nangaparbat3 26.10.23, 21:02 Natknęłam się przypadkiem i pomyślałam, że są takie regiony rzeczywistości, w których AI dłuuuugo jeszcze nie będzie miała czego szukać. Dawajcie swoje Juerga con Solera: Soleá por Bulerías Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: poszła won! 26.10.23, 21:38 Dziękuję )) Chciałabym się tego uczyć, czasem nawet sobie próbuję. Widziałam kiedyś film o kobietach z Tuwy, które praktykują śpiew gardłowy, mają jednak z tym wielkie kłopoty, bo kobietom nie wolno. Ale one śpiewają. Straszne, u nas też kobietom broniono śpiewania, przecież jeszcze niedawno. Ciekawa jestem, czy uczy się o tym w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: poszła won! 27.10.23, 09:05 Przypomniała mi się niesamowita instalacja Shirin Neshat - Irankom nie wolno śpiewać i tańczyć publicznie. Turbulent by Shirin Neshat Na żywo robiła jeszcze większe wrażenie, bo oba ekrany były ustawione naprzeciwko siebie na końcach zaciemnionej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: poszła won! 26.10.23, 23:10 Oryginalny ślub haka w Nowej Zelandii - maoryski rytuał Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: poszła won! 27.10.23, 00:56 O tak! Działa lepiej niż energetyki! Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: poszła won! 27.10.23, 01:05 nangaparbat3 napisała: > są takie regiony rzeczywistości, w k > tórych AI dłuuuugo jeszcze nie będzie miała czego szukać. > Dawajcie swoje Daję... Przeżyty wokal tego pana jest nie do podrobienia. Tekst pieśni także zacny. Gdzie jesteś dziewczyno z tamtych lat Odpowiedz Link Zgłoś
juzjesien1992 Re: poszła won! 27.10.23, 04:52 Straszne. Nie cierpię tego zawodzenia i klaskania łapkami przez brzydkich, kurduplowatych panów o krzywych nóżkach. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: poszła won! 27.10.23, 08:19 Mumio juz sto lat temu sie z tego nabijali: ... oto jest Mumioooo, panowie i panie, co nic nie umioooo, oooo uuuu aaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: poszła won! 27.10.23, 08:32 Proszę... youtu.be/fa8sv6_YRMI?feature=shared Nie wiem dlaczego nie wkleja sie obraz z youtuba... Odpowiedz Link Zgłoś