akseinga1975 06.10.23, 10:25 Ktory wg Was jest the best? Ja mialam zloty i byl ok, teraz koncze fioletowy variete tez dobry, ale moze sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katie3001 Re: Tusze Eveline 06.10.23, 10:28 Taki z zielonym podkręcający. Kiedys była taka różowa baza pod tusz i to było super fajne Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Tusze Eveline 06.10.23, 10:38 Zaden, eveline ma bardzo zly sklad, nie rob tego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Tusze Eveline 06.10.23, 10:42 Podpiszę się. Ja nie zwracam uwagi na skład, ale efekt, ale nabywszy któryś z tu polecanych stwierdzam, że szkoda nawet tych paru zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Tusze Eveline 06.10.23, 11:20 Podpisuję się pod tym. Efekt bardzo kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Tusze Eveline 06.10.23, 10:47 Oprócz tego podrażni i robi czarne półkola pod oczami. Też nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Tusze Eveline 06.10.23, 11:22 Z tańszych Max Factor False Lash, czarne opakowanie ze złotym paskiem li i jedynie. Z droższych byłam zadowolona i z Clinique, i z Lancome, i z Diora (ostatnio testuję). Większość droższych marek daje bardzo dobry efekt, ale niektóre szybko schną (może to kwestia świeżości). Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Tusze Eveline 06.10.23, 11:26 Lancome i Clinique to byly dobre kiedys. A pozniej nie wiem co sie stalo i czy sie poprawilo, bo sie obrazilam. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Tusze Eveline 06.10.23, 11:34 Możliwe, że u mnie było podobnie, bo w pewnym momencie przestałam kupowac te droższe i przerzuciłam się na False Lash. Teraz ostatnio używałam Bobbi Brown i aktualnie Dior, i ten Dior obiecujący, ale za krótko używam jeszcze. W każdym razie, Eveline to porażka. Próbowałam chyba z 5 różnych, wywalona kasa (co z tego, że tanie). Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Tusze Eveline 06.10.23, 11:59 Lubie eccentrico Armaniego, Bobby Brown Smokey Eye, choc tu bywa roznie, Sisley so curl Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Tusze Eveline 06.10.23, 20:50 Estee Lauder Sumptuos Escreme Mascare jest moja ulubiona. Ale tez Nars ma dobre i Dior Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Tusze Eveline 06.10.23, 11:05 Używam od lat i nie zamienię na inne, czarny z fioletowym napisem i czarny z zielonym napisem.Efekt u mnie wow, mam wrażliwe oczy, noszę soczewki, w życiu te tusze nie zrobiły mi krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Tusze Eveline 06.10.23, 11:22 Ja miałam żółty, był super. Też nigdy mnie nie uczulił. Dramatycznie mnie natomiast uczulił hipoalergiczny Bell. XD Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0011 Re: Tusze Eveline 06.10.23, 12:30 Żółty jest zajebisty, jeszcze lepszy niż z fioletem i zielonym imo. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Tusze Eveline 06.10.23, 12:32 Srebrny wydłużający. Ale po miesiącu wysycha. Odpowiedz Link Zgłoś
bastetbb Re: Tusze Eveline 06.10.23, 12:33 Profesjonalistka mi powiedziała, że teraz najlepszy tusz jest z GOSH Catchy Eyes. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Tusze Eveline 06.10.23, 12:57 Z pewnością xD Miałam srebrny, no spoko, ale co w nim "najlepszego"? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Tusze Eveline 06.10.23, 13:01 Nie rozumiem zachwytu ta marka, najczesciej cienizna. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Tusze Eveline 08.10.23, 16:51 A to chyba z daleka widać, że to tandeta? Ja tak oceniam tę markę już po samym opakowaniach. Serio, boję się ich produktów. Zawsze mam wrażenie, że to same szkodliwe chemikalia w składzie. Miałam i do tej pory niestety mam kilka rzeczy od nich. Ostatnio bez przekonania używałam któregoś ich tuszu i dobrze było przeczytać ten wątek - zachodzilam w głowę, co mnie tak uczula i oczywiście obwinialam o to ich tusz. No i wychodzi na to, że mialam rację. Ich palety z cieniami do powiek to raczej też nędza - może odcienie piękne, ale jak to się trzyma na powiece to szkoda gadać. Mi generalnie trudno znaleźć tusz, który nie szkodzi oczom. Naszukalam się po różnych markach i ze średniej to tylko jeden hipoalergiczny z Paese mi podpasowal. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Tusze Eveline 08.10.23, 16:55 Sorry, nie wiem czy dobrze zrozumiałam - za tandetną markę uznałam Eveline, a nie GOSHA. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Tusze Eveline 06.10.23, 16:48 Dzieki. Mam swoje ciemne i dosyc dlugie rzesy wiec nie potrzebuje cudow. Sprobuje ten zolty Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Tusze Eveline 06.10.23, 19:27 Na skład nie zwracam uwagi, ale z Eveline miałam kilka rodzajow tuszu i efekty zawsze super. Używam od lat, rzęsy w bardzo dobrym stanie. Ale, żeby nie było, ja mam bardzo mocne owłosienie (co ma dobre i złe strony), włosy mogę zafarbować na czarno, a na drugi dzień rozjaśnić na platynowy blond, rzęsy też gęste i grube. Teraz mam w złotym opakowaniu. Stosowałam lata temu tusze Diora, Lancome i nie widzę (u siebie) różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Tusze Eveline 06.10.23, 19:42 Mysle, ze to tez o to chodzi. Ja przy swoich krotkich rzesach, potrzebuje tuszu, ktory naprawde robi robote. Te drogeryjne sa za cienkie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Tusze Eveline 06.10.23, 19:52 Ja używam zloty eveline i bardzo mi odpowiada. Rzęsy ma ciemne i gęste. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Tusze Eveline 06.10.23, 20:34 Ja mam długie i wywinięte, ale nie bardzo gęste. Wiele tuszów skleja mi rzęsy, albo za bardzo wydłuża, tak, że rzęsa dotyka do powieki. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelowa_nowa Re: Tusze Eveline 06.10.23, 21:03 Tusze Eveline to jedyne tusze, które mnie nie uczulają. Używam srebrnego wydłużającego. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Tusze Eveline 08.10.23, 22:59 Zalotka i każdy tusz zrobi wywinięcie Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Tusze Eveline 09.10.23, 05:19 Imho kazdy jest do bani, a dałam się parę razy nabrać na zachwyty nad tzw perełkami z Eveline za parę groszy Z tańszych drogeryjnych Loreal Bambi robi robotę Ja mam dosc krótkie rzesy i faktycznie efekt jest spektakularny Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Tusze Eveline 09.10.23, 11:33 Dlatego pisałam o zalotce - 3-4 razy ścisnąć i pomalować. Dotychczas robiłam lifting rzęs ale przestałam odkąd używam maszynki. Trzeba było robić co 2 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś