21mada 02.08.23, 11:31 zrobić beach body przed wakacjami? Która się odważy wkleić zdjęcie w bikini? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarmszejk123 Re: Udało wam się 02.08.23, 11:35 Dawaj Mada, autor ma zawsze pierwszeństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Udało wam się 02.08.23, 11:42 Mój brzuch nie jest taki płaski jak bym chciała. 😢 Więc ja się nie nadaję. Może za rok się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Udało wam się 02.08.23, 11:37 Ja mam całe życie beach body, za każdym razem kiedy moje body zabieram na beach. I taaaak, juz pędzę ci wklejać Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Udało wam się 02.08.23, 17:03 To jest bardzo zdrowe i słuszne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Udało wam się 02.08.23, 11:40 Nie, ale chętnie popatrzę na twoje 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Udało wam się 02.08.23, 11:45 Już wklejałem. Ale dobre. To jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Udało wam się 02.08.23, 11:46 Mada, jakie beach body, o czym ty do mnie? Ja to się zastanawiam, czy koszula z wyprzedaży, którą planowałam wyciągnąć z szafy dopiero jesienią, nie przyda mi się, by przyodziać moje body na jutrzejsze mediacje - w Krakowie zapowiadają minimum 6 bardzo deszczowych i dość chłodnych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Udało wam się 02.08.23, 11:50 W sumie masz rację. Po co się cały rok katować ćwiczeniami żeby w wakacje te dwa dni się pokazać w bikini? A czasem i tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Udało wam się 02.08.23, 11:58 Miałam ambitne plany zrzucać kegsa na miesiąc, no ale jak co roku nic z tego nie wyszło. Pocieszające, że i tak nie będzie tragedii na tle upasionych Brytyjek czy Niemek. Zazwyczaj wtapiam się w europejską średnią plażową… Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Udało wam się 02.08.23, 11:58 Czytając Twoje wątki zastanawiam się, czy Ty aby nie za bardzo skupiasz się na wyglądzie. To musi być chyba dość frustrujące i męczące, kiedy człowiek ciągle myśli o swoim ciele pod takim kątem i wciąż porównuje się z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Udało wam się 02.08.23, 17:05 Ditto. Lepiej, moim zdaniem, porównywać się do siebie samej. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Udało wam się 02.08.23, 12:35 Udalo mi sie schudnac, bo duzo mialam ruchu. Niestety wiem, ze szybko wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Udało wam się 02.08.23, 13:28 Mam body nie mam beach. W sumie co za problem zrobić ciało. Powiedz lepiej, jak zrobić plażę Odpowiedz Link Zgłoś
alchemy_alice Re: Udało wam się 02.08.23, 19:51 Jest lato, mam ciało = mam ciało na lato. Jak będę na plaży to będę miała plażowe ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Udało wam się 02.08.23, 21:43 Ja mam w tym roku działka body Mogę latać w kostiumie i nie przejmować się, że będę u kogoś wzbudzac politowanie (vel obrzydzenie). I konkurencji też nie mam, więc mąż nie ma wyboru i tylko na mnie może sobie polukać Nie mam wątpliwości, że jestem najlepszą laską na tej działce Gdyby jeszcze ta pogoda była... Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Udało wam się 02.08.23, 22:13 A dlaczego miałabyś wzbudzać politowanie vel obrzydzenie? Odpowiedz Link Zgłoś