienionego miejsca zniechecilo mnie ostatecznie. W parku nie bylo lepiej, ale blizej. Teraz poce sie w domu (temperatura w domu 30 stopni), na zewnatrz 34. 🙄 i motywuje sie do zrobienia tzatziki z mlodymi ziemniakami. Po 20.00 silownia, szybki basen i padne na dziob. Jutro ma byc 35 stopni a ja mam zajecia z podnoszenia i przewracania na boki pacjentow. Super bedzie jsk tacy upoceni bedziemy sie w parach szamotac wzajemnie. 🙄😅 Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Super niedziela 09.07.23, 16:46 Zapomnialam o zdjeciach. Popatrzcie ile wody w kanale. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Super niedziela 09.07.23, 16:50 U mnie tak se, ale szukam mikroprzyjemnosci. I znalazłam taką, że przymierzylam kilka letnich ciuszków i chyba mnie ☺ się schudło. Mam w domu kilka luster i efekt był w kazdym. Wiem, że to pierdoła, ale jakoś mi dodało humoru. Mam też lustro wybitnie na zły dzień. Wyszczupla i ma takie światło, że robi efekt fotoszopa. Gorunc. Gorunc. Gorunc. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Super niedziela 09.07.23, 16:51 Aaaaaaa ! Pomidor jeden z zapylenia kwiatków z moich odkiełkowych krzaczków ,, jest w drodze,,. Czujecie jaki czad ? Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Super niedziela 09.07.23, 21:23 Cudowny i leniwy. Wstałam późno, zjadłam śniadanie podane przez męża pod nos. Dzieci wybyły z domu tuż po śniadaniu, jeden jeszcze nie wrócił. Poszwędalam się po ogrodzie, zatrzymując się dłużej przy lawendzie, która aż bzyczy od trzmieli i pszczół. Poczytałam, obejrzałam napoczęty film. Zjadłam obiad, zrobiony przez męża i podstawiony pod nos. Znowu się poleniłam na ogrodzie. Podlałam ogród. Pogapiłam się na piękne kwiaty, krzewy i dojrzewającą borówkę i pomyślałam sobie,że mam w życiu dużo szczęścia. Teraz szykuję się na jutro do pracy, trzeba jakoś przetrwać kolejny tydzień. Do urlopu jeszcze 5 tygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
aluszka97 Re: Super niedziela 09.07.23, 21:25 U mnie dzień jak codzien, kolejny przeleżany, czekam na zdjęcie szwów na nodze, może wtedy trochę będzie lepiej. Kicam o kulach i tyle. Leżę na balkonie i czytam książkę, kwiaty bardzo mocno pachną, staram się myśleć pozytywnie, a raczej walczę o dobry humor i nawet to mi się udaje 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
edor67 Re: Super niedziela 09.07.23, 21:43 Od dwóch tygodni nie mogę się przemęczać i mam dość. Pojechałam rowerem nad jezioro. Pyknęło 15 km. Od razu mi lepiej. Lepsze 15km niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś