20.01.24, 21:13
Polecam, naprawdę wyjątkowy : Neumatt. Ma coś z Yellowstone, tyle, że lepszy.
Obserwuj wątek
    • raczek47 Re: Serial 20.01.24, 21:46
      Zachęciłaś mnie.
      Włączyłam pierwszy odcinek🙂
      • ekstereso Re: Serial 20.01.24, 21:53
        Poczekaj do drugiego, rozkręca się
    • bi_scotti Re: Serial 20.01.24, 22:04
      Nie moja bajka (probowalam ten Neumatt jak tylko sie pojawil w czasie pandemic & no, not for me) ale moze komus sie spodoba taki older one w definitely innym stylu: www.imdb.com/title/tt5957766/
      Ostatnio jakos sobie go przypomnialam & zaserwowalm encore - cieszy podobnie jak first time wink Cheers.
      • ekstereso Re: Serial 20.01.24, 22:07
        Dzięki.
        Mnie w tym polecanym przeze mnie podobałs się niejednoznaczność postaci.
    • ga-ti Re: Serial 21.01.24, 11:02
      O, zobaczę, dzięki.
      Obejrzałam wczoraj a właściwie już dziś, Forsta i muszę odsapnąć. Książki nie znam, więc bez porównań i oczekiwań oglądałam. Mocny, mroczny, trochę jak skandynawskie. Cudne góry. I trochę za bardzo super niezniszczalny główny bohater, no ale cóż, Rambo czy Bond też byli niepokonani. 😉
      Jak na polski serial zrobił wrażenie.
      • gryzelda71 Re: Serial 21.01.24, 11:32
        A mnie Forst nie podszedł. Może gdyby akcją działa się w innym kraju to ok, ale w Polsce jakoś nie.
        • damartyn Re: Serial 21.01.24, 19:55
          Wyjątkowa chała.
      • kurt.wallander Re: Serial 21.01.24, 22:01
        ga-ti napisała:

>Cudne góry.

Tylko oszukane, bo miejsca, które ponoć miały być w filmie, w rzeczywistości tak nie wyglądają. To uwago mojego męża, ja serialu nie oglądałam, a i na widokach gór nie znam się specjalnie....
    • homohominilupus Re: Serial 21.01.24, 11:20
      A informację zwrotną oglądałyście?
      A może był już wątek tylko przegapiłam?

Świetny serial.
      • ga-ti Re: Serial 21.01.24, 12:51
        Oglądałam. Nie wiem, z jednej strony ok, aktorzy, pomysł, zakończenie (ech), podobno dorosłe dzieci alkoholików odbierają bardzo emocjonalnie. Chyba był wątek albo gdzieś się jako odnoga dyskusja rozwinęła.
        • kafana Re: Serial 21.01.24, 20:08
          Zgadza się ostatni odcinek mnie rozjechał. Jak się skonczyl zdałam sobie sprawę ze siedze totalnie pospinana. Pół h płaczu później wjechało.
          • homohominilupus Re: Serial 21.01.24, 21:53
            O rany.
            Oglądam razem z DDA.
            Nie doszliśmy jeszcze do końca...
      • ekstereso Re: Serial 21.01.24, 12:54
        Był i serial i wątek
    • geez_louise Re: Serial 21.01.24, 20:03
      Niedawno dopiero obejrzałam staroć - The Knick. Nie wiem jakim cudem nigdy wcześniej o tym serialu nie słyszałam, jest świetny i kończy się tak szybko, że nie zdążył się znudzić ani widzom, ani scenarzystom. Trafił do mojego top 10 ulubionych seriali.
      • ekstereso Re: Serial 21.01.24, 20:06
        Mnie też się bardzo podobał.
      • dwa_kubki_herbaty Re: Serial 22.01.24, 01:02
        Tak ten serial jest świetny.
      • taje Re: Serial 31.01.24, 19:37
        Genialny serial. Dlaczego, ach dlaczego nie przedłużyli go na trzeci sezon.
    • bi_scotti Re: Serial 21.01.24, 21:47
      Nie chce zakladac nowego watku, mam nadzieje, ze Teresa wybaczy ... please smile
      Zaczelam ogladac 4th series of "True Detectvives" (#2 & #3 sobie darowalam, #1 was great!) z Jodie Foster. OMG, jak ja lubie te pania smile No i Alaska, zima, snieg, darkness - nawet jesli so far it's a bit weird, z JF obejrze do konca, no problem ... Czy ktos juz jest "po" albo "w trakcie"? Opinie jakies? Cheers.
      • kropkacom Re: Serial 21.01.24, 22:06
        Pozytywnie. Jest klimat. Ciekawe kobiece postacie. Ciekawe jak się to potoczy.
      • majenkirr Re: Serial 22.01.24, 01:15
        To i ja się podczepię - wiem, że spóźniona, ale jestem w trakcie oglądania Young Sheldon. Rewelacyjny show, chociaż to raczej nie moj gatunek.
      • ekstereso Re: Serial 31.01.24, 19:50
        Dzięki za wskrzeszenie wątku! Ja czekam aż na hbo będzie całość bo dodają po jednym odcinku.
    • beata985 Re: Serial 22.01.24, 01:45
      Wszystkie kwiaty Alice Hart
      Polecam
      Tak mnie wciągnęło, że zrobilam sobie maraton...łyknęłam na raz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka