Dodaj do ulubionych

Anna Seniuk a p. Racewicz

05.11.23, 16:34
Zdjęcie wpadło mi w oko zupełnie przypadkiem- 1 listopada, zbieranie datków na odnowę grobów, aktorzy/dziennikarze często biorą udział w tej kweście.
I takie zderzenie: piękna 80-letnia p. Anna Seniuk na zdjęciu z p. Racewicz lat 50. Twarz, na której widać ... życie i twarz, która jest dziwnie wygładzona.
Obserwuj wątek
    • zapomnialosiehehe1 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 16:46
      A ja widze starowinke po prawej I dojrzala,piekna, hot kobiete po lewej.
      Tak, ma troche wypelniaczy, ale ktora jej rownolatka ze swiata mediow nie ma?
      Racewicz byla I jest atrakcyjna, bardzo podoba sie np. facetom u mnie w pracy.
      • taje Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 16:49
        Przecież Seniuk wygląda bardzo dobrze jak na swoje 80 lat. Jaka starowinka.
      • marzeka11 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 16:51
        P. Seniuk wygląda bardzo dobrze, p. Racewicz twarz sztuczna, bez uczuć. Te usta,policzki i ... czoło 🤦
        • zapomnialosiehehe1 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 16:55
          Dobrze wyglada, ale wiek widac.
          Mam inne poglady niz naturalne ematki, dla mnie takie zamrozone twarze wygladaja lepiej.
          Moze sztucznie, ale zachowuja piekno, gladkosc, jedrnosc, wciaz widac witalnosc I kobieta pozostaje sexy.
          • little_fish Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:00
            Witalność na masce? Raczej nie sądzę...
            • zapomnialosiehehe1 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:01
              Tak, bo jednak twarz zostaje zamrozona, wyglada mlodo.
              Nie zmarch,zwisow, co charakteryzuje starych ludzi.
              Wole wyglada kobiety kota niz babuliny.
              • little_fish Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:03
                Zamrożenie jest przeciwieństwem witalności
                • zapomnialosiehehe1 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:33
                  No , blagam, co sie bedzie bardziej podobalo facetom- styrana, obwisla kobieta 50+ ze zmarchami I siwymi wlosami, czy kobieta 50+ z wypelniaczami I ladnie zafarbowanymi wlosami? O ktorej powie sie milf? Za ktora ktos sie obejrzyj na ulicy?
                  Wiem, ze Heniek od ematki powie, ze woli naturalnosc, ale wspolczesny swiat jest jaki jest. Social media maja duzy wplyw I naturalne starzenie sie "z godnoscia" nie jest sexy.
                  • marzeka11 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:41
                    No tak zestawić 2 skrajności: zrobić "dla młodości" z twarzą to, co zrobiła p. Racewicz zestawić z "styrana, stara, zaniedbana 50+". Nic pośrodku. Nic.
                  • little_fish Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 18:24
                    Nie jestem Heńkiem i piszę o swoich odczuciach. Plastik mnie nie zachwyca.
                  • simply_z Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 18:57
                    A twoja matka jak wyglada?
                    • zapomnialosiehehe1 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 22:32
                      Moja mama odkryla medycyne estetyczna I zabiegi, jest fanka.
                  • taki-sobie-nick Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 01:08
                    Przede wszystkim to Seniuk ma 80.
                  • juzjesien1992 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 05:04
                    zapomnialosiehehe1 napisała:

> No , blagam, co sie bedzie bardziej podobalo facetom- styrana, obwisla kobieta
                    > 50+ ze zmarchami I siwymi wlosami, czy kobieta 50+ z wypelniaczami I ladnie zaf
                    > arbowanymi wlosami? O ktorej powie sie milf? Za ktora ktos sie obejrzyj na ulic
                    > y?
                    Oboszsz, żyjesz po to, żeby podobać się facetom??? Żałosne.
                    • conena Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 09:39
                      różne są cele w życiu, trzeba to zrozumieć.
              • mamtrzykotyidwato5 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:07
                Młodo??
                Przecież ona wygląda, jakby była opuchnięta!
                Opuchlizna kojarzy ci się z młodością?
              • figa_z_makiem99 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:09
                Można korzystać z zabiegów i operacji plastycznych i wyglądać dobrze, Racewicz mogła dobrze wyglądać, ale nie wygląda. Obstawiam wciskany w gabinetach przeszczep tluszczu pod oczmi i na policzkach, oczy jak szparki, nieruchome poliki 20 latki i usta karpia. Szkoda, bo stać ją na wszystko. Miała bardzo dobre warunki wyjściowe.
                • figa_z_makiem99 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:19
                  Racewicz jest antyreklamą medycyny estetycznej.
                  • alfa36 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 09:21
                    To pokaż reklamę, widoczną w jakiejś osobie z mediów. Ja się nie znam, dla mnie Racewicz jest oki.
                    • ichi51e Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 07.11.23, 08:51
                      Nie jest. Boże tak bardzo nie jest…
              • marzeka11 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:12
                Ale tak zamrożona twarz nie wygląda młodo, wygląda sztucznie, maska. Zupełnie nie mam takie skojarzenia z młodością, a na co dzień w pracy widzę młode dziewczyny 15+ do matury i tak ich młode twarze nie wyglądają.
          • semihora Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:14

> Dobrze wyglada, ale wiek widac.
            > Mam inne poglady niz naturalne ematki, dla mnie takie zamrozone twarze wygladaj
            > a lepiej.
            > Moze sztucznie, ale zachowuja piekno, gladkosc, jedrnosc, wciaz widac witalnosc
            > I kobieta pozostaje sexy.

Jestem pewna, że piszesz te kocopoły i śmiejesz się z nich w głos.
          • triss_merigold6 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:27
            Ma 80 lat, trudno, żeby nie było widać wieku.
          • no_name33 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:33

>

Pod warunkiem , ze nie wyglada jak kosmita. Niestety u tej pani to już dawno przekroczono granice dobrego smaku. Operacje, zabiegi - tak, ale nie w tym wydaniu. Groteska.
          • kanna Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 19:46
            Nie pozostaje sexy.
            Barbie tez nie jest sexy.
            Generalnie - sztuczności nie są sexy.
          • muszebosieudusze Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 00:54

> Moze sztucznie, ale zachowuja piekno, gladkosc, jedrnosc, wciaz widac witalnosc

Ona wygląda jak zrobiona z plasteliny. Nic do niej nie mam bo nie wiem kto to, ale tam nie ma żadnej jędrności ani witalności.
        • m_incubo Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:54
          No dobrze, ale jaki ma sens zestawianie zdjęć 50 latki i 80 latki, czyli kobiety w wieku jej matki?
          • marzeka11 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 18:06
            Ale nie ja to zestawiłam, razem pozowały do zdjęcia i miałam takie, a nie inne skojarzenia, jak zobaczyłam je obie.
      • net.sandra Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:41
        Racewicz wygląda koszmarnie jak jakaś karykatura
        • damartyn Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:47
          Racewicz jest antyreklamą medycyny estetycznej.
      • koronka2012 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 19:50
        Trochę wypełniaczy?! Ona jest kosmicznie napompowana, widziałam ją kiedyś w sklepie - wygląda to žle, jak manekin
      • angazetka Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 19:54
        Starowinkę? Żeby tak każda z nas była taką starowinką...
      • angazetka Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 19:55
        > Racewicz byla I jest atrakcyjna, bardzo podoba sie np. facetom u mnie w pracy.

Tym kolegom, które jednocześniej lecą na grube i zaniedbane?
      • hanusinamama Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 20:02
        BO to jest starsza pani...ma 80 lat. Wygląda świetnie. Zreszta widziałam ją na zywo i rusza się z taką spręzytością.
        Po lewo widzę napompowanego glonojada...szkoda bo to łądna kobieta była
      • taki-sobie-nick Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 00:23
        Ta po prawej jest TRZY DYCHY STARSZA i wygląda jak na 80 znakomicie.

I kapeluto.
      • juzjesien1992 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 05:02

> Racewicz byla I jest atrakcyjna, bardzo podoba sie np. facetom u mnie w pracy.
        Ani dojrzała, ani hot. Twarz po prostu okropna,cyborg, może straszyć w Halloween, co ona sobie zrobiła, nie do wiary, taka ładna kobieta była 😯
    • bywalec.hoteli Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 16:49
      pani po prawej - ok
      pani po lewej - fuj
    • shellyanna Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 16:55
      Po lewej są filtry.
      • marzeka11 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:02
        Tzn. co? że na jednym zdjęciu z jednej strony można nałozyc filtry, a druga osoba wygląda naturalnie?
        Tu też znalazłam urodzinowe zdjęcie p. Seniuk, no podoba mi się bardzo

• shellyanna Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:06
          Oczywiście, ze tak. Np. w FaceApp
          • shellyanna Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:07
            Zostałam uświadomiona dość niedawno.
            • marzeka11 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:08
              To ja się o tym dzisiaj od Ciebie dowiedziałam smile , ale ta maska-twarz p. Racewicz wygląda dziwnie, wiem, że cel jest jeden: młodo wygląda, ale taka twarz jak jej nie kojarzy mi się z młodością
    • kropkaa Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:12
      Było jakieś 1000 razy o Racewicz - myślisz, że jak dasz 1001. raz to dostaniesz jakieś nowe odpowiedzi?
      • hanusinamama Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 20:03
        Ona niestety nie zna umiaru. Za 5 lat bedzie wyglądać jak kobieta kot
        • ixiq111 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 11:50
          Zastanawiam się, jak będzie wyglądać jak osiągnie wiek pani Seniuk...
          • little_fish Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 19:16
            Rozpadnie się.
    • ga-ti Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:32
      A ja lubię stare twarze, twarze na których widać życie, zapisały się historie. I dobrze widać także na starych twarzach, kto był bardzo ładny, a kto przeciętny (mam sąsiadkę, po 80 sporo, a ma tak ładne rysy twarzy, jest stara, to widać oczywiście, ale widać też jaka była piękna w młodości), ba charakter też często widać.

Wiem, kult młodości, wymogi telewizji, rozumiem, że kobiety (i mężczyźni przecież też) muszą się odmładzać, bo tego wymaga ich stanowisko pracy, na wizerunku też zarabiają, takie mamy czasy. Dziwi tylko brak umiaru, dobrego smaku, zwłaszcza u ludzi, których stać na wizyty w dobrych przychodniach, u dobrych specjalistów. Bo są też dobrze zrobione, niedawno była tu dyskusja o Steczkowskiej na przykład. Pogodziłam się ze zjawiskiem, ale nie rozumiem bylejakości.
    • ayelen40 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:35
      Pani po lewej jak po odtworzeniu twarzy po oparzeniu.
      • taniax Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:41
        One sobie wygładzają filtrami twarze nawet moja bardzo dobra lekarka edycyny sestetycznej na żywo ma słabą skórę w porównaniu do tego jak prezentuje się na zdjęciach i filmach w internecie a już na insta to jest inny człowiek. Ludzie wyglądają różnie, lepiej lub gorzej czasami bardzo fajnie ale są takie miejsca w necie gdzie są avatary.
      • figa_z_makiem99 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:44
        Nie wolno popadać w obsesję wygładzania twarzy na maxa, bo wtedy wyglądamy gorzej. Nie rozumiem popularności sztucznych policzków i ust przy których się sepleni. Na przykład Doda kiedyś wyglądała bardzo dobrze i przekroczyła granicę za którą wygląda żałośnie. Widać wtedy, że kobieta ma problemy psychiczne. Lepiej zrobić lifting, gdy już owal bardzo obwiśnie.
        • hosta_73 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 10.11.23, 07:55
          Tak, Doda przesadziła. I to na pewno nie jest koniec.
    • kadfael Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:39
      Twarz twarzą, ale ja się zawsze zastanawiam, co ona ma z oczami? Zawsze wyglądają jakby były sztuczne, jakieś takie nieruchome, bez cienia życia. Czy to jakiś filtr, czy szkła kontaktowe?
      • simply_z Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 18:58
        Czarne kontakty
    • quilte Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:39
      Pani Racewicz zmierza sprintem w kierunku księżnej Alby i może się przyśnić, Seniuk wygląda normalnie.
      • ayelen40 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 17:48
        Masz rację. Wiedziałam, że kogoś mi przypomina.
    • kropkaa Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 18:12
      Seniuk chyba ma pogodne usposobienie, a to bardzo pomaga i w starzeniu się.
    • bi_scotti Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 18:55
      Ale chyba the most important sa one same dla siebie smile Zakladam, ze kazda z nich zanim poszla na Powazki stanela przed lustrem i zaaprobowala to jak wyglada wink Happy women - spodobaly sie sobie na tyle by te swoje twarze pokazac swiatu ... a swiatu juz wcale nie musza sie podobac tongue_out BTW, chyba bym zaczela nosic niqāb gdybym mi sie cos z ustami porobilo tak jak tej Pani R. ale ona pewnie jest nimi zachwycona - de gustibus ... big_grin Cheers.
      • muszebosieudusze Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 01:02
        Yyyy myślisz że kobiety wychodzą do świata tylko jak aprobują swój wygląd? Przecież masa kobiet NIE aprobuje ale nie bardzo ma (No pun intended) wyjście.
    • livia.kalina Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 05.11.23, 23:36
      Racewicz to była kiedyś bardzo ładna kobieta i miała szanse dobrze wyglądać i w tym wieku. Jest jednak strasznie zdeformowana, wygląd jest poza wszelkimi kategoriami, byłam przekonana, że ma dysmorfofobie i trafiła na nieetycznych lekarzy. Tu jednak ze zdziwieniem czytam, że "dobrze wygląda".
    • taki-sobie-nick Może zacznijmy od tego 06.11.23, 00:22
      że Seniuk mogłaby być matką Racewicz... co tu porównywać?
    • kropkaa Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 00:25
      Swoją drogą, Anna Seniuk wciąż gra. Można ją zobaczyć w "Twórcach obrazów" w Teatrze Narodowym. Byłam bardzo wzruszona mogąć ją zobaczyć na żywo. Przedstawienie jak najbardziej godne polecenia.
    • kot_filemon88 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 03:16
      Racewicz jak alien.
    • pursuedbyabear Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 06:52
      Zupełnie przypadkiem najpewniej ci wpadło. Gdy odmawiałaś paciorek w kościele?...
    • panna_lila Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 10:26
      to ja wolę 80latkę i jeszcze jedna, która mimo wieku i pieniędzy nie czuje presji poprawiania natury
      • jolie Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 12:11
        Przecież ona jest poprawiona, po kilku operacjach.
        • panna_lila Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 12:53
          z tego co gdzieś czytałam, to jedyny zabieg to prostowanie przegrody i zmniejszenie nosa, ponoc więcej nie miała, wiem tyle ile przeczytałam z netu. Rozumiem, że masz więcej info.
          • jolie Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 13:42
            Do nosa (i to chyba nie jednej, a kilku operacji) dodaj powieki i lifting. Sama Dudziak o tym mówiła.
      • aandzia43 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 19:08
        Plizzzz, kobieto, ty tak serio? wink
      • aniani7 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 09.11.23, 18:50
        Jaki to jest cudny człowiek wewnętrznie, to Wy sobie sprawy nie zdajecie.
    • valla-maldoran Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 11:44
      Seniuk, piękna, mądra kobieta. Racewicz... może straszyć bez dodatkowej charakteryzacji.
    • aandzia43 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 19:07
      Z tą pięknością pani Anny to bym się nie rozpędzała, ot, estetyczna i przystojna osiemdziesięciolatka, wiekowy zadbany człowiek tak wygląda. Druga pani jest hmm... nieludzka.
      • chersona Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 19:40
        to prawda. zaczyna przypominać cyborga.
    • claudel6 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 19:45
      Ona nie jest wygładzona, tylko napompowana. Zawsze się zastanawiam, jak to się dzieje, że te panie przy kasie robią sobie na twarzy taką fuszerkę.
      • marzeka11 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 22:16
        www.facebook.com/reel/1379937532948823
        • aguha Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 08.11.23, 12:45
          To była kiedyś piękna kobieta. Jak można pozwolić sobie coś takiego zrobić. sad
      • aniani7 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 09.11.23, 18:52
        Za dużo wolumetrii weszło, a w nazwie masz wolumetria, czyli będzie miała coraz bardziej nadmuchaną twarz.
        • opal201 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 09.11.23, 23:18
          aniani7 napisała:

> Za dużo wolumetrii weszło, a w nazwie masz wolumetria, czyli będzie miała coraz
          > bardziej nadmuchaną twarz.

U Racewicz wszystkiego weszło za dużo i botoxu i kwasu hialuronowego i cholera wie czego jeszcze.To jest bardzo ciekawy przypadek psychiatryczny.
          • ayelen40 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 09.11.23, 23:29
            I to niestety już z 20 lat temu. Jakiś dysmorfizm czy co.
    • melisananosferatu Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 06.11.23, 22:26
      Te dziewczyny, IMHO, wygladaja super (przyznam, ze nie wiem ile dokladnie maja lat):
      • maslova Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 07.11.23, 08:43
        Albo ta dziewczyna (51 lat):

https://scontent.fktw1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/399316745_885770369566040_5947235452564025978_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=sgQN81TLoGwAX_tduo6&_nc_ht=scontent.fktw1-1.fna&oh=00_AfAKPevCOhJxZwU9fttjmi5BkI3u9Zrh08FjZf8JriLEHg&oe=654E4766

• melisananosferatu Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 07.11.23, 09:00
          Tez super!
          • black_magic_women Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 09.11.23, 17:46
            Molek i Ostaszewska to moje topy. Kto, co o gdzie im robi?
            • taje Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 09.11.23, 17:48
              Fakt, super wyglądają. Na pewno nie zaszkodziło też, że zawsze miały ładne szlachetne rysy.
    • mlodyniedowziecia Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 07.11.23, 05:31
      No cóż. Dobrze zachowana 80-tka i 50-tka ofiarą chirurga. W moim otoczeniu widzę mnóstwo kobiet wyglądających o niebo lepiej od p. Racewicz a będących jej rówieśnicami. Używały kremów, dbały o siebie, czasem ostrzyknęły usta. Zachowały figurę, nie mają zmarszczek. Wyglądają naturalnie a nie karykaturalnie. Z kolei dziewczyny przy kości cieszą się gładka buzią bez interwencji kosmetyczki i oczywiście za cenę nadwagi. Dlatego p. Racewicz należy raczej współczuć niż zazdrościć.
    • opal201 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 08.11.23, 12:02
      Ja akurat dość często widuję Racewicz, mieszka blisko mnie i wierzcie, że jest to koszmar. Twarz jest wręcz rozepchana od wypełniaczy, gruba, napuchnięta, oczu nie widać bo tłuszcz zalewa je z gory i od dołu.Nosek wciśnięty, wielokrotnie poprawiany. A co ciekawe cera jest ciastowata- mam wrażenie, że jakbym włożyła palec w czoło ono by się zapadło. Usta jak dwie parówki. Dziwne, martwe spojrzenie. Zaburzona po całości. Aha i na IG wyszczupla się do niemożliwości, w realu ma grube nogi i sporą dupcię.
      • ayelen40 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 08.11.23, 13:48
        A taka ładna była...
    • hosta_73 Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 08.11.23, 13:01
      Pani Anna Seniuk wygląda świetnie, chciałabym tak w wieku 80 lat, naprawdę.
      U Pani Racewicz rzucają się w oczy napompowane usta. Gładkie policzki i czoło są ok, wolałabym takie niż moje chomiki 😋
    • niemcyy Re: Anna Seniuk a p. Racewicz 09.11.23, 18:17
      U Racewicz najgorsze sa usta z ula, wyglada strasznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka