Dodaj do ulubionych

Legimi polecanki

15.12.23, 15:21
Pls polećcie coś dobrego na legimi. Nacinam się ostatnio na same szmiry.
Seria czerwona królowa/ czarna wilczyca etc hiszpańska mi się podobała.
Lubię kryminały, thrillery, dobry romans dramat.
Obserwuj wątek
    • inez21 Re: Legimi polecanki 15.12.23, 16:25
      Ja ostatnio przeczytałam Michała Śmielaka Osada. Świetny kryminał, jeden z lepszych ostatnio przeczytanych 😁
      Ja przed przeczytaniem czegokolwiek na Legimi czy z innych źródeł czytam zawsze opinie na Lubimyczytać i tym sposobem dochodzę czy książka będzie mi pasować cY nie. No czasem też zdarza mi się naciąć ale może rzadziej😆
      • panirobak82 Re: Legimi polecanki 15.12.23, 22:50
        Super, tez polecam bardzo. Ja przesłuchałam lektor pierwsza klasa, to była prawdziwa uczta.

Polecam też w podobnym klimacie Schronisko, które przestało istnieć i Schronisko, które przetrwało Sławka Gortycha. Wszystkie trzy książki świetne.
      • semihora Re: Legimi polecanki 19.12.23, 20:34
        Na opinie z LC trzeba brać poprawkę, zwłaszcza jeśli chodzi o te z najwyższymi ocenami.
      • kiddy Re: Legimi polecanki 19.12.23, 21:47
        Po "Osadzie" przeczytaj "Wnyki". Bardzo dobre.
      • carriemat Re: Legimi polecanki 06.01.24, 00:13
        Dziękuję, przeczytany.
    • alexandra1984 Re: Legimi polecanki 15.12.23, 16:30
      Poleca bardzo thriller psychologiczny Sekret pacjentki - Loreth Anne White. Skonczylam kilka dni temu smile
      • carriemat Re: Legimi polecanki 06.01.24, 00:12
        Dziękuję, był dobry!
    • jakis.login Re: Legimi polecanki 15.12.23, 22:15
      „Wartka śmierć” czyli kolejna odsłona Cormorana Strike’a? Albo poprzednie, jeśli nie czytałaś smile Ta hiszpańska seria, o której piszesz, rzeczywiście niezła, brakuje mi takiej dobrze napisanej literatury popularnej.
    • andaba Re: Legimi polecanki 15.12.23, 22:28
      Tajemnica Domu Turnerów Morton
      Witajcie w Wieczności Grebe
      Suknia z wilgotnej mgły Kuśmierczyk

Wojciecha Wójcika cokolwiek

To czytadła są, nie spodziewaj się nie wiadomo czego, ale czyta się dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka