triismegistos 31.12.23, 02:36 Gypsy Rose Blanchard, bohaterka "Kochana mamusia nie żyje" . Przyznam że jestem ogromnie ciekawa jej dalszych losów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka.n Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 02:50 Na pewno doskonale da sobie radę. Chłopak, którym sprytnie się posłużyła odsiaduje dożywocie. Cwaniara, po mamusi. Geny, nie wydłubiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 05:24 Chłopak sobie zasłużył, matka też 😉. Do Gypsy mam mieszane uczucia. Myślę, że te 8 lat to była dobra kara. A wiecie, że ona wyszła za mąż w więzieniu? Też pewnie jakiś cwaniak 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:11 Widziałam zdjęcia tego jej męża zestawione że zdjęciami Dee Dee i między nimi jest zaskakujące podobieństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:49 Osobiście oprócz nadwagi nie widzę tu jakiegoś szczególnego podobieństwa Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:52 Obejrzalaś filmik na tiktoku? Są identyczni. Pierwsza rzecz, która przyszła mi do głowy, to to, że związała się z nim żeby się nad nim znęcać Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:59 Inne oczy i nas, jedynie podobne uśmiechy. Poza tym ciężko wyrokować na podstawie jednego zdjęcia, bo na takiej zasadzie to można zrobić dowolne zestawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 15:07 No nie wiem, moja mama i mój mąż nie mają ani jednego zdjęcia, na którym by byli do siebie podobni. Trochę to creepy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 15:10 Ludzie z widoczną nadwagą często są do siebie podobni, moim zdaniem nie ma co tu szukać sensacji na siłę 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 15:37 Dla mnie podobieństwo jest uderzające. Kształt oczu, nosa, całej twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 18:01 borsuczyca.klusek napisała: > Chłopak miał swój rozum Jak każda zmanipulowana osoba. W tym przypadku IQ 82. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:14 A wiesz, że śledczy stwierdzili, że ten miły młodzieniec szukał okazji do popełnienia morderstwa i chciał uprawiać seks z ciałem swojej ofiary? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 18:04 triismegistos napisała: > A wiesz, że śledczy stwierdzili, że ten miły młodzieniec szukał okazji do popeł > nienia morderstwa Miły młodzieniec nie wykonałby zadania, do którego umiejętnie i skutecznie rekrutowała, więc nie takiego szukała. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 18:05 ewka.n napisał(a): > Na pewno doskonale da sobie radę. Chłopak, którym sprytnie się posłużyła odsiad > uje dożywocie. Cwaniara, po mamusi. Geny, nie wydłubiesz. Może geny, a może wyuczone. W końcu musiała się jakoś ratować, od maleńkości i przez całe życie matki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 18:26 > Może geny, a może wyuczone. Wypadkowa obu czynników. "Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie." Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 08:34 Straszna historia. Dziewczyna izolowana przez matkę, przeszła kilka operacji, jeździła na wózku, była karmiona przez rurkę. Była dla Gypsy Rose oprawcą przez całe życie. To trochę jakby któraś z tych latami więzionych kobiet zabiła swego prześladowcę i dostała za to skazana. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Gypsy na wolności 02.01.24, 18:46 Ale ona osobiście nie zabiła, tylko znalazła frajera. Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 08:40 Chodzi o historię z The Act? Nie wiem na ile wiernie film odzwierciedlał rzeczywistość, ale był wstrząsający Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 13:53 Tak historia jest wstrząsająca Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:23 Kibicuję jej, ale pamiętam też z filmu dokumentalnego, że ona jest wyuczoną manipulantką. Pewnie będzie chciała wykorzystywać w niemoralny sposób rożne okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 02.01.24, 12:48 Na razie z tego co widać internet robi z niej gwiazdę. Niby nic mnie już nie powinno dziwić, ale jednak poczułam zniesmaczenie czytając o kilku milionach obserwujących. Odpowiedz Link Zgłoś
aequoreavictoria Re: Gypsy na wolności 02.01.24, 12:59 Taka sama psychopatka jak mamunia. Odpowiedz Link Zgłoś