Dodaj do ulubionych

Juicy tubes

17.10.23, 17:52
Ostatnio któraś ematka wrzucała zdjęcie ust córki wymalowanych tym błyszczykiem i rąbnęła mnie siła wspomnień i bardzo zapragnęłam go mieć.
Tylko, że nigdzie nie ma, a ponoć wznowili?
Douglas nic, notino niente, Sephora nada.... to gdzie one są???
Matko tych pięknych ust, gdzie go kupiłaś???
Obserwuj wątek
    • kurt.wallander Re: Juicy tubes 17.10.23, 18:48
      www.lancome.pl/juicy-tubes/115012-LAC.html

ale tylko dwa odcienie dostępne
      • szarmszejk123 Re: Juicy tubes 17.10.23, 18:53
        Dżezu, kretynka, czemu mi nie wpadło do głowy sprawdzić na stronie producenta 🤦🤦🤦
        U mnie dostępnych jest więcej, dzięki za odblokowanie mózgu!
    • melisananosferatu Re: Juicy tubes 17.10.23, 18:54
      Hej! to ja! kupilam w Ire, w aptece. Jesli nie ogarniesz online to moge kupic i wyslac (mam konto na maila na gazecie, dawno nie korzystalam) tylko musialabys dac znac jaki odcien a tam chyba jest z 5 (nie pamietam dokladnie). Ten moj to bodajze 07.
      • szarmszejk123 Re: Juicy tubes 17.10.23, 18:58
        Już znalazłam, jakoś w ogóle nie wpadło mi do głowy sprawdzić na stronie producenta, jakieś zaćmienie mózgu normalnie :p
        Ale dzięki, kochana jesteś 😘
        • melisananosferatu Re: Juicy tubes 17.10.23, 19:01
          Spoko, jak cos- daj znac!
          • apallosa Re: Juicy tubes 18.10.23, 00:41
            Jako zaprzysięgła fanka juicy tubes potwierdzam!
            Są na stronie Lancome, choć nie wszystkie odcienie. Chyba zanabede razem z bi- facilem, który też lubię bardzo.
            Może na vinted ktoś ma?
            • apallosa Re: Juicy tubes 18.10.23, 00:49
              Już obczailam...
              Są na lookfantastic, w brytyjskim Bootsie, John Lewis,Debenhams...
              Któryś z tych sklepów wysyła do Polski... Lookfantastic chyba.
              Daj znać proszę, czy jakość jest, jaka była? Ja je uwielbiałam za tą gęstość.
              • melisananosferatu Re: Juicy tubes 18.10.23, 00:53
                Jest b.gesty, trzyma sie (ja go uzywam w parze z tintem clarinsa), zapach troszke mniej intensywny niz te z najtisow.
                • apallosa Re: Juicy tubes 18.10.23, 00:58
                  No to fajowo...
                  Te juicy tubes z najtisow ( śliczne określenie,swoją drogąsmile były genialne na spierzniete usta, jakie wtedy miewałam.Najlepsze - choć błyszczyki Bourjois też były dobre,ale nie aż tak.
                  Obecnie stosuje wazelinę ( te żółtą) i na to szminkę lub błyszczyk, no i usta po zmianie sposobu odżywiania już mi nie pierzchną.
                  Ale na dyżury nocne chyba kupię.
                  • melisananosferatu Re: Juicy tubes 18.10.23, 01:25
                    Ponoc miod tez jest dobry ale ja zawsze zlizuje zanim zacznie dzialac😀
                    • apallosa Re: Juicy tubes 18.10.23, 01:34
                      Miód bardzo lubię, ale w mikroskopijnej ilości -do owsianki dodaję.
                      Nic od paru lat nie stosuje oprócz gęstej wazeliny na usta i wokół nosa. Na katar najlepsza.
                      A z Lancome zawsze lubiłam właśnie juicy tubes, tusze do rzęs i bi- facil. No i serum Genifique było niezgorsze.
                      • melisananosferatu Re: Juicy tubes 18.10.23, 09:23
                        O! Ja mam tylko juicy tubes, jakas pomadke i baze pod tusz do rzes. Ktory tusz polecasz?
                        • apallosa Re: Juicy tubes 18.10.23, 10:03
                          To do mnie?
                          Lubię Hypnose i Lash Idole, z kolei ichnia czarna kredka do oczu strasznie mi nie pasowała. Rozmazywała mi się bardzo....oddałam przyjaciółce i ta z kolei bardzo sobie chwali...
                          Chyba to cecha osobnicza.
                          Z kolei szminki Lancome mi pasuja bardzo.
                          • melisananosferatu Re: Juicy tubes 18.10.23, 10:09
                            Dziekuje! Konczy mi sie tusz (benefit) i rozgladam sie za nowym a w mojej aptece jest clarins i lancome a nie chce mi sie jechac 'do miasta' czy zamawiac online. Wyprobuje!
                          • husky_cat Re: Juicy tubes 18.10.23, 10:10
                            Uwielbiam Juicy tubes i ogólnie kosmetyki do makijażu Lancome, ale żaden tusz mnie nie uczulil tak jak Hypnose ☺
                            • szarmszejk123 Re: Juicy tubes 18.10.23, 11:04
                              Jeśli chodzi o uczulenie od tuszu, to mnie żaden,nigdy nie uczulił, poza Bell hypoallergenic 🤣 przez tydzień byłam spuchnięta jak balon na ryju a oczu w ogóle nie było mi widać:p
                              • husky_cat Re: Juicy tubes 18.10.23, 11:06
                                To ja miałam mniej więcej tak po Lancome☺
                                • szarmszejk123 Re: Juicy tubes 18.10.23, 11:08
                                  Najlepsze jest to, że ja się tym tuszem pomalowałam rano pierwszy raz i pojechałam do pracy, gdzie stopniowo zamieniłam się w człowieka -słonia i nieźle nastraszylam wszystkich 🤣
                                  • apallosa Re: Juicy tubes 18.10.23, 12:39
                                    Tak to bywa z kosmetykami -co dla jednej uczulające świństwo, będzie dla drugiej najlepszym kosmetykiem wszechczasów 😰
                                    Noszę soczewki kontaktowe i muszę uważać, aby się nie zamienić w ,, człowieka - słonia "😭 Tusz Lancome'a jakoś mi krzywdy nie zrobił, w przeciwieństwie do czarnej kredki do oczu, która rozmazywała się i była całkiem nie dla mnie....
                                    O właśnie....przypomniał mi się kalendarz adwentowy Lancome. Sporo rzeczy mi pasowało, ale nie wszystko. Mleczko do demakijażu i tonik jakoś nie podszedł mi, ale szminki,błyszczyki,krem i serum Genifique już tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka