Dodaj do ulubionych

Botoksiary

03.08.23, 13:54
Czy gdyby pani mi dostrzyknela mini dawke ( kontrolę mam w poniedziałek) to od czwartku mogę masaże sauny itd Waszym zdaniem czy jak po pełnej dawce nie?
Obserwuj wątek
    • memphis90 Re: Botoksiary 03.08.23, 15:02
      A czego masaże? Ja bym nie masowala miejsc ostrzykiwanych po zaledwie 3 dobach, resztę można. Co do sauny i opalania to temperatura skraca czas działania botoksu przez cały okres tego działania, wiec jak będziesz saunic, to szybciej efekt zejdzie.
    • mieszkanienaturalnie Re: Botoksiary 03.08.23, 15:07
      Który botoks robiłaś?
      • extereso Re: Botoksiary 03.08.23, 17:57
        Azzalure czy jakiś
    • primula.alpicola Re: Botoksiary 03.08.23, 15:08
      Ja bym poszła, ale zapytaj w gabinecie na wszelki wypadek
      • nelamela Re: Botoksiary 03.08.23, 16:58
        Mi pani doktor wyraźnie powiedziała:botoks nie lubi ciepla.Zadnych saun,masaży czy zabiegów podjoszacych temperaturę ciała.
    • hippolina Re: Botoksiary 03.08.23, 17:15
      Nie, nie możesz. A dlaczego nie zapytasz pani, która Cię ostrzykuje, tylko na forum??? Osoba kompetentna poinformuje o wszystkich przeciwwskazaniach, a jak nie wie to się u niej nie robi zabiegów, gdyż ponieważ to ryzykowne. Ja botox uwielbiam, odkąd pozbyłam się nadpotliwości i bruzd, ale zawsze robię w sprawdzonych gabinetach.
      • extereso Re: Botoksiary 03.08.23, 17:58
        Oczywiście zapytam w poniedziałek, ale rezerwacji masaży nie zrobię z dnia na dzień
    • aniani7 Re: Botoksiary 03.08.23, 17:18
      Darowałabym sobie na te dwa tygodnie, ale ja na wszystko uważam. Po botoksie nie schylam się z 8 godzin.
    • extereso Re: Botoksiary 03.08.23, 18:32
      Dzięki za Wasze głosy
    • natalyaxx Re: Botoksiary 03.08.23, 18:45
      Absolutnie żadnego rozgrzewania po botoxie, odczekałabym minimum 2 tygodnie, a najlepiej i dłużej, botox i tak ma to do siebie, że z czasem potrafi się coraz krócej utrzymywać, po co to prowokować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka