Dodaj do ulubionych

Gypsy na wolności

31.12.23, 02:36
Gypsy Rose Blanchard, bohaterka "Kochana mamusia nie żyje" . Przyznam że jestem ogromnie ciekawa jej dalszych losów
Obserwuj wątek
    • ewka.n Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 02:50
      Na pewno doskonale da sobie radę. Chłopak, którym sprytnie się posłużyła odsiaduje dożywocie. Cwaniara, po mamusi. Geny, nie wydłubiesz.
      • majenkirr Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 05:24
        Chłopak sobie zasłużył, matka też 😉. Do Gypsy mam mieszane uczucia. Myślę, że te 8 lat to była dobra kara. A wiecie, że ona wyszła za mąż w więzieniu? Też pewnie jakiś cwaniak 😏
        • triismegistos Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:11
          Widziałam zdjęcia tego jej męża zestawione że zdjęciami Dee Dee i między nimi jest zaskakujące podobieństwo?
          • majenkirr Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:43
            😅
            www.tiktok.com/t/ZT8CS4shD/
            • borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:49
              Osobiście oprócz nadwagi nie widzę tu jakiegoś szczególnego podobieństwa
              • is-laura Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:52
                Obejrzalaś filmik na tiktoku? Są identyczni. Pierwsza rzecz, która przyszła mi do głowy, to to, że związała się z nim żeby się nad nim znęcać
                • borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:59
                  Inne oczy i nas, jedynie podobne uśmiechy. Poza tym ciężko wyrokować na podstawie jednego zdjęcia, bo na takiej zasadzie to można zrobić dowolne zestawienie.
                  • majenkirr Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 15:07
                    No nie wiem, moja mama i mój mąż nie mają ani jednego zdjęcia, na którym by byli do siebie podobni.

Trochę to creepy.
                    • borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 15:10
                      Ludzie z widoczną nadwagą często są do siebie podobni, moim zdaniem nie ma co tu szukać sensacji na siłę 🤷‍♀️
            • triismegistos Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 15:37
              Dla mnie podobieństwo jest uderzające. Kształt oczu, nosa, całej twarzy...
      • borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 13:54
        Chłopak miał swój rozum
        • ewka.n Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 18:01
          borsuczyca.klusek napisała:

> Chłopak miał swój rozum

Jak każda zmanipulowana osoba. W tym przypadku IQ 82.
      • triismegistos Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:14
        A wiesz, że śledczy stwierdzili, że ten miły młodzieniec szukał okazji do popełnienia morderstwa i chciał uprawiać seks z ciałem swojej ofiary?
        • ewka.n Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 18:04
          triismegistos napisała:

> A wiesz, że śledczy stwierdzili, że ten miły młodzieniec szukał okazji do popeł
          > nienia morderstwa

Miły młodzieniec nie wykonałby zadania, do którego umiejętnie i skutecznie rekrutowała, więc nie takiego szukała.
      • nangaparbat3 Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 18:05
        ewka.n napisał(a):

> Na pewno doskonale da sobie radę. Chłopak, którym sprytnie się posłużyła odsiad
        > uje dożywocie. Cwaniara, po mamusi. Geny, nie wydłubiesz.

Może geny, a może wyuczone. W końcu musiała się jakoś ratować, od maleńkości i przez całe życie matki.
        • ewka.n Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 18:26
          > Może geny, a może wyuczone.

Wypadkowa obu czynników.

"Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie."
    • nangaparbat3 Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 08:34
      Straszna historia. Dziewczyna izolowana przez matkę, przeszła kilka operacji, jeździła na wózku, była karmiona przez rurkę. Była dla Gypsy Rose oprawcą przez całe życie.
      To trochę jakby któraś z tych latami więzionych kobiet zabiła swego prześladowcę i dostała za to skazana.
      • ayelen40 Re: Gypsy na wolności 02.01.24, 18:46
        Ale ona osobiście nie zabiła, tylko znalazła frajera.
    • is-laura Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 08:40
      Chodzi o historię z The Act? Nie wiem na ile wiernie film odzwierciedlał rzeczywistość, ale był wstrząsający
      • borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 13:53
        Tak historia jest wstrząsająca
    • wkswks Re: Gypsy na wolności 31.12.23, 14:23
      Kibicuję jej, ale pamiętam też z filmu dokumentalnego, że ona jest wyuczoną manipulantką. Pewnie będzie chciała wykorzystywać w niemoralny sposób rożne okazje.
    • borsuczyca.klusek Re: Gypsy na wolności 02.01.24, 12:48
      Na razie z tego co widać internet robi z niej gwiazdę. Niby nic mnie już nie powinno dziwić, ale jednak poczułam zniesmaczenie czytając o kilku milionach obserwujących.
    • aequoreavictoria Re: Gypsy na wolności 02.01.24, 12:59
      Taka sama psychopatka jak mamunia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka