mama-ola 25.11.23, 20:21 A jeśli tak, to czy podoba Wam się sama w sobie, czy bardziej osobiście, czyli nosiłybyście (kiedy i gdzie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 20:26 Podobałaby mi się, gdyby nie miała tego białego na górze. Kojarzy mi się z bielizną wyłożoną na wierzch, na spódnice. Ale nosić bym nie miała gdzie, bo to raczej balowy fason a mało balowe kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 02:32 daniela34 napisała: > Ale nosić bym nie miała gdzie, bo to raczej balowy fason a mało balowe kolory. Niekoniecznie na wielki bal, ale na mniejszą galę to się nadaje (oczywiście bez tej białej części). Wystawne wesele, premiera w operze, jakiś bankiet black tie. Ja lubię takie nieoczywiste kolory na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:48 O tak. Gdyby to górne piętro bylo w tym beżu całosc wygladalaby lepiej. Z białą górą, wyobraźnia mi podpowiada białą koszulę związaną w pasie i podwiniętymi rękawami. Na letnie eleganckie przyjęcie, wesele, może i bym poszla. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 20:28 Bardzo mi się podoba. Nosiłabym jakieś 15 kg temu. Nie wiem gdzie i kiedy, ale coś bym wymyśliła. Pierwsze co mi przychodzi do głowy to koncerty muzyki poważnej (również plenerowe). Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 20:46 > Pierwsze co mi przychodzi do głowy to koncerty muzyki poważn > ej (również plenerowe). Chyba jako solistka Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 09:52 beneficia napisała: > > Pierwsze co mi przychodzi do głowy to koncerty muzyki poważn > > ej (również plenerowe). > > Chyba jako solistka Lata temu widziałam w Operze Narodowej na premierze śp. nieodżałowanego P. Kaczyńskiego w smokingu i w towarzystwie kobiet w futrzanych etolach, długich czarnych sukniach i w perłowych naszyjnikach. Także ta spódnica do teatru jak najbardziej się nada. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 10:37 sarah_black38 napisała: > Lata temu widziałam w Operze Narodowej na premierze śp. nieodżałowanego P. Kacz > yńskiego w smokingu P.? Bogusława? Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 11:02 To chyba miało być "pana Kaczyńskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:49 Jeśli w operze i w smokingu, to na pewno Bogusława 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 20:38 Pytam, bo mam brak szycia w organizmie. To taki stan, kiedy coś bym uszyła, ale nie wiem co. Mam na stanie trochę atłasu akurat w 3 kolorach, mogłabym taką spódnicę, ewentualnie mniej strojną, bardziej zwyczajną, mniejsze te fale. Tylko się zastanawiam, czy jest po co, w sensie, czy da się to nosić gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 21:13 Nie chcę zabijać w Tobie natchnienia, ale z tych materiałów nie da się uszyć takiej spódnicy. Mam taką "okazała" jednokolorowa i ten materiał jest wręcz sztywny a przy tym mięsisty, nie do końca wiem nawet co to za tkanina a nie mam teraz jak sprawdzić.. Poszukaj innych inspiracji, zestaw kolorów fajny😊 Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 21:14 Choć idealnie wg mnie byłoby gdyby zamiast pomarańczowego był musztardowy🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 21:34 Też mi się wydaje, że ten mój atłas jest zbyt lejący. Faktycznie muszę poszukać innego kroju. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 21:48 Hm ta spódnica jest bardzo efektowna z mięsistego grubego atlasu, Chociaż ta góra wygląda jakby ktoś na wierzch założył majty modelujące Tkaniny które masz to raczej żorzeta kryształek Nie będzie się tak układać Z tego mozna coś typu spódnica bombka Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 20:42 A jak się nazywa, Mont Blanc? Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 21:52 nie wiadomo. na aliexpress, bo na to wskazuje wyszukiwanie obrazem, ludzie kupują zdjecie, a rzeczywistosc bywa inna. Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 21:54 poza tym przedrożony poliester wcale nie musi byc oddychajacy, kiecka to nie odziez funkcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 20:45 takiej bym nie nosiła bo nie moje kolory (beż) i nie podoba mi się ten biały pas (nie kolor ale krój). Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 20:51 Ta biała obcisła część jest bez sensu, bo nie wychodzi z tego projektu ani zamaszysta, efektowna spódnica, ani hiszpanka, ani pies ni wydra. Trochę, jakby modelka miała obszerną spódnicę, a na to wyłożyła dopasowany biały podkoszulek. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 20:53 Plus: takie falbany muszą być z grubszej, mięsistej tkaniny, a cienkiej wyjdą tandetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 20:52 Nie podoba mi się to białe, wygląda jak 'nakładka' na brzuch ciężarnej Gdyby jej tym nie udziwnić, tylko zrobić po prostu zwężającą ku górze byłaby całkiem fajna. Nie wiem, czy dla mnie, bo mam szeroki tyłek, ale podobają mi się takie zamaszyste spódnice. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 21:16 Góra spódnicy spowodowałaby u mnie brzuch ciężarnej. Więc nie mój fason. Ale pas beżowy i granatowy - ładnie to się układa. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 21:43 Mam podobną, tylko bez białego. Miałam ją nas sobie 3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 23:20 lubie tego rodzaju spodnice, ale nie nosze, bo nie mam okazji. W tej ta gorna biala czesc psuje caly efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 25.11.23, 23:31 Podoba mi się, chociaż dziwaczne to białe . W każdym razie szyjąc na górę dałabym najciemniejszy kolor. No i ja bym nie nosiła, bo nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 01:13 Nie. Już na zdjęciu bez modelki robi gruby brzuch. Przez krój i kolor. Sprawdzi się jedynie u kobiet chudych jak patyk, z płaskim tyłkiem. Przy odrobinę bardziej okrągłych biodrach i ciut odstających pośladkach będzie się wyglądało jak Winnie Pooh. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 10:35 Jak ktoś ma płaski brzuch i jest szczupły, to żadne ubranie nie będzie podkreślać tego brzucha ani wałków. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 11:49 Nie umiesz czytać? Napisałam, że przy odrobinie zaokrąglonych biodrach i większej pupie będzie wyglądało się fatalnie, bo krój zaburza proporcje. A ty nie musisz w każdym wątku wszem przypominać, że normalnych cech kobiecej figury nie posiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:02 Jesteś tęgawa snake, targasz 5 siat ze sklepu i szczupły mąż mówi ci, że jesteś silna siedząc na tyłku w domu. Dlatego non stop strzykasz jadem w podobnych wątkach. Jestem szczupła i mam krągłości, a mój stary jest silny i targa siaty Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:41 figa_z_makiem99 napisała: > Jesteś tęgawa snake, Jeżeli dla ciebie silna kobieta w wieku 57 z BMI 21-22 jest tęgawa, to sorry, terapeuta na sito, bo sama sobie już nie pomożesz, niedojadająca lelijo. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:53 Jesteś tęgawa, przy twojej wadze miałabym duży brzuch, bardzo duże piersi i boczki, nogi i ręce nadal byłyby szczupłe. To ty musisz ograniczać jedzenie i słodkie, dlatego non stop o tym piszesz w każdym wątku. Szczupłość, czy jak to nazywasz bycie leliją to wrodzona budowa, mam również małe dłonie i stopy. Nasza forumowa silna ( tęga ) Słowianko. Nigdy nie będziesz szczupła, dlatego dorabiasz sobie teorie o braku krągłości, braku kobiecych kształtów, odejmowaniu sobie jedzenia od ust bo sama musiałabyś to robić, a i tak nie będziesz leliją Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 13:46 No już wiemy, że masz problem Kate Moss. W młodości chuda, po 40 skinny fat i galareta. Ale tego nie rozwiąże się głodowaniem. Rusz doopę, to nie będziesz bać się BMI 21. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 14:03 Wklejalam tu swoje zdjęcie i nie mam się czego wstydzić. Wklej swoje, ale nie masz jaj, umiesz tylko obrażać po prostacku. Masz kompleks tęgiej dziewoi z zadupia, oceniasz świat wyłącznie poprzez swoje ograniczenia. Nie mam cellulitu w przeciwienstwie do ciebie. Pamiętasz taki wątek o koedukacyjnych prysznicach w Niemczech ? To było dawno temu ale zapamiętałam twój chamski post, pisałaś, że jeśli ktoś patrzy na twój wielki tyłek z cellulitem to jego sprawa Gdyby nie zależało mi na prywatnosci, wkleilabym swój akt. W każdym wątku piszesz o tym samym: brak kobiecych kształtów, odmawoanie sobie jedzenia i galaretach. Po jedzeniu w Niemczech na pewno macie galaretę niezależnie od wagi, cherlawy mąż też. Jesteś nudna, pokaż zdjęcie ale nie pokażesz Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 14:08 figa_z_makiem99 napisała: > Wklejalam tu swoje zdjęcie i nie mam się czego wstydzić. Nie widziałam twojego wyfotoszopowanego pewnie zdjęcia, więc pisać to sobie możesz, co chcesz. A tęga dziewoja to co najwyżej w twojej fantazji, galareto. I jasne wkleję mój "akt" (buahahahaa), bo jakiś niedojadający random z internetu jest zdania, że kobieta z BMI 21-22 jest gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 14:30 Wklejałam zdjęcie zrobione w lustrze domowym, telefonem. Tu masz ucięte zdjęcie w max zbliżeniu. Tez telefonem. Wkleisz swoje? Nie masz jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 14:36 Tak wygląda w kijowym lustrze w zbliżeniu rozmiar 34. Pokaż swój hejterko. I pokaż swoją galaretę. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 14:42 A teraz bez majtek proszę, bo widzę tam ukrytą fałdkę. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 14:45 Bez majtek pokazuję tylko mężowi, ale w majtkach się nie wstydzę na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 15:13 Czuję już morską bryzę. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 15:17 Czujesz się mocna w gębie jedynie zza klawiatury i tyle twojego. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 15:23 Musisz mieć całkiem nie po kolei w głowie, by myśleć, że możesz mnie sprowokować do pokazania mojej dupy w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 15:31 Ależ skąd, wiedziałam, że jej nie pokażesz. Jesteś tak samo przewidywalna, jak mało interesująca. Masz wspólną cechę z rikusiem, można ci napluć w twarz a ty napiszesz, że deszcz pada. To się nazywa narcystyczne zaburzenie osobowosci, tworzysz urojoną osobowość na potrzeby forum i pławisz się w niej co jakiś czas. A ja mam zabawę i lubię czasem pokazać swój 50 letni tyłek, jestem trochę próżna. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 27.11.23, 11:47 > jestem trochę próżna. Trochę? Jak bardzo trzeba łaknąć komplementów od forumowych randomów, by wrzucić na otwarte forum zdjęcia swojego tyłka w bieliźnie, starając się na tyle, by oprócz majtek założyć szpilki, ale już nie na tyle, by usunąć z tła domowe pranie??? Gruuuubo (nomen omen). Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 27.11.23, 12:27 Masz ból dudy ? Ja nie. Miało być nieretuszowane i takie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 27.11.23, 12:32 Każda hejterka, która lubi gnoić i wpędzać w kompleksy inne kobiety, niech wstawi swoje, ale żadna nie wstawi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 27.11.23, 14:36 figa_z_makiem99 napisała: > Każda hejterka, która lubi gnoić i wpędzać w kompleksy inne kobiety, niech wsta > wi swoje, ale żadna nie wstawi, prawda? No i przecież wstawiłaś, czyli zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Podoba się Wam ta spódnica? 27.11.23, 12:33 Rzeczywiście, zgrabna jesteś. Mnie się cała kompozycja podoba, niezależnie od zgrabności. Suszenie bielizny półnago, w szpilach, kul Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:17 Przy swoim wzroście i wadze, którą podawałaś nie jesteś szczupła, jestem tego samego wzrostu. Dowalasz zawsze szczuplejszym kobietom, ten wątek był o spódnicy, nie o figurach i nie mogłaś się powstrzymać. Zapewne to jest twój kompleks. Powtórzę jeszcze raz, krągłości można mieć będąc szczupłym, chuda to jest Anja Rubik, której odznaczają się kości i ma zero biustu i bioder. Szczupłość i smukłość to wrodzona budowa ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
muszebosieudusze Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 01:24 Nosiłam coś podobnego 35 lat temu gdy miałam okres buntu, tylko zamiast tego białego była obszarpana dżinsowa spódniczk. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Podoba się Wam ta spódnica? 27.11.23, 11:34 tak! też sobie coś takiego uszyłam! obszarpana dżinsowa mini skrócona jeszcze, a dołem firanka jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 02:28 Podoba mi się ten dwukolorowy dół (zarówno kolory jak i krój), natomiast ta biała część nie, ze wszystkich już tu wymienionych powodów. Co ciekawe, to wczoraj widziałam suknię balową w podobnym stylu: dół w dwóch kolorach, a doszyta góra w formie szerokiej bluzki koszulowej ze sztywnej popeliny. Całość bardzo dobrze wykończona (i wściekle droga). Miało to swój urok, trochę taki Carolina Herrera vibe. Jeśli nie z białą bluzką, to nosiłabym tę spódnicę z ciemnym, gładkim topem przylegającym do ciała, ale musiałby być najwyższej jakości. Tanie materiały i niedbale wykończenie zrujnują ten pomysł. (Zdjęcie Caroliny poglądowe z sieci) Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 11:56 Na pokazanym przez ciebie zdjęciu spódnica ma nieco inny krój. Tam jest coś w rodzaju karczka na biodrach, który nie okrywa całych bioder i całej pupy, przez co proporcje dla sylwetki są korzystniejsze. Spódnica robi wrażenie bardziej rozkloszowanej. Takie spódnice, tylko krótsze, nosiło się w latach 80 tych i cała masa kobiet dobrze w tym wyglądała, bo nadawały pewnej lekkości. Ta ze zdjęcia autorki ma zdecydowanie potencjał optycznego pogrubiania. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 15:46 ta spodnica Herrery ma absolutnie wspanialy kolor - moze ktos trafil na podobny w rozsadnej cenie? w sumie rodzaj ciucha dowolny - uwielbiam ten kolor i dobrze mi w nim ... Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 07:24 Nie podoba mi i nie nosilabym jej na zadna okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 08:42 Spódnica jest bardzo teatralna, wygląda jak element kostiumu, przebrania, na scenie się obroni. Materiał, który masz przez kryształkowy połysk jest bardzo specyficzny , wykorzystaj go inaczej, może na jakąś księżniczkową sukienkę dla małej dziewczynki, ale maksymalnie dwa kolory, jasna góra i ciemniejszy dół. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 10:57 Zastanawiam się nad bluzką z tego białego. Atłasowa koszulowa bluzka byłaby z tego ładna, tak mi się wydaje. Nie mam małych dziewczynek w otoczeniu do obszywania Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 11:17 Materiał przez kryształkowy połysk jest dekoracyjny, ale biała bluzka o prostym fasonie może wyglądać ok. Powodzenia 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 10:28 Podoba mi się, założyłabym na bal, elegancką galę czy wesele, sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 10:32 Lubię rozkloszowane spódnice, noszę na codzień, ostatnio kupiłam przypadkiem w zarze z porządnego materiału. Akurat ta ze zdjęcia jest elegancka. Odpowiedz Link Zgłoś
senin1 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 10:55 bez i granat swietne, bialy zastapic jakims ecru albo szaroscia, no i zrobic cos zeby nie opinal du..y jak majty ciotki Stasi - skrocic? do linii bioder? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 11:02 Urok tej spódnicy polega na opinaniu tyłka, gdy się skróci to będzie już inny fason. Odpowiedz Link Zgłoś
senin1 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 11:11 Urok tej spódnicy polega na opinaniu tyłka, gdy się skróci to będzie już inny faso Chyba raczej "zly urok" tej spodnicy jesli nie skracac 'opinania tylka' to zrobic to 'opinanie' w mniej kontrastowym (czytaj z zupelnie innej palety) kolorze ( jasniejszym bezu) i bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 11:19 Dokladnie, dzieki opinaniu tylka i brzucha widac mimo wielkiej kiecy, ze jest sie szczupłą. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:00 Sorry, ale są inne sposoby pokazania, że jest się szczupłą, jak ktoś ma już taki przymus. Ale ta spódnica dorabia dodatkowe centymetry do brzucha i pupy, bo wygląda się jakby ktoś normalną szeroką spódnicę owinął dodatkowym bandażem, albo inną szmatą. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:25 Sa, ale mozna wolec zamaszysta spodnice od pomaranczowego garnituru. Jak ktos ma plaski brzuch to mu ta spodnica nie zaszkodzi, przy czym akurat to biale samo w sobie tez mi sie nie podoba. Tak samo jak czarna spodnica w podluzne pasy nie zrobi 36 z rozmiaru 42. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:45 Ale ja nie piszę o brzuchu, przestańcie się fiksować na tym jednym elemencie, widocznym w płaskim lustrze. W tym biodra i tyłek będą wyglądać komicznie. Masz zdjęcia tej modelki w normalnym ujęciu, czy tylko takie niby coś artystycznego w za dużym rozmiarze, pospinane klamerkamki ze strony odwróconej od kamery i pokazanej tak, by nie było widać sylwetki? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 12:52 Jakimi klamerkami? Ta gora z zalozenia jest przylegajaca i spodnica moze byc w modelkowym rozmiarze 34 czy 36 niepowiekszonym na rynek niemiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 13:50 Bosze, ja o wozie, a ta o kozie. Niektóre mają tak mózgi zwichnięte fetyszowaniem chudości, że nie widzą, że ta spódnica ma powalony krój, niedający się nawet dla szczupłej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 13:13 To białe coś wygląda, jak gdyby krawiec w ostatniej chwili się zreflektował, że klientka będzie wyglądać grubo w tych zakładkach w pasie, więc przesunął całość w dół, ale krzywo i przyszył na biodrach element maskująco-wyszczuplający, z prześcieradła, bo podstawowy materiał się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 14:16 nie, zupełnie mi się nie podoba. Lubię prostotę, a ta spódnica jest udziwniona i niespójna. Biała część na górze opinająca biodra wygląda jak z innej bajki. Kojarzy mi się z białą przesłoną na karnisz pod którą ktoś upchał za dużą ilość materiału na zasłony. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 14:18 Pewnie wydam się dziwna, ale ostatnia rzecz, jaka kojarzy mi się z tą suknia to bal/eleganckie wyjście... Nawet modelka na zdjęciu ma moim zdaniem górę bardziej "plażową", stanikowatą, z jakimiś sznureczkami i koralikami i buty chyba coś z sandałkowatych... No tak to widzę, ale może jest więcej zdjęć i coś jest zakryte. Tak czy tak, góra tej spódnicy całkowicie ja deformuje. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Podoba się Wam ta spódnica? 26.11.23, 16:31 piszaca.zza.swiatow2 napisała: > Nawet modelka na zdjęciu ma moim zdaniem górę bardziej "plażową", stanikowatą, > z jakimiś sznureczkami i koralikami i buty chyba coś z sandałkowatych... Na zdjęciach z tej strony modelka ma sandałki na obcasie i wieczorową torebkę. Oczywiście można to nosić z innymi dodatkami, ale mnie by się nie chciało wlec tej ilości ciężkiego materiału po plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Więcej zdjęć 26.11.23, 16:27 Na stronie Moda Operandi: www.modaoperandi.com/women/p/rosie-assoulin/making-waves-layered-stretch-cotton-skirt/520876 I na stronie projektantki rosieassoulin.com/products/making-waves-layered-skirt Ja w dalszym ciągu podtrzymuję, co napisałam powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Podoba się Wam ta spódnica? 27.11.23, 11:30 uszyj, tylko bez tych białych gaci na wierzchu!!! na przechadzki po parkach wokół pałaców, tylko nie w dżdżyste dni... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkie.nic Re: Podoba się Wam ta spódnica? 27.11.23, 11:36 mama-ola napisała: > A jeśli tak, to czy podoba Wam się sama w sobie, czy bardziej osobiście, czyli > nosiłybyście (kiedy i gdzie). Nie. To coś białe u góry jest okropne. I pogrubia. Odpowiedz Link Zgłoś