la_bonne_cusine 06.10.23, 18:30 Kto za, kto przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena_111 Re: Alimenty od dziadków. 06.10.23, 18:33 Przecież mogą być - KRiO poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Alimenty od dziadków. 06.10.23, 18:47 Pytasz o to czy są czy o to czy powinny być? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Alimenty od dziadków. 06.10.23, 18:56 Widzę postęp. Od L4 od 2 kresek, poprzez zwolnienia na bombelki bezczelnych balonów przeszłaś płynnie do wyludzania alimentów. Po 2 wątki dziennie, rozpędzasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Alimenty od dziadków. 06.10.23, 21:11 alez nic nowego - juz przed kilku laty byl watek "co sie nalezy tej kobiecie " czy jakos tak, gdzie dobra kuchnia zastanawiala sie nad tym, jak zmusic do placenia przyszlych dziadkow jeszcze nieurodzonego babla tylko z tego powodu, ze byli zamozniejsi niz ich pracujacy syn, tatus plodzika Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Alimenty od dziadków. 06.10.23, 21:13 Dobrze, że mnie popierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Alimenty od dziadków. 06.10.23, 21:28 la_bonne_cusine napisał(a): > Dobrze, że mnie popierasz. jesli to do mnie, to absolutnie nie popieram cie, co wyrazilam w tamtym watku Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Alimenty od dziadków. 06.10.23, 21:19 Ja zasadniczo jestem przeciw, choć znam taki przypadek. Skoro uznajemy plodzimierza za dorosłego człowieka, to swoje zobowiązania powinien regulować sam. W pewnym momencie rodzice nie mają wpływu na jego postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś