Dodaj do ulubionych

Stanowski i Life Balance Congress

12.07.23, 16:56
No zaczynam go bardzo lubić 😁

www.pudelek.pl/real-housewife-anna-wronska-na-life-balance-congress-miala-wyafirmowac-sobie-dom-za-15-mln-zl-kolejna-p-jebana-historia-6918755356761024a
Wronska i Juras robią wrażenie faktycznie z innego wymiaru 🙈
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:05
      Ooo, kolejna która nic nie miała a teraz ma tongue_out Wyafirmowała sobie dom... a ludzie łykają to jak młody delfin big_grin
      • bene_gesserit Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 17:48
        Jak mi klarowala pewna specjalistka od afirmacji, trzeba drobiazgowo dbać o ich brzmienie. Pani z artykułu afirmowala mieszkanie w domu, za którego cenę przeżyłoby kilka pokoleń niejednej wioski. A tymczasem, biedna frajera, powinna była afirmować, że zarobi przez ten czas kilkadziesiąt milionów.

Noi rok w plecy po prostu. Zasłużyła na gwiazdy, nie oklaski.
    • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:09
      Widziałam to wczoraj i mnie najbardziej zdziwiło jak mało osób się przewinęło przez ten event. Biorąc pod uwagę jakie są ceny stoisk na takich targach to najbardziej naciągnięci powinni się poczuć sami wystawcy.
    • zapomnialosiehehe1 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:09
      Ale Kasia Nast robi pozytywne wrazenie.
      Jest pokrecona, zyje w swoim swiecie, ale ma w sobie duzo zyczliwosci, emanuje dobra energia.
      • dramatika Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:11
        zapomnialosiehehe1 napisała:

> emanuje dobra energia.

To dzięki wysokim wibracjom big_grin
      • bye-bye Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:48
        Kiedyś na tweeterze ktoś pokazał kawałek jej wystąpienia.
        Pie....li jak potłuczona😳
        Być może poza tym jest miła i pełna pozytywnej energii. Tego nie neguję 😁
        • black_magic_women Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:23
          A ja bardzo lubię do niej zaglądać. Nie wiem tylko dlaczego co jakiś czas ma ukryty profil?! Podobnie cieszą mnie posty jej przyjaciółki Skury. Bardzo mnie odpręża słuchanie ich kosmicznych wynurzeń, ale nie wyobrażam sobie oglądać tego na "serio". A już płacić tysiące za vipowski bilet na Kongres, to totalna głupota no ale nie ja jestem targetem.
      • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 12:22
        Ta od masażu członka? Lol
      • seaview Re: Stanowski i Life Balance Congress 17.07.23, 20:31
        Z tego co sama powiedziała w rozmowie ze Stanowskim wynika, że jej "zakręcenie" to skutek depresji i załamania nerwowego, z których postanowiła wyjść właśnie w taki sposób.
    • dramatika Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:11
      Uwielbiam temat celebryckiej szurii od "rytuału płacenia" big_grin
      • vivi86 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 18:43
        Też 😅
    • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:23
      Straszny to jest zyeb i kocha "demaskować" kobiety.
      Czekam, aż ktoś zdemaskuje jego, bo parę niefajnych historii na koncie ma.
      • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:31
        Akurat w materiale z tych targów dużo bardziej skupił się na samym organizatorze (facet) oraz jego dwóch prelegentach : oszuście (facet) i gwałcicielu (facet). Tej lasce z wklejonego linku nie poświęcił większej uwagi.
      • dreg13 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:50
        Za to uwielbia w drugà stronę wybaczać wszystko takiemu Rzeźniczakowi, którego brał w obronę. Jak również ostatnio Liroyowi „żona mnie skrzywdziła”, który to walczy o dzieci (haha ha hahaha).
        • black_magic_women Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:25
          dreg13 napisała:

Liroyowi „żona mnie skrzywdziła”,

Te nowe zarzuty dotyczące przemocy matki wobec dzieci brzmią poważnie uncertain Ale jakiś nie wierzę Marcowi.
      • waleria_bb Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:56
        Aż mnie zaskoczyło, że on ma żonę i dzieci. Jednak skupienie na celebrytkach i to wielkie demaskowanie jakoś bardziej pasowałoby mi do wolnego faceta i gdzieś o dekadę młodszego.
      • semihora Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 18:52
        Prawda.
      • merces Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:08
        To zdemaskuj go, na co czekasz! Akurat tu zdemaskował 3 facetów, ale co tam, "nienawidzi kobiet" bo pokazał ściemę pani, co jej się wydaje, że jest gwiazdą Bollywood i napisał dwa zdania o ustawce Opozdy.
        • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:26
          Facet tygodniami kręcił sobie zasięgi, nękając kobietę i napuszczając na nią swoją incelską fanbazę.
          Jest kretynem i istotnie dziennikarskim zerem, jak się reklamuje. Tyle na temat.
          • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:29
            Było wspaniałe to oglądać, czekam na resztę. I tak cudownie się zestarzały wywiady Janoszek 😁
          • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:41
            Dla mnie kretynka jest osoba udająca kogoś, kim nie jest.
            Gdybym miała wybierać co wku..ia mnie bardziej: głupota i arogancja czy mizoginia, to jednak te pierwsze bardziej.
            • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:32
              Nie dziwi mnie to zupełnie w twoim wykonaniu, shell.
            • waleria_bb Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:34
              Przecież każda średnio inteligentna osoba orientuje się, że kariera tych licznych celebrytek jest rozdmuchana, podkoloryzowana w 90%. Tak się tworzy kreację w mediach i ogólnie tworzy teraz różne gwiazdeczki.
              • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 06:51
                Z wielu rzeczy średnio inteligentna osoba zdaje sobie sprawę ale jednak powstają na te tematy miliony programów. Moze ty nie tracisz na to życia i oglądasz tylko te poruszające kwestie dotąd ci obce ale ja mam mase czasu do marnowania i zwyczajnie lubię 😁
    • panna.nasturcja Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 17:41
      A o czym właściwie jest Twój wątek? Przeczytałam to, co linkujesz i ni cholery.
      • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 18:11
        O wciskaniu ludziom kitu. I demaskowaniu tego kitu. Przy czym jak najbardziej wierze w prawo przyciągania i afirmacje. Tylko ten zalinkowany przypadek (kolezanka lejlani) jest takie żenujące.
        • beaucouptrop Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 20:35
          Prawo przyciągania i afirmacje to też kit najwyższych lotów a w nie wierzysz 🤷‍♀️
          Swoją drogą również nie rozumiem wątku
          • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 20:48
            Nie do końca. Negatywne emocje przyciągają negatywnych ludzi i negatywne zdarzenia. I odwrotnie.
            • 7katipo Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 21:32
              Yesoo, jaka bzdura 🙄😲
            • beaucouptrop Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:20
              Ale nie ma na tym świecie jednego człowieka, który nie miałby złych emocji. Wszyscy odczuwamy smutek, złość, poczucie winy itd. bo to są tez emocje jak radość, duma i inne przyjemniejsze.
              A powtarzanie sobie będę szczęśliwa, spełniona, zen nie sprawi że tak będzie zawsze. Życie to pasmo trudnych chwil przeplatanych tymi dobrymi, które są po to żeby naładować baterie i wierzyć, że kiedyś będzie lepiej nawet jeśli teraz jest źle.
              Nie nad wszystkim mamy kontrolę. Nie wszystko zależy od nas. Nie żyjemy w próżni.
              Niegatywne emocje też są potrzebne. Złość informuje cię, że być może ktoś przekroczył twoje granice. Smutek, ze ktoś cię np. zawiódł. Lek jest po to by chronić cię przed niebezpieczeństwem.
            • midge_m Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:34
              shellyanna napisała:

> Nie do końca. Negatywne emocje przyciągają negatywnych ludzi i negatywne zdarze
              > nia. I odwrotnie.

Nie ma czegoś takiego jak negatywne emocje.
              • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:43
                midge_m napisał(a):

> shellyanna napisała:
                >
                > > Nie do końca. Negatywne emocje przyciągają negatywnych ludzi i negatywne
                > zdarze
                > > nia. I odwrotnie.
                >
                > Nie ma czegoś takiego jak negatywne emocje.

Owszem, są.
                • beaucouptrop Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:52
                  Ale to że powszechnie są nazywane złymi nie znaczy, że są niepotrzebne. Udawanie, że ich nie ma, zagluszanie ich prowadzi do depresji i innych problemów psychicznych, a często i do różnego rodzaju nałogów. Trzeba po prostu je zaakceptować i przeżyć. Życie nie jest niestety komfortowe.
                  • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:55
                    Mówię o emocjach typu pragnienie zemsty, złośliwość, agresja, zazdrość, zawiść i złość.

Taplanie się w smutku i żalu tez jest niezdrowe.
                    • ggrr.ruu Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:03
                      Złośliwość czy agresja to nie są emocje. Dlaczego uważasz, że złość to zła emocja? Albo smutek - to coś złego, że odczuwasz smutek na przykład kiedy tracisz kogoś bliskiego?
                      • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:11
                        Napisałam o taplaniu się w smutku. Nie o samym smutku.
                      • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:12
                        Masz racje - złośliwość i agresja to nie emocje tylko zachowania wynikające ze złych emocji smile
                        • ggrr.ruu Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:19
                          Przedawkowałaś pastelowy Instagram??? Agresja to reakcja na zagrożenie. Uważasz, że jak ktoś Cię zaatakuje to odczuwana złość i lęk są złymi emocjami?
                          • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:21
                            Wyczuwam mnogość negatywnych emocji i życzę dobrej i spokojnej nocy 🫶
                            Namaste 😘
                            • beaucouptrop Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:27
                              W twoim pasywno-agresywnym wpisie też można wyczuć negatywne emocje, ale nie chcesz ich rozpoznać. Uciekanie przed nimi nic nie da. One już są.
                            • waleria_bb Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:51
                              Brzmisz jak mój toksyczny były, on też się lubował w pisaniu takich z pozoru opanowanych bzdurek. Tylko potem się ulewało i odbierałam pijacki telefon i zamiast tęczy i spokoju, był wzbudzający zażenowanie ściek. Nie ufam ani trochę takim opanowanym, bez negatywnej energii, potrafią się za tym kryć przepaskudne cechy charakteru.
                              • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 06:06
                                Projektujesz i bierzesz zbyt serio. Co jest zrozumiałe.
                                • waleria_bb Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 07:28
                                  Nie projektuję, a nie znoszę toksycznej pozytywności. 'Mnogość negatywnych emocji' jest czasem całkowicie naturalna i potrzebna.
                                  • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 08:58
                                    A kiedy pozytywnosc zaczyna być wg ciebie toksyczna? 🤓
                                    Rozumiem, ze jak widzisz uśmiechniętego człowieka, to włącza Ci się czerwona lampka?

• shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 09:06
                                      Od siebie jeszcze dodam, ze mnie przyciąga i zachwyca spokój w człowieku. Autentycznie podziwiam takie kwiaty lotosu na tafli jeziora, zawsze opanowane i wyrozumiałe, jednocześnie asertywnie nie pozwalające na to, by inni ludzie im ta faze zen naruszali. I chyba taka bym chciała być i nad tym pracuje. Toksyczna jest dla mnie nadmierna serdeczność, fałszywa troska i narzucanie swoich przekonań.
                                      To jest dbanie o swoj dobrostan, a nie toksyczność.
                                      • yuka12 Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:34
                                        Powiem ze swojego lunktu widzenia - boję się ludzi, którzy "asertywnie" nie pozwalają sobie na przeżywanie emocji typu złość, smutek, rozczarowanie, obawa; którzy są wiecznie pogodni, uśmiechnięci i wyciszeni. Od razu włączają mi się dzwonki alarmowe. Bo gdzieś te pozostałe emocje się ukrywają, ktoś ich w ogóle nie dopuszcza albo ich nie jest w stanie odczuwać. Każda z tych opcji nie jest, na dłuższą metę, bezpieczna dla danej osoby a zwłaszcza otoczenia.
                                        Piszę jako osoba, która miała styczność z wieloma ludźmi, dla których "radość w Bogu", "pokój w sercu" oraz "miłość bliźniego i siebie" były priorytetami życiowymi.
                                        • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:46
                                          No bez przesady smile wku.iam się, odczuwam smutek, złość itp. Ale dążę do takiego stanu, w którym to ja kontroluje emocje, a nie emocje kontrolują mnie.
                                    • unikotka Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:19
                                      Ależ oczywiście że pozytywność może być toksyczna. Wtedy, gdy zakłamuje rzeczywistość. Gdy wszystko jest takie piękne i uduchowione, i wszystko nam służy, ale fundamentem tej postawy jest wypieranie, tłumienie... Mnóstwo jest takich osób w niektórych środowiskach. Albo z czasem osuwają się w coś takiego i naprawdę przykro na to patrzeć - jak autentycznie miła osoba, stara się w dobrej wierze odgrywać "oświeconą". I nie, nie chodzi o to, by warczeć na innych, ale o podstawową uczciwość wobec samego siebie. W gniewie np. nie ma niczego złego, a niektórym wydaje się, że jest, że nie powinni go czuć, skoro są "uduchowieni". I takie coś jest właśnie mocno toksyczne. Choć na twarzy uśmiech i osoba "do rany przyłóż".
                                      • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:44
                                        Shell pisze o umiejętności utrzymania dystansu i nie przeżywaniu wszystkiego "jak mrówka okres" a nie odmawianiu sobie prawa do złości etc.
                                        • unikotka Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:48
                                          Pojawiła się kwestia toksycznej pozytywności, nie zdrowego dystansu.
                                          • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 15:07
                                            unikotka napisała:

> Pojawiła się kwestia toksycznej pozytywności, nie zdrowego dystansu.

U Shell? Nie zauwazylam. Jest jej to wmawiane raczej. Napisała, że uważa że negatywne emocje (których oczywiście nie ma bo np. lęk jest tak pozytywny, że każdy dla zdrowia kaze się straszyć 5x dziennie) przyciągają negatywnych ludzi i zdarzenia. Co jest wielkim uproszczeniem faktu że pewne charaktery trzymają się ze sobą a z popieprzoną wariatką lepiej nie wchodzic w interakcje (i nie przeżywac z nią niczego w co cię wciaga) bo sprowadzisz na siebie niechciane emocje. To nie czary mary tylko min. podstawy szkoleń sprzedażowych i biznesowych. IMO Shell ma na myśli cos w tym stylu to tylko nazywa w nurcie lajfbalansowym bo o tym jest wątek i odnoga o Kasi Nast (czy jak jej tam)
                                            • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 16:34
                                              Oczywiście, że tak. Dzięki.
                          • memphis90 Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:54
                            A ja to odbieram inaczej - jak najbardziej istnieją negatywne emocje, co nie znaczy, ze są „zle”, „niewłaściwe”, „nie należy ich odczuwać”, tylko to takie, które mówią, ze cos się z życiu dzieje niekorzystnego dla mnie. Słyszę uroczy dowcipasek od kolegi i nagle czuje złość? Może to wcale nie jest uroczy dowcipasek, może to nie jest „oj, bo ty nie masz poczucia humoru i psujesz innym zabawę” - tylko seksizm albo nawet molestowanie?

Aczkolwiek będac świadomym tych emocji i analizując je można właśnie nie przyciągać generujących je zye..ow, tylko otoczyć się ludźmi miłymi i życzliwymi, którzy nie robią nam krzywdy. Nie uzyskamy tego jednak tryskając życzliwością w stosunku do osób, które budzą w nas np złość lub strach…
                            • unikotka Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 15:07
                              Pod tym się podpiszę.
                            • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 16:42
                              Dokładnie. Nauczyłam się wsłuchiwać w swoje emocje i łączyć kropki. Złość jest emocją, która o czymś mi mówi. Najczęściej o lęku albo niezgodzie na coś. Ode mnie zależy jak pokieruję tą złością. Czy powiem NIE czemuś, na co nie ma we mnie zgody, czy zapanuję nad lękiem wywołującą tą złość. Ważne, żebym tej złości nie uległa.
                              Dla mnie największym toksykiem wśród emocji jest poczucie winy spowodowane próbą zaspokojenia czyichś (często wyimaginowanych przez nas samych) potrzeb. O tym, jak bardzo powszechna jest ta emocja, często gęsto widać na forum.

I oczywistym jest, że nie zawsze potrafię być opanowana i nie jestem zawsze uśmiechnięta. Ale świadomość moich emocji i ich źródła jest dla mnie bardzo ważna.
                              • dramatika Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 20:13
                                shellyanna napisała:

> Dla mnie największym toksykiem wśród emocji jest poczucie winy

Z poczuciem winy można sobie poradzić poprzez "rytuał spalenia wstydu i winy". Uczestnictwo jedyne 1699 zł, ale za to z atrakcjami takimi jak możliwość obejrzenia jak Kasia Nast masuje członka swojemu Partnerowi 🥰

• shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 20:27
                                  Biere w ciemno 🤣
                                • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 20:50
                                  Ludzie nie wierzę 🙄
                                  • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 20:55
                                    borsuczyca.klusek napisała:

> Ludzie nie wierzę 🙄

Ja tez… ale skoro ludzie trzepią (nomen omen 🤣) gruby hajs na używanych gaciach albo zdjęciach stóp…

Chociaż nie! Masowanie członka męża - publicznie - wycenilabym jednak wyżej 🤣
                                    • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 21:01
                                      Przypomniał mi się jeden odcinek Seksu w Wielkim Mieście ze szczęśliwym finałem na Mirandzie 😒
                                    • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 21:02
                                      shellyanna napisała:

> borsuczyca.klusek napisała:
                                      >
                                      > > Ludzie nie wierzę 🙄
                                      >
                                      > Ja tez… ale skoro ludzie trzepią (nomen omen 🤣) gruby hajs na używanych gaciac
                                      > h albo zdjęciach stóp…
                                      >
                                      > Chociaż nie! Masowanie członka męża - publicznie - wycenilabym jednak wyżej 🤣

Ale to ona masuje, reszta tylko patrzy!
                                      • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 21:18
                                        Cenie sobie mój czas i wysiłek … daaaa… 💁‍♀️🤓🤣
                                      • heca7 Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 19:39
                                        Dobrze, że zaznaczyła iż będzie masowała członka swojego faceta bo niejedna uczestniczka mogłaby z tego powodu zrezygnować wink Zresztą przecież jakby trzeba było zabrać swojego faceta do ćwiczeń to cena urosłaby do 3 tysięcy ponad!
                                        A tak z innej strony, jak ktoś ma potrzebę popatrzenia jak jakaś para masuje członka to sądzę iż da się to taniej zorganizować na miejscu wink tongue_out
                                        • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 21:40
                                          Nie nie… nie można być ze swoim facetem. Faceci nie mogą być obecni gdyż „zaburzają kobieca energię” 🤓
                                          • ggrr.ruu Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 22:01
                                            Z własnym członkiem jeździ się na warsztaty tantryczne. Ale jest dużo drożej, więc jak ktoś chce zaoszczędzić to pozostaje tani pokaz na cudzym
                                    • riki_i Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 10:59
                                      Członek męża ani dygnie od tego publicznego masowania? Czy jednak masowanie jest 'with happy ending'? big_grin
                                      • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 11:22
                                        riki_i napisał:

> Członek męża ani dygnie od tego publicznego masowania? Czy jednak masowanie jes
                                        > t 'with happy ending'? big_grin

Nie podniecaj się riki_i, bo nie ma czym 🙄
                                        • riki_i Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 11:48

> riki_i napisał:
                                          >
                                          > > Członek męża ani dygnie od tego publicznego masowania? Czy jednak masowan
                                          > ie jes
                                          > > t 'with happy ending'? big_grin
                                          >
                                          > Nie podniecaj się riki_i, bo nie ma czym 🙄

Ja naukowo rozkminiam! Pani Kasia Nast ma buźkę jak przejrzałe jabłko, coś jej ta natura nie służy. Nie ma czym się podniecać. Ale chodzi mi o odruch fizjologiczny - długie międlenie członka nawet sfatygowanymi łapami powinno przynieść wzwód i ejakulację. Publiczną???
                                          • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 11:54
                                            Riki co to dla ciebie jest 1600 złociszy. Idź, przekonaj się sam i zdaj nam tu koniecznie relację na ematce 😀
                                          • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 11:55
                                            Pisze gość, dla którego seks trwa 4 minuty.
                                            • tanebo001 Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 17:39
                                              Ale za to jest miss Holandii...
                                          • beaucouptrop Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 12:30
                                            Może ci się uda załatwić sesję indywidualną, bo widać że jesteś zainteresowany. Wtedy pani Kasia pomiedli twojego sfatygowanego czlonka i sam zobaczysz jak się sesja zakończy. Nie będziesz musiał pytać na forum.
                                            • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 12:33
                                              Tak czy inaczej niech zda nam relację z wrażeń 🙄
                                              • riki_i Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 12:55
                                                Musicie zrobić forumową ściepę na te 1600 złotych. Oglądanie jak jakaś wysuszona pani międli członka jakiegoś pana, imo nie jest warte nawet stu złotych.
                                                • beaucouptrop Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 16:01
                                                  No to po co się tak tym ekscytujesz.
                                                  • riki_i Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 16:56
                                                    Łoj jak mi przywaliłaś! Masz lepszy dzień frustratko?
                                                  • beaucouptrop Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 17:22
                                                    A co cię tak zabolało w tym co napisałam, że straciłeś panowanie nad emocjami?
                                                  • riki_i Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 17:29
                                                    Dowalasz się dla samego dowalania. Może kup sobie bilecik na Life Balance Congress?
                                                  • beaucouptrop Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 17:37
                                                    Nie dowalam się żeby humor sobie poprawić tylko jak zwykle i niezmiennie punktuje twoją mizoginie. A ty jaką masz buzke? Jak wysuszone śliwka czy dorodna brzoskwinia, bo jak wiadomo tylko kobiety z wiekiem stają się nieatrakcyjne i pomarszczone.
                                      • dramatika Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 11:32
                                        riki_i napisał:

> Członek męża ani dygnie od tego publicznego masowania? Czy jednak masowanie jes
                                        > t 'with happy ending'? big_grin

Widać że potrzebujesz rytuału spalenia wstydu i winy 🙄
                                • tanebo001 Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 21:11
                                  ZBOCZEŃSTWA!!!
                                • black.emma Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 22:21
                                  Skąd wy bierzecie takich świrów? 😂 mam Instagram i nigdy czegoś takiego nie widziałam.
                      • beaucouptrop Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:18
                        Też miałam to napisać, że agresja nie jest emocja a może właśnie wynikać z braku radzenia sobie z emocjami jak złość.
              • suki-z-godzin Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 07:48
                midge_m napisał(a):

> shellyanna napisała:
                >
                > > Nie do końca. Negatywne emocje przyciągają negatywnych ludzi i negatywne
                > zdarze
                > > nia. I odwrotnie.
                >
                > Nie ma czegoś takiego jak negatywne emocje.

Zgadzam sie smile EOT.
            • alex_vause35 Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 16:27
              Oesu, tak moja córka twierdzi - ale ona ma 17 lat, poużywkowe PTSD i leczy się u psychiatry...
              • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 16:43
                A te używki u córki to była przygoda i przypadek czy z jakiegoś powodu po nie sięgnęła?...
                • alex_vause35 Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 17:01
                  No właśnie, żeby sięgnąć, trzeba mieć określony typ osobowości, "czarujący" rzeczywistość, uchylający się od konfrontacji z trudnymi sytuacjami. Co nie wyklucza przygody - najbardziej szczera, wyduszana często z siebie na terapii przez młodego narkomana odpowiedź na pytanie "dlaczego brałeś" brzmi "bo mi się spodobało".
                  • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 17:15
                    Mam zgoła inne obserwacje na temat uzależniających się dzieciaków. Ostatnie co można o nich powiedzieć to, ze widza świat na różowo i czarują rzeczywistość. Raczej uciekają od nieznośności bytu, zbyt mocno czując.
    • bazia_morska Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 18:39
      Stanowski, no nie. Fujka
    • riki_i Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 18:43
      Najlepsze było, jak uzdrowiciel rzucił na Stanowskiego urok !
      • black_magic_women Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:28
        Tak, to było zabawne. Ale już sama akcja z policją mniej. W dodatku Pudel pokazał nazwisko tego niewinnego jednak człowieka.
    • figa_z_makiem99 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 18:48
      Przy Janosz obnażył swoją głupotę i chamstwo, nic nowego. Szuka rozgłosu cudzym kosztem, sam nic nie potrafi. Przykleja się do lepszych i sprytniejszych od siebie. Chłop pod 40stke, żenada.
      • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:00
        Jezu nie chcę znowu bronić gada Stanowskiego, ale chłop napisał kilka poczytnych książek, rozwinął piłkarski portal oraz jest współwłaścicielem zasięgowego kanału na YT, gdzie trzepie hajs na reklamach i współpracach. Natomiast w przytoczonym materiale uderza głównie w ludzi sprzedających złudzenia pachnące Amwayem czy inną sektą mlm. Rzeczywiście spryciarze, którzy żerują na mniej sprytnych od siebie 🙄
        • dramatika Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:08

> Natomiast w przytoc
          > zonym materiale uderza głównie w ludzi sprzedających złudzenia pachnące Amwayem
          > czy inną sektą mlm.

E tam. Kto niby to kupuje? To są spędy nie dla zwykłych szaraków, tylko raczej pracowników korposów, które to korposy wykupują wejściówki. Można powiedzieć, że to rodzaj perpetuum mobile tongue_out
          • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:11
            Nie wiem kto kupuje, biorąc pod uwagę że na kadrach Stanowskiego widać trzy osoby na krzyż to pewnie rzeczywiście nikt. Ale też nie ma kogo tu bronić i stawać Reytanem, że olaboga znowu w jakąś kobietę uderza 🙄
            • dramatika Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:23

> Ale też nie ma kogo tu bronić i stawać
              > Reytanem, że olaboga znowu w jakąś kobietę uderza 🙄

To jest w ogóle śmieszne, bo sugeruje, że sumirka strasznie stoi w obronie kobiet. Zwłaszcza tych głosujących na PiS, Konfederację lub katoliczek smile
        • figa_z_makiem99 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:23
          Błagam cię koleś, który nie potrafił w dzisiejszych czasach skończyć studiów? Co on mógł napisać i dla kogo? Dla gawiedzi, która mu bije brawo, bo nie ma skrupułów ? I co obnażył, czego normalny człowiek nie wie? Buja się od człowieka od czlowieka i szuka żeru, dla mnie właśnie on jest mendą z fejkową karierą. On już nie ma 20 lat, to nie jest młody chłoptaś. Poczytne książki, wierszyki dla przedszkolaków, bo też wydał 😀
          • figa_z_makiem99 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:24
            " od człowieka do człowieka "
          • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:31
            Ja rozumiem, że ciebie biografie piłkarzy mogą nie interesować, ale ich sprzedał za kilka baniek. Jedną czytałam i była niezła.

I co ty z tymi studiami? Pewnie gdyby chciał to by skończył z palcem w nosie albo kupił sobie dyplom jak to niektórzy w kraju nad Wisłą. Widocznie absolutnie do niczego mu papier nie był i nie jest potrzebny.
            • figa_z_makiem99 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:39
              Absolutnie nie jest potrzebny papier, dziś każdy może być dziennikarzem i nie mieć wiedzy, ani umiejętności, wystarczy tupet i wielkie ego 😊 youtuber, mistrz w robieniu z siebie głupka, jak ktoś czyta jego książki i daje mu zarobić to ok smile Amatorki chamskich kmiotow i mizoginow to lubią.
              • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:46
                Dziennikarz to nie jest chirurg naczyniowy, że musi kończyć studia, specjalizacje i odbywać staże, praktyki i bóg wi co jeszcze. Facet, który sobie kupuje czy zakłada gazetę i pisze w niej artykuły staje się dziennikarzem czy ci się to podoba czy nie. Czy studia na UJ sprawiłyby, że będzie mniej chamski, albo mniej mizoginistyczny? Ty lepiej popatrz jakich mamy doktorów i profesorów.

Aha i ja osobiście wierzę, że Stanowski ma brud za pazurami i przebieram nogami w oczekiwaniu, aż ktoś ten brud rzetelnie ujawni na światło dzienne, ale błagam nie dziecinne wyliczanki, bo on nie ma studiów 🙄
                • figa_z_makiem99 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:52
                  Skoro taki kmiot ma fanów i nie przeszkadza im brak warsztatu, wiedzy i etyki zawodowej, nie bądźmy zdziwienii, że kraj jest w rozsypce i poziom w wielu dziedzinach leży na glebie.
                  • ggrr.ruu Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 21:28
                    Przecież cenisz ludzi, którzy się ustawili dzięki sprytowi. Czy cenisz tylko jak używają do tego dupy a nie mózgu?
                  • waleria_bb Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 00:58
                    Myślę podobnie, standardy obniżają się do minimum.
          • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 21:37
            Oj tam, on akurat pisze zdecydowanie lepiej niż wykształcone redaktorki z onetu, karierę ma większą niż Janoszek i nikogo na nic nie naciąga jak kaznodzieje z Lajfbalansu
            • ggrr.ruu Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:10
              Przede wszystkim to nie ma studiów, które uczą pisania.
              • nick_z_desperacji Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:43
                Dziennikarstwo nie uczy pisania od bardzo dawna.
            • merces Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:20
              To prawda, Stanowski ma niezłe pióro. A jak na dzisiejsze normy wręcz świetne.
            • memphis90 Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 15:04
              >on akurat pisze zdecydowanie lepiej >niż wykształcone redaktorki z onetu
              OMG, No chyba nie masz teraz na myśli wszyskich redaktorek z onetu??? 😳😳😳
      • merces Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:04
        Tak tak, tak samo jak Nosowska szuka rozgłosu kosztem Karolajn z Bialegostoku. Co za brednie. Czekam na drugą czesc opowieści o Janoszek, kolejnej ściemniarze. Czuję, że będzie grubo.
        • figa_z_makiem99 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:27
          Ależ skąd Stanowski to wysokiej klasy dziennikarz i publicysta, obnaża szajki i szachrajstwa wysokiej wagi. A Nosowska to wybitnie inteligentna parodystka po technikum dziewiarskim. Chyba w równoległej rzeczywistości 😀
          • merces Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:39
            Prawdziwa demaskatorka z ciebie, technikum dziewiarskie zmienia wszystko!
            • figa_z_makiem99 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:40
              To realne spojrzenie na rzeczywistość.
              • merces Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:48
                W twojej rzeczywistości absolwentka technikum nie może być inteligentna. To jest dopiero klasistowskie. Nie wspominając o nienawiści do kobiet😉
                • figa_z_makiem99 Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 19:54
                  Kobieta, która bredzi publicznie, że pragnie zdradzającego ją alkoholika, a nie pójdzie po prostu na terapię, nie jest dla mnie inteligentna. I nie ma to nic wspólnego z nienawiścią do kobiet.
                  • alpepe Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 21:26
                    Inteligentna to może i jest, ale jest też współuzależniona i nie potrafi swojej inteligencji odnieść do samej siebie.
                  • waleria_bb Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:38
                    Nosowska akurat poszła na terapię.
    • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 18:49
      Kolejne zaskoczenie - dwa dni temu byłam na insta Wronskiej. Dzisiaj patrzę - konto podpicowane na maksa. Zniknęły foty z mieszkania z meblami z mdf, ale najlepsza jest zmiana opisu pod fotkami ze ślubu 🙈🙈🙈
      Pierwszy raz obserwuje proces tworzenia produktu marketingowego.
      • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 21:40
        Ona ma ponoc wystąpić w jakim reality o bogatych? Nie kojarzyłam jej ani trochę az do wczoraj. Teraz będzie mi znana z wy manifestowanie cudzego domu za 16mln.
        • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 21:48
          Tak i to dopracowywanie insta i wynajęta chata to jak przypuszczam pod program.
          • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 21:50
            Raczej nie będę oglądać 😬
            • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 21:53
              Ja na pewno nie, ale wątek na ematce będę śledzić, jeżeli takowy się pojawi 🙄
              • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 21:58
                Ja czekam az Leilani wymanifestuje sobie taką twarz jaka ma po skoku kwantowym przez Photoshopa. Skoro można przeskoczyć w nieśmiertelność...
                • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:05
                  Ona na tym wystąpieniu, z którego jest fota była po ostrym balowaniu cała noc. Sama tak powiedziała. 😁
                  • memphis90 Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 15:16
                    Jakby mało profesjonalne…
                  • black.emma Re: Stanowski i Life Balance Congress 14.07.23, 22:52
                    Nieźle balowała, że jej wypadła większość włosów.
                  • seaview Re: Stanowski i Life Balance Congress 17.07.23, 20:06
                    Taka różnica to raczej po długiej chorobie alkoholowej, a nie po jednonocnym balowaniu.
              • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 22:06
                Ja z pewnością obejrzę. Lubię ciary żenady.
      • disco-ball Re: Stanowski i Life Balance Congress 12.07.23, 23:20
        Aż zajrze, dobrze pamietam, co było wcześniej
    • merces Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 09:06
      Fajny tekst Zaczyńskiego: michalzaczynski.com/2023/07/12/nie-ma-zgody-na-hejt-bez-przesady/
      "Absurdalnie litujemy się nad różnej maści cwaniarami i atencjuszkami. Żal nam robi się tanich (czy raczej drogich, jeśli myśleć o ich zarobkach) przekręciar, gdy ktoś głośniej tupnie na nie nóżką, coś im wytknie czy zdemaskuje. Płaczemy, że „wylał się” na nie hejt. Darujmy sobie te wzruszenia"
      • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 09:30
        On nie tupał nóżką, ta jazda trwała przez kilka tygodni, aż ludzie - w tym koledzy z prawdziwych mediów - zaczęli zwracać mu uwagę, że ostro przegina i jego zachowanie wobec Janoszek zaczyna podpadać pod stalking.
        Sam jest atencjuszem, który postanowił robić karierę cudzym kosztem. Oczywiście są fani takich zabaw, ale na litość, to nie dziennikarstwo, to schlebianie gustom rechoczącej tłuszczy, że nazwę rzecz po imieniu.
        • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 09:48
          Ta jazda trwała przez 3 odcinki na YT, 1 Dziennikarskie Zero i dwie relacje z Bollywood, czego obie nie o Janoszek wprost.
        • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 09:53
          Prooosze Cię… oczekiwałabys czego w obliczu takiego numeru jaki odwala Janoszek i stada psudogwiazdeczek?
          Przypomnę jak jechano po niejakim Jakóbiaku u Ellen D.
          • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 09:58
            Oyesu Jakóbiak! To było taaaakie żenujące. Nawet nie samo nagranie i pomysł ale to co odstawił póżniej. Nie rozumiem dlaczego on nie poszedł w np."no przecież to oczywiste, ze to był żart, nagrałem to w ramach manifestowania rzeczywistoci na potrzeby szkoleń" tylko jak idiota brnął dalej i dalej. MOzliwe, że tak mocno manifestował, ze az uwierzył, że to Ellen big_grin
          • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:01
            Jakóbiak świetnie spina wątek, bo po tej aferce i zaliczeniu kopa od własnej widowni, przebranżowił się na mówcę motywacyjnego.
          • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:10
            Oczekiwałabym centralnie niczego. Obrał sobie łatwy cel.
            Nawiasem mówiąc, skądinąd wiem, że są w polskim showbizie prawdziwi oszuści ukrywający się przed komornikiem i sądem, którzy istotnie ponaciągali ludzi na ciężką kasę, nie gwiazdeczki, które zmyśliły sobie karierę. No tylko że aby zająć się takimi, to po pierwsze trzeba mieć jaja, po drugie naprawdę zmysł dziennikarski, a po trzecie nie być bucem łaszącym się do incelskiej publiki.
            • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:18
              Ale Stanowski robi kontent rozrywkowy nie dziennikarstwo śledcze.
              Janoszek miała pecha, że zdemaskował ją akurat król inceli, ale w zasadzie mógł to zrobić każdy mniejszy czy większy portal plotkarski, gdyby komukolwiek tam chciało się dwa razy kliknąć w google.
              • merces Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:47
                Pecha, ale i jednocześnie trochę szczęścia. Bo przecież atakuje ją "ten który nienawidzi kobiet"!
            • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:20
              To ty się tym zajmij? 💁‍♀️ czy tez ci jaj brakuje?
              • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:31
                A czemu ja? Mam inny zawód. Niech on się tym zajmie.
                A nie, zaraz upatrzy sobie kolejną ofiarę do monetyzowania. I dam sobie rękę uciąć, że będzie to kolejna kobieta.
                • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:37
                  Ach ten pseudofeminizm…
                  • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 11:42
                    Wiem wiem, nie lubisz, wolisz łasić się do mężczyzn, nawet jeśli potem cię poniżają.
                    • shellyanna Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 11:57
                      pursuedbyabear napisała:

> Wiem wiem, nie lubisz, wolisz łasić się do mężczyzn, nawet jeśli potem cię poni
                      > żają.

Staram się (ewidentnie w przeciwieństwie do ciebie) nie rozdzielać głupoty i brzydkich zachowań na męskie i damskie. A łaszenie nie leży w mojej naturze. Uwierz mi 🤓
                    • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 13:54
                      pursuedbyabear napisała:

> Wiem wiem, nie lubisz, wolisz łasić się do mężczyzn, nawet jeśli potem cię poni
                      > żają.

Ty się sumire zdecyduj w końcu czy jesteś feministka czy nie. Bo albo każda ma prawo do własnych decyzji (Janoszek do kariery na kłamstwie a Shell do "łaszenia") których nie wypada hejtowac albo się od*l od Shell smile
                      • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:13
                        Bo?...
                        Przecież właśnie robię to samo, co was cieszy u Stanowskiego.
                        • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:22
                          pursuedbyabear napisała:

> Bo?...
                          > Przecież właśnie robię to samo, co was cieszy u Stanowskiego.

Czyli nie jesteś feministka, po prostu się bultasz bo lubisz smile
                          • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:55
                            Tak samo, jak wy lubicie krzywego typa, który odkrył, że można trzaskać grubą kasę na hejtowaniu ludzi i podnieca się uwielbieniem wyznawców. Każdemu jego porno. End of.
                            • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 15:09
                              pursuedbyabear napisała:

> Tak samo, jak wy lubicie krzywego typa, który odkrył, że można trzaskać grubą k
                              > asę na hejtowaniu ludzi i podnieca się uwielbieniem wyznawców. Każdemu jego por
                              > no. End of.

No lubię czasami ogladac typa ale nie bredzluje sie przy tym gówniana ideologia, stojąca w sprzeczności z tym co odp***'am wobec innych forumek. Buziaczki 😘
                    • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:01
                      pursuedbyabear napisała:

> żają.

Wyjątkowo dziaderski komentarz 🙄
                      • pursuedbyabear Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:12
                        Tak? A kto tu ściągnął buraków z auto-moto?...
                        • borsuczyca.klusek Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:22
                          A co ma piernik do wiatraka?
                          • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:25

> A co ma piernik do wiatraka?

Nic. Niedźwiedź ja dogonił inteligencja
                        • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 14:24
                          pursuedbyabear napisała:

> Tak? A kto tu ściągnął buraków z auto-moto?...

Ale to ty dzwonisz
                • merces Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 10:49
                  Wychodzi na to, że niejaki bokser Najman, z szydzenia którego Stanowski jest najbardziej znany, jest kobietą!
                  • mid.week Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 11:08
                    Najman, Królikowski, Kapela, banda z MMA, prezydent Białegostoku, Wrocławia.... Same kobiety.
                    • suki-z-godzin Re: Stanowski i Life Balance Congress 13.07.23, 20:36
                      mid.week napisała:

> Najman, Królikowski, Kapela, banda z MMA, prezydent Białegostoku, Wrocławia....
                      > Same kobiety.
                      >

Oh well, spora część to pipy, każda w swojej kategorii, może od nich zaczął i pojechał siłą rozpędu? 🤡
    • seaview Re: Stanowski i Life Balance Congress 17.07.23, 19:59
      Tak, Stanowski jest nielubiany na ematce, ale ma dobre momenty, np. ten materiał, materiał glanujący antyukraińskiego ksenofoba, niektóre wywiady. To jest inteligentny koleś, a jego pomysł na biznes to majstersztyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka